|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/233 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
shtrumph
|
Subiectul mesajului: pot da in judecata angajatorul? Scris: 16 Apr 2009, 14:10 |
|
| Curios |
 |
|
|
Buna,
sunt noua pe forum si am o mare problema. Am lucrat la o firma timp de 2 ani si 8 luni si se pare ca criza financiara a afectat angajatorul mai mult decat se astepta oricine....
Iata care este situatia... nici unul din salariati nu a primit salariul pe lunile ianuarie,februarie si martie 2009, iar directorul a sugerat ca toti (inclusiv el)sa ne dam demisia cu 31.03.2009 pt ca se spunea ca se face o noua firma(alt nume, aceeasi echipa). zis si facut .cu data de 31.03.2009 au fost incheiate toate contractele cu acordul partilor... problema e ca pana acum nu am primit nici un ban si nici nu cred k mai sunt sanse 8O .
Intrebare: il pot da in judecata stiind ca am dovada ca nu s-au achitat salariile? in contabilitate?
va rog mult, daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns ca am ajuns intr-o situatie ff disperata
multumesc mult
|
|
| Sus |
|
 |
|
croc
|
Subiectul mesajului: Scris: 16 Apr 2009, 15:13 |
|
Membru din: 25 Apr 2004, 13:00 Mesaje: 1907 Localitate: mun. Bucuresti
|
|
nu trebuie sa dovedesti tu ca nu s-au platit salariile ci el trebuie sa dovedeasca faptul ca le-a platit.
neavand semnatura ta pe statul de plata, va fi obligat sa-ti plateasca, sigur, daca firma va mai exista pana se termina procesul
deci, actioneaza de urgenta
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: mada80, marius 12, 66 utilizatori neinregistrati
|
|