|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
himera
|
Subiectul mesajului: Scris: 08 Mar 2009, 22:11 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
greseala mea, cativa judecatori mai sunt si in ziua de astazi ca si cei de atunci, pe aceia ii intalnesti la inalta curte ori la curtile de apel din tara - dar sunt putini.
de curand am avut privilegiul de a citi o astfel de decizie - Dec. 204/04.05.2008 C.A. Iasi
_________________ suum cuique tribuere
|
|
| Sus |
|
 |
|
ama
|
Subiectul mesajului: Scris: 09 Mar 2009, 15:17 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
Nu ne mai intretine si tu greata, ignitie !
Singura solutie e sa te tot duci din tara asta de nesimtiti. Dar, oare unde sa mergi cu o profesie ca a noastra?
|
|
| Sus |
|
 |
|
ignite
|
Subiectul mesajului: Scris: 10 Mar 2009, 01:58 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
ama...eu cred ca ...tocmai ca trebuie sa ne manifestam greata...si nu numai...
altfel...rahatii astia ti se urca pe gat. Or, noi nu mai suntem in Evul Mediu.
trebuie...sa pledam pentru ceva anume...iar nu sa facem pe elegantii ... pe marii destepti... adica nu trebuie doar sa pozam.
asa cum a facut Cato...cu Cartagina...Cartagina trebuie distrusa...pana a fost luat in seama...si a fost distrusa...
mai ales...ca exista multi tineri...care vad ca fiind absolut normale toate lucrurile astea...si nu pentru ca ar fi printre cei privilegiati de apartenenta la un clan din asta.
asa ceva intalnesti...nu numai in justitie..ci si in medicina...si in toate.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: mada80, 76 utilizatori neinregistrati
|
|