|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 11 mesaje/2253 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
soledad
|
Subiectul mesajului: Plangere la politie? Scris: 08 Mar 2010, 14:07 |
|
| Curios |
 |
|
|
Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in cazul urmator:primesc constant amenintari pe mail , sunt jignita in cel mai vulgar mod si as dori sa fac o plangere la politie. Cum sa procedez? Trebuie sa fac plangerea la politie sau la Parchet? Daca scot copia mesajului, vor gasi IP-ul calculatorului de pe care s-a trimis mail-ul? Care sunt urmarile? Vinovatul va fi amendat sau doar avertizat?Din ce am citit aici pe forum nu am sanse sa obtin o interdictie .Ce alternative am? Multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Plangere la politie? Scris: 08 Mar 2010, 15:34 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
|
solutia cea mai practica ar fia ceea sa va schimbati adresa de email.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Header
|
Subiectul mesajului: Re: Plangere la politie? Scris: 08 Mar 2010, 23:24 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
|
Mergeti la sectia de politie pe raza caruia domiciliati si faceti doar plingere in care specificati ca o persoana necunoscuta va agreseaza,ameninta etc prin posta electronica.
Vi se va cere adresa de e-mail care va apartine dar si a celei de pe care vin mesajele,de asemenea autoritatile pot trimite o persoana desemnata sa ia anumite "headere" din calculatorul dvs. dar sa le dati permisiunea.
De preferat ar fi sa schimbati adresa de e-mail,asta daca nu doriti sa faceti drumuri politie acasa si invers de vreo cateva ori. Persoana daca se gaseste vinovata si gasite,risca doar amenda cel mult,in rest daca aveti alte pretentii vi se arata drumul proceselor pe banii si timpul dvs.
_________________ Postati intotdeauna pe scurt si la obiect,aveti mai multe sanse la un raspuns. Pixul tau este o arma,fi atent/a la ce semnezi,semnatura ta e decisiva.Header
|
|
| Sus |
|
 |
|
DevilMean
|
Subiectul mesajului: Re: Plangere la politie? Scris: 09 Mar 2010, 01:56 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
Sau il insemnezi ca SPAM, ca de restu` se descurca serverul de mail. Poate esti doar o victima colaterala, cine stie.
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Plangere la politie? Scris: 09 Mar 2010, 12:59 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Header scrie: Mergeti la sectia de politie pe raza caruia domiciliati si faceti doar plingere in care specificati ca o persoana necunoscuta va agreseaza,ameninta etc prin posta electronica.
Vi se va cere adresa de e-mail care va apartine dar si a celei de pe care vin mesajele,de asemenea autoritatile pot trimite o persoana desemnata sa ia anumite "headere" din calculatorul dvs. dar sa le dati permisiunea.
De preferat ar fi sa schimbati adresa de e-mail,asta daca nu doriti sa faceti drumuri politie acasa si invers de vreo cateva ori. Persoana daca se gaseste vinovata si gasite,risca doar amenda cel mult,in rest daca aveti alte pretentii vi se arata drumul proceselor pe banii si timpul dvs. Header, dar ce sunt acelea "headere" DevilMean scrie: Sau il insemnezi ca SPAM, ca de restu` se descurca serverul de mail. Poate esti doar o victima colaterala, cine stie. Sincer, de asta eu ma cam indoiesc...in astfel de situatii partile se cunosc,dar mai stii? mare-i gradina lui D-zeu si multi au sarit gardu' 
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
Header
|
Subiectul mesajului: Re: Plangere la politie? Scris: 10 Mar 2010, 12:56 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
|
"headerele" sunt log-uri care se genereaza automat la primirea unui e-mail,in continutul unui astffel de "header" se gaseste adresa de e-mail de la expeditor,ora,data,adresa IP dar si altele.
Care aveti conturi de e-mail de exemplu in yahoo,deschideti un e-mail primit si jos sub continutul mesajului scrie Header.
_________________ Postati intotdeauna pe scurt si la obiect,aveti mai multe sanse la un raspuns. Pixul tau este o arma,fi atent/a la ce semnezi,semnatura ta e decisiva.Header
|
|
| Sus |
|
 |
|
DevilMean
|
Subiectul mesajului: Re: Plangere la politie? Scris: 11 Mar 2010, 02:02 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
Uite h4x0rul unde era, Header stiu ca vrei sa faci un lucru bun, dar chestia asta chiar nu-si are rostul aici, poate acea persoana a folosit un proxy, sau un server VPN, eventual o cartela de telefon cu net pe mobil. Solutii de ascundere sunt multe, cautarea este mai greoaie.
|
|
| Sus |
|
 |
|
soledad
|
Subiectul mesajului: Re: Plangere la politie? Scris: 15 Mar 2010, 14:59 |
|
| Curios |
 |
|
|
Multumesc tuturor pt raspunsuri. Da, persoana o cunosc, doresc doar sa-i arat ca, oricate adrese isi face, stiu cine este , nu ma intimideaza si as dori sa-l fac sa inceteze . Chestia cu header-ul o stiam, l-am si scos la imprimanta. Am facut plangere la politie dar ma indoiesc sa fie cu folos( am mai fost agresata fizic de aceasta persoana , am facut plangere si nici macar un avertisment nu a primit) Whatever, daca el si sotia sa nu au altceva mai bun de facut decat sa-mi monitorizeze viata, nu au decat. Am hotarat sa-i ignor ...probabil vor obosi intr-o zi . Sunt altii cu probleme mai grave .
|
|
| Sus |
|
 |
|
DevilMean
|
Subiectul mesajului: Re: Plangere la politie? Scris: 16 Mar 2010, 21:59 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
Dar nu mai bine iti schimbi tu adresa? Iti alegi o lista de prieteni in care ai incredere, in felul asta, vei scapa de stresul ca X sa afle adresa respectiva. Iar daca o afla, ai o lista mica din care sa iti alegi suspectul, sau suspectii dupa caz. Dar acum aflu ca respectivul e insurat, deci ce naiba are cu tine? Ai putea sa il dai in judecata pentru hartuire, dar vezi sa ai si dovezi, martori eventual.
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Plangere la politie? Scris: 16 Mar 2010, 22:04 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
soledad scrie: Multumesc tuturor pt raspunsuri. Da, persoana o cunosc, doresc doar sa-i arat ca, oricate adrese isi face, stiu cine este , nu ma intimideaza si as dori sa-l fac sa inceteze . Chestia cu header-ul o stiam, l-am si scos la imprimanta. Am facut plangere la politie dar ma indoiesc sa fie cu folos( am mai fost agresata fizic de aceasta persoana , am facut plangere si nici macar un avertisment nu a primit) Whatever, daca el si sotia sa nu au altceva mai bun de facut decat sa-mi monitorizeze viata, nu au decat. Am hotarat sa-i ignor ...probabil vor obosi intr-o zi . Sunt altii cu probleme mai grave . si schimba adresa asa cum am mai zis si anterior.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vizitator
|
Subiectul mesajului: Re: Plangere la politie? Scris: 22 Dec 2011, 17:14 |
|
|
|
|
Buna ziua! Scriu pe acest forum in speranta ca imi va raspunde cineva. Actualul meu sot se confrunta cu o problema la care as vrea sa stiu daca se poate face o plangere penala. Fosta lui sotie i-a ocupat abuziv toate lucrurile personale atunci cand acesta a parasit domiciliul ei si nu a putut obtine nici o intelegere pe cale amiabila. Va rog frumos sa imi spuneti daca el poate intra in posesia acelor lucruri si cum. Va multumesc!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 11 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 33 utilizatori neinregistrati
|
|