|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
razman
|
Subiectul mesajului: Re: HELP !!! PENALISTI Scris: 23 Iun 2011, 14:18 |
|
| Membru de baza |
 |
|
Faina treaba... vulpoiu cu fetele ... si singur Auzi vulpe  , nu fi fraier, cu ocazia asta, invit o tu frumusel si pe D-na C. la ...bairam(parca asa se zice in zona), avand in vedere ca: vulpacris scrie: :
Din cauza asta am spus ca singura cale pe care mai pot sa o urmez este sa chem pe sef, sa raspunda pentru paguba produsa de prepusii lui.
si da i si petitia. Cica se are cu basketu...., deci sa mi zici si mie te rog.... ca tare sunt curios cum face aruncarea la cos  si 
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: HELP !!! PENALISTI Scris: 23 Iun 2011, 22:54 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2009 Localitate: Bucuresti
|
bobocel scrie: daca-mi reusesc afacerile  cel mai probabil luna viitoare ma mut cu serviciul in Bucuresti, apoi nu mai scapati de mine. abia astept sa nu mai scap de tine! vulpacris scrie: si, bobocel  si ingeras  , va astept cu propunerea zilei de intalnire. pe 30 iulie zic si eu ca este ok. razman scrie: Faina treaba... vulpoiu cu fetele ... si singur
Eu in locul tau n-as mai prisosi nici o clipa si la data fixata as veni la Bucuresti! cum sa lasi vulpita singura cu fetele?!...ca doar prietenul la nevoie se cunoaste! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: HELP !!! PENALISTI Scris: 24 Iun 2011, 19:01 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
vulpacris scrie: Doamne ce bine arata inghe asta. mereu ma uit la ea  pe 30 vreau una identica Angel, Vulpe, Razman 
_________________ Don't mess with me. I'll kill you and your CAT TOO !
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: P4tr4tzel, 64 utilizatori neinregistrati
|
|