| Autor |
Mesaj |
|
training
|
Subiectul mesajului: acordare spor conducere-solutii Scris: 26 Feb 2010, 12:49 |
|
 |
| Curios |
 |
|
|
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in identificarea unei posibile solutii pt situatia urmatoare. In luna septembrie 2009, seful serviciului in cadrul caruia lucrez (intr-o institutie publica din administratia centrala, cu statut de ordonator tertiar de credite) a demisionat, postul ramanand vacant. La aceea data eram expert I in cadrul serviciului (personal contractual, nu functionar public) si mi s-au delegat atributiile specifice postului de sef serviciu pe o perioada nederminata (prin decizia directorului general). In perioada oct-dec 2009 am beneficiat de indemnizatie de conducere, aceasta incetand la 1 ian.2010 (asa a fost prevazut in decizie). Din cate mi s-a comunicat, nu pot primi indemnizatia de conducere in 2010 din mai multe motive: postul nu e bugetat, nu e post unic (deci, nu se poate scoate la concurs). Va rog sa imi spuneti daca exista solutii pentru aceasta situatie, pentru a putea benficia de indemnizatia de conducere sau ce alte solutii ar mai fi. Va multumesc anticipat si astept raspunsul dvs.
|
|
| Sus |
|
 |
|
| Ultimele 30 de mesaje |
|
|
|
| Cine este online |
Utilizatori înregistraţi: Alexa [Bot] Google [Bot] Yahoo [Bot]
În total sunt 13 utilizatori conectaţi :: 3 înregistraţi, 0 invizibili şi 10 vizitatori |
| Executari silite |
|
|