|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/179 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
dinu49
|
Subiectul mesajului: Permis de Conducere Scris: 11 Mar 2010, 21:26 |
|
| Curios |
 |
|
|
Am o mare nelamurire pe care nimeni nu a reusit sa ma lamureasca... In urma cu ceva timp am fost urmarit penal pentru infractiunea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere.Tin sa precizez ca fapta am savarsito in timp ce eram minor 17 ani si 9 luni cam asa aveam pe atunci.Decizia judecatorului a fost inchisoare 6 luni cu suspendare.. Acuma cu ce sunt nelamurit:In tot acest timp cat am fost urmarit penal...si tot am umblat pe la probatiune si in tribunale..am inceput sa fac scoala de soferi si am obtinut permisul de conducere la o saptamana dupa decizia judecatorului.intrebarea e....o sa mi se anuleze permisul de conducere?pt ca cineva mi-a spus ca se anuleaza cand e obtinut in timpul cercetarii penale pentru infractiuni la regimul circulatiei. Se poate si in cazul meu?sau doar la alte infractiuni cum ar fii conducerea sub influenta alcoolului peste limitele legale ? Astept un raspuns Cu mult respect Dinu Adrian
|
|
| Sus |
|
 |
|
machedon
|
Subiectul mesajului: Re: Permis de Conducere Scris: 11 Mar 2010, 21:31 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
stai linistit ca nu ti se intampla nimic, poti a te dai cu masinuta in liniste numai sa nu faci prostii: alcool, etc
|
|
| Sus |
|
 |
|
dinu49
|
Subiectul mesajului: Re: Permis de Conducere Scris: 11 Mar 2010, 21:34 |
|
| Curios |
 |
|
|
Ok eu stau linistit.Am fost oprit de politie de cateva ori..pt "control"..vorba vine,dar nu mi-au retinut permisul niciodata. Dar ca sa stau si mai linisit...este vre-un articol in lege care sa ateste nelamurirea mea ? Si inca ceva...imi va aparea in cazier fapta facuta in timpul minoritatii ?
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, smill, andr33a_rose, 63 utilizatori neinregistrati
|
|