| Autor |
Mesaj |
|
airina
|
Subiectul mesajului: Cate contracte de munca pot incheia? Scris: 03 Noi 2009, 12:44 |
|
 |
| Membru nou |
 |
|
|
Buna ziua,
Sper sa vada cineva intrebarea mea si sa-mi raspunda deoarece sunt in criza de timp. Sa va zic si intrebarea.
Daca o persoana are un c i de m 8 ore/zi etc si mai are inca unul cu 1 ora pe zi la alta societate, mai poate incheia inca 1, 2 , 7,9 ? Profesia fiind jurist. Adica la primul loc este angajat 8 ore, salariul mare dar nu are treaba, la locul nr 2 are treaba de 2 ori pe sapt dar cu bani putini, se mai poate si locul 3 de munca? Mentionez ca nu poate renunta la locul 1 de munca deoarece doreste sa faca un credit si i-ar ajuta salariul de acolo. Ce ziceti?
|
|
| Sus |
|
 |
|
demonica
|
Subiectul mesajului: Scris: 03 Noi 2009, 13:07 |
|
 |
| Membru activ |
 |
|
|
Poti sa-ti inregistrezi cate contracte vrei ca nimeni nu le contorizeaza. Important este sa mentionezi pe cm partial unde ai norma de baza. Eu am avut 1 cm 8 ore + 4 cm cu timp partial pt 2-4 ore
|
|
| Sus |
|
 |
|
airina
|
Subiectul mesajului: Scris: 03 Noi 2009, 13:31 |
|
 |
| Membru nou |
 |
|
|
Mersi de raspuns. Eu am vazut in C muncii ca durata saptamanala a timpului de munca nu poate depasi 48 ore si facand un calcul tu depaseai alea 48 :P
|
|
| Sus |
|
 |
|
demonica
|
Subiectul mesajului: Scris: 03 Noi 2009, 14:05 |
|
 |
| Membru activ |
 |
|
|
Toate cm mele au fost inregistrate la ITM, nu a facut nimeni nici o verificare, nu m-a pus nimeni sa dau vreo declaratie cu privire la cate ore lucrez pe sapt.
|
|
| Sus |
|
 |
|
kinga
|
Subiectul mesajului: Scris: 03 Noi 2009, 15:43 |
|
|
airina scrie: Mersi de raspuns. Eu am vazut in C muncii ca durata saptamanala a timpului de munca nu poate depasi 48 ore si facand un calcul tu depaseai alea 48 :P
48 de ore la un angajator
vezi din formulare..
rezulta clar..
in rest ce a spus Demonica.. nimeni nu verifica..
cateodata ma distrez si eu.. daca ar fi sa adun lucrez 25 de ore pe zi 
_________________ Sfaturi putem da, dar minte nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
| Ultimele 30 de mesaje |
|
|
|
| Cine este online |
Utilizatori înregistraţi: Exabot [Bot] Google [Bot] Yahoo [Bot]
În total sunt 16 utilizatori conectaţi :: 3 înregistraţi, 0 invizibili şi 13 vizitatori |
| Executari silite |
|
|