|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/386 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
giovanni
|
Subiectul mesajului: Plangere pe lovire pe legea veche - trimitere la Parchet Scris: 17 Mar 2008, 22:24 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
Am o plangere penala pe lovire depusa in anul 2003 la politie, deci pe legea veche, anterior modificarilor din 2006. Procesul nu s-a terminat inca (sunt la a 3-a rejudecare). Noul complet investit cu rejudecarea fondului ne-a pus in vedere ca la termenul viitor va pune in discutie necesitatea trimiterii la Parchet, avand in vedere nu stiu ce decizie a Curtii Constitutionale pronuntata asupra unor dispozitii tranzitorii ale Legii 356/2006. Aveti idee despre ce e vorba? Conform art. III alin. (3) din lege in cauzele in care s-a dispus rejudecarea, aceasta va fi facuta de instanta competenta potrivit prezentei legi.
Eu am gasit doar Decizia Curtii Constitutionale 610/2007 care are in vedere instantele militare, ceea ce nu e incident in speta.
Cum a fost practica la alte instante? S-a trimis la Parchet? Pe ce temei?
_________________ Daca un paznic de noapte moare ziua, mai are dreptul la pensie?
|
|
| Sus |
|
 |
|
lefterel
|
Subiectul mesajului: Re: Plangere pe lovire pe legea veche - trimitere la Parchet Scris: 18 Mar 2008, 10:48 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
TEMEI: art. III alin. (3) din lege;
Practica: unitara.
Vezi si Dec. C.C. nr. 304, 659, 670, 794 si 819/2007.
|
|
| Sus |
|
 |
|
giovanni
|
Subiectul mesajului: Re: Plangere pe lovire pe legea veche - trimitere la Parchet Scris: 19 Mar 2008, 10:54 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
lefterel scrie: TEMEI: art. III alin. (3) din lege; Practica: unitara.
Vezi si Dec. C.C. nr. 304, 659, 670, 794 si 819/2007. Nu am din pacate decizile CC de care ai facut vorbire, le-am gasit, dar nu si cu textul aferent, pe cdep.ro Sa inteleg ca in conf. cu prev art. III alin. (3) prin instanta competenta s-ar intelege Parchetul de pe langa instanta de la locul savarsirii faptei? Termenul de Parchet imi pare incompatibil cu cel de "instanta".
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: P4tr4tzel, 63 utilizatori neinregistrati
|
|