|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
ursu
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Noi 2008, 20:52 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
Poate, dar eu nu am de unde sa stiu!!! 8-)
serafim scrie: daca ai contestat PV de contraventie in instanta dute cu actiunea pe care ai stampila de depunere in instanta a contestatiei, termenul de judecata de pe ecris, adica portalul-instantelor de judecata ...
Astia din Moldova sunt putin mai...chisati: nu vor copie dupa actiunea stampilata. Vor certificat de grefa din care sa rezulte ca da, pe rolul instantei este inregistrat dosarul privind plangerea contraventionala, partile, nr. dosarului, termenul de judecata....si abia apoi dau permisul!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Eta
|
Subiectul mesajului: Scris: 03 Dec 2008, 17:46 |
|
|
|
|
Da asa este Ursu.
Nu eliberează permisul fără certificat de grefa. La acțiunea stampilata nici nu se uita.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Eta
|
Subiectul mesajului: Scris: 03 Dec 2008, 17:53 |
|
|
|
Observer de ce te-ai supărat?
:? De ce vrei sa pierd?
Nu înțeleg cum te-am supărat. Toti m-ati ajutat cu cate un sfat și pt. asta v-am mulțumit. Nu cred ca am jignit pe nimeni dar dacă totuși am facut-o atunci îmi cer scuze 
|
|
| Sus |
|
 |
|
observer
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Dec 2008, 22:16 |
|
| Membru senior |
 |
Membru din: 25 Sep 2003, 13:00 Mesaje: 823 Localitate: Hunedoara
|
Nu m-am suparat. Glumeam si eu  :floare
_________________ Si astfel falimentul tihnit si sanatos
Se scalda-n bogatia din vreme protejata
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: P4tr4tzel, 66 utilizatori neinregistrati
|
|