| Autor |
Mesaj |
|
murik
|
Subiectul mesajului: Re: intocmire dosar penal? Scris: 01 Mar 2010, 09:08 |
|
|
|
Da, strict teoretic ai dreptate. Insa atata timp cat prejudiciul a fost efectiv recuperat iar valoarea este totusi mica - nu cred ca mai exista motivatia de a formula o plangere penala. Corect?
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: intocmire dosar penal? Scris: 01 Mar 2010, 13:00 |
|
|
murik scrie: Da, strict teoretic ai dreptate. Insa atata timp cat prejudiciul a fost efectiv recuperat iar valoarea este totusi mica - nu cred ca mai exista motivatia de a formula o plangere penala. Corect? nu stiu daca e corect sau nu. nu citesc minti si nu stiu ce anume il poate motiva pe cel in drept sa depuna plangere...
|
|
| Sus |
|
 |
|
DevilMean
|
Subiectul mesajului: Re: intocmire dosar penal? Scris: 02 Mar 2010, 00:16 |
|
|
|
Vrei 3 acatiste pe la biserica si 2 saptamani de post + de 3 ori tatal nostru pe zi in timpul celor 2 saptamani cred ca te scapa.
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: intocmire dosar penal? Scris: 02 Mar 2010, 00:43 |
|
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 1538 Localitate: Bucuresti
|
DevilMean scrie: Vrei 3 acatiste pe la biserica si 2 saptamani de post + de 3 ori tatal nostru pe zi in timpul celor 2 saptamani cred ca te scapa. supliment de 10 ori crezul. serios vorbind acum, n-o sa fie nici o plangere si nici un puiut de dosar penal.
|
|
| Sus |
|
 |
|
asalt_ini
|
Subiectul mesajului: Re: intocmire dosar penal? Scris: 15 Mar 2010, 16:02 |
|
 |
| Curios |
 |
|
|
Si eu sunt de parere ca nu o sa fie nicio plngere si niciun dosar penal. decat ca a platit pentru doua batoane de ciocolata ,care probabil ca nu valorau mai mult de 10 lei, 70 de lei. Din cate stiu magazinele astea mari au fixata o anumita suma (de genul 100-150 lei) si daca iti insusesti produse sub valoarea respectiva iti ofera varianta de a le achita pe loc, iar de a doua zi "esti iar clientul lor fara niciun fel de problema". dar daca valoarea produselor depaseste suma, atunci cheama organele si etc. .
|
|
| Sus |
|
 |
|
| Ultimele 30 de mesaje |
|
|
|
| Cine este online |
Utilizatori înregistraţi: Google [Bot] MSN [Bot] Yahoo [Bot]
În total sunt 13 utilizatori conectaţi :: 3 înregistraţi, 0 invizibili şi 10 vizitatori |
| Executari silite |
|
|