|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/103 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Barbu Eugenia
|
Subiectul mesajului: poprire pe conturi, dobanzi Scris: 13 Feb 2012, 12:00 |
|
|
|
|
As vrea sa stiu daca un executor bancar are voie sa puna poprire pe cont fara a avea hotarare judecatoreasca! Mentionez ca tatal meu are un credit bancar aflat in executare silita, iar executorul bancar i-a pus poprire pe conturi, suma s-a acumulat, a fost livrata catre banca creditoare, iar acum a ramas de platit inca o data aceeasi suma! Cum pot afla care sunt dobanzile care se percep? In asteptarea unui raspuns, multumesc.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cuculis
|
Subiectul mesajului: Re: poprire pe conturi, dobanzi Scris: 13 Feb 2012, 12:59 |
|
Membru din: 15 Noi 2011, 10:47 Mesaje: 707 Localitate: BUCURESTI
|
|
Puteti cere in scris la executor sa va arate caietul de calcule pentru dosarul de executare. Sa stiti ca in afara de dobanda mai trebuie sa achitati si cheltuielile executorului pt executare precum si onorariul acestuia
_________________ Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii http://www.indrumari-juridice.eu 0742297538
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: mada80, 76 utilizatori neinregistrati
|
|