|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/149 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
danamica
|
Subiectul mesajului: penalitati sau ce? Scris: 07 Apr 2010, 15:51 |
|
| Membru nou |
 |
|
va cer sfatul... din nou... am participat la o licitatie la care trebuia sa prezentam o garantie... am prezentat-o, au acceptat-o, s-a terminat licitatia (care, fie vorba intre noi, a fost toata sub semnul VICIULUI SI FURTULUI LA DRUMUL MARE) - va dati seama ca nu eu am castigat-o, insa societatea care a organizat acea licitatie nu-mi da garantia inapoi dupa numeroase solicitari, motivand in fel si chip, cel mai recent motiv fiind acesta: nu dam banii inapoi, pana ce nu ni se comunica hotararea Curtii de Apel cu privire la cererea formulata de catre soc X, care e de fapt si castigatoarea licitatiei. ... conform legii, ei aveau un termen de 90 de zile de returnare a banilor.. e un termen de valabilitate a garantiei.. asa inteleg eu de la cei care mi-l tot explica... in fine, termenul a trecut din 10.03.2010.. intrebarea mea este: pot cere pentru suma mea (7000 ron) ceva peste? eu cred ca banii au produs pui... si aia chiar nu-i merita! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 52 utilizatori neinregistrati
|
|