Ştiri Academica Barouri Case de avocatură Cariere Librărie Sfatul expertului Forum Despre noi

Ora este UTC + 2
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 26 mesaje/7663 afisari ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
MesajScris: 21 Feb 2007, 17:07 
Daca paratul afirma in cererea reconventionala ca doreste sa se constate de catre instanta ca anumite bunuri au fost dobandite de el cu contributie exclusiva, este corect sa timbrez eu la valoarea acestor bunuri? Nu este el cel care practic revendica cota de 1/2 si atunci el trebuie sa timbreze?


Raportează acest mesaj
Sus
  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 21 Feb 2007, 17:18 
Membru de baza
Membru de baza

Membru din: 28 Dec 2003, 13:00
Mesaje: 2058
Localitate: Galati
Normal ca el trebuie sa timbreze. Partea trista este ca sunt unele instante care nu au inteles inca aspectul asta.


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Unde se judeca este important...!
MesajScris: 23 Feb 2007, 13:30 
Sunt in proces de partaj din 2005, iar eu ca reclamanta am fost pusa sa suport taxa de timbru , in care paratul a facut cerere reconventionala cerand cota de 75% bun propriu din imobil si 75% din bunurile mobile, dar si parintii lui au facut cerere de intervenienta cerand la fel pentru fiul lor bun propriu cotele de mai sus specificate. Judecatoarea care nu stiu dupa ce lege a aplicat , eu sunt cea care va trebui sa suport taxa de timbru la ce a contestat el.
Dupa uimirea mea si celor care imi cunosc cazul a hotarat sa platesc taxa de timbru la bunurile mobile dar nu si la imobil
Taxa de timbru la imobil a trebuit sa o suporte el.
La cererea de interv. a parintilor lui nu eu sunt cea care platesc, hotarand ca acolo va trebui sa plateasca ei.
Am depus contestatie judecand un alt judecator cererea de reexaminare si hotarand ca nu eu sunt cea care contest ce am dobindit in timpul casniciei ca fiind bunuri comune, ci paratul are sarcina sa suporte taxele de timbru, dar s-a respins cererea de reexaminare pentru ca nu s-a sa stabilit o valoare la cat ajung bunurile mobile.
Din nou ajung la urmatoarea infatisare si judecatoarea stabileste ca tot eu sunt cea care va trebui sa platesc.
Dar specificand aparatoarea din procesul meu ca nu eu sunt care contest si din nou cerere de reexaminare fiind depusa o valoare la bunuri, in care ajunge la alt complet de judecata si hotaraste ca de fapt eu sunt cea care va trebui sa suport taxa de timbru.
Am fost nevoita sa o platesc sa nu ma opresc cu procesul unde ma aflam
si parintii lui pina la urma nu au paltit taxa de timbru si au mers ca intrevenienti in proces pina la audierea martorilor si apoi a rugat instanta sa anuleze cererea lor ca nefiind timbrata.
Nu inteleg de ce s-au retras cererea daca sunt corecti in acest proces si cer sa se faca dreptate.
Precizez ca toate bunurile sunt cumparate in timpul casniciei, inclusiv imobilele, dar pina la urma justitia s-a batut joc de mine raminand cu copilul in chirii din 2005 si el cu parintii lui in imobil cu tot ce exista in el.
Sa numai spuna nimeni ca legile care au fost stabilite in aceasta tara sunt aplicate corect!
Femeia nu are drepturi egale cu sotul fiindca el are salariu mai mare , menajul nu se tine cont , cresterea copilului nici atat, justficand ca am carte de munca si ca am adus venituri in casa, plus ca am lucrat si la negru, nu se tine cont de faptul ca acest copil are nevoie de un camin in care copilraria lui va trebui sa fie senina si psihic sa nu fie traumatizat, dar nu este asa.Cine are bani in ziua de azi , legile se fac dupa bunul lor plac.
Nu retrag ceea ce spun este strigator la cer , ce se intampla in tara asta si tare dezamagita!
Si m-au aminat aproape un an de zile cu expertiza, nu era completa lotizarea de la expert, amenintand ca il va amenda dar tot nu l-a amendat si cu eforturi si stres dupa atatea asteptari , instanta a decis ca acel imobil sa -i fie acordat lui si pe mine sa ma despagubeasca cu o suma in care nic o camera la nefamilisti nu pot sa cumpar.
IAR CU COPILUL D-ZEU CU MILA LUI ! oferindu-i in continuare, un acoperis cu chirie,am sa lupt sa fac tot ce ste bine pentru baietel fiindca el este totul pentru mine, am sa-leduc tot timpul sa fie corect si cinstit , pentru ca toti vom plati intr-o zi pentru nedrepatatile facute si am sa-i ofer tot ce pot sa nu-i lipsesca nimic, dar ma doare ca nu-i pot oferi un tata care sa-i fie tata cu adevarat, nu-i pot realiza visele pe acre baietelul meu mi le spune zi de zi...casa si fratiori. Am specificat scris in instanta ca ii voi plati eu sulta , prin credit ipotecar, fiindca copilul nu vrea decat casa respectiva , si plus ca eu nu mai am alta proprietate.
Care mai este drepatea in ziua de azi?
Cum poate statul sa spuna ca mama si copilul sunt protejati in tara asta , cum putem sa le oferim un viitor fericit unui copil , cand vede pe fata mea tristete si lacrimi, ca nu ma pot tine de cuvint , ca ne vom muta cat de curand in casa noastra?
Va spun eu realitatea care este in ziua de azi: tinerii casatoriti incearca sa cladeasca un camin pentru viitorii copii , care ii vor avea ( cu multe sacrificii, cu credite avind dobanzi de 56% la CEC) ,dar de fapt acel copil ajunge in strada oferindu-i confortul si libertatea parintilor tatalui.In ziua de azi muncim sa cladim o casa pentru bunici , fiindca nepotii pot sa doarma in strada , far jucarii si fara hainute.
Cazul meu este complex , plin de coruptie si inselatorii pe fata, cum ii pot oferi copilului un camin , cand el pleaca la scoala in toamna, crede-ti ca mai pot nega in fata lui mult timp adevarul in care ne aflam?
Unde s-a mai pomenit in tara asta ca mama sa fie obligata sa duca copilul la tata sa-l viziteze cand are dreptul la vizite si tot eu ca tutore al copilului sa fac tot posibilul sa ajung la timp sa-mi iau copilul de la el, fiindca el mereu imi spune ca nu este obligat sa-mi aduca copilul la domiciliul unde locuim.
Nu stie cand copilul este bolnav ca are nevoie sa ne vada pe amindoi fiindca suntem parintii lui sau medicamente.
De cate ori copilul merge la el in casa in care si eu sunt proprietara , baietelul se imbolnaveste, iar eu va trebui sa fac tot ce pot sa ajung la timp sa il iau de la el si sa-i cumpar medicamente, fiindca el pleaca de acasa ramine cu o femeie fara suflet care nu si-a crescut nici macar copiii ei, fara tratament , fara sa -i fie alaturi macar zilele respective cat sta copilul acolo.
Nu exista lege corecta in tara asta!?
Raspunsul este ca nu tu va trebui sa platesti taxa de timbru , cel care contesta, dar surprizele sunt mari.
Parerea mea este sa te inarmezi cu rabdare si sa ai un avocat bun.
Daca vezi ca ceva este suspicios in proces , incearca sa-l stramuti, ca vei ramine cu dezamagire in suflet.
Bafta!


Raportează acest mesaj
Sus
  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 23 Feb 2007, 13:59 
Membru activ
Membru activ

Membru din: 30 Iun 2006, 13:00
Mesaje: 285
Pentru toate bunurile revendicate de el prin cerere reconventionala sa interogatoriu, instanta trebuie sa-l oblige a plati taxa de timbru.

_________________
Vorbind cu blandete, si tinand in mana un ciomag, veti ajunge departe.
(Theodore Roosevelt )


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 23 Feb 2007, 16:22 
Merci pentru raspunsuri si pentru explicatii. Totusi, nu exista vreo decizie de indrumare a CSJ sau macar decizie de Curte de apel? La toate divergentele astea, care nu tin de ieri de azi, chiar nu exista nici o jurisprudenta pe care sa o pot invoca?


Raportează acest mesaj
Sus
  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 23 Feb 2007, 17:41 
Membru activ
Membru activ
Avatar utilizator

Membru din: 02 Sep 2003, 13:00
Mesaje: 213
Localitate: Galati
Si daca prin cererea de chemare in judecata, reclamatul solicita si partajarea unui imobil bun propriu al paratului.
Paratul, aratand ca este proprietar excusiv, va fi tinut sa timbreze la valoare???

_________________
"Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia"


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 23 Feb 2007, 18:05 
Membru de baza
Membru de baza

Membru din: 26 Aug 2006, 13:00
Mesaje: 1453
dellutza scrie:
Paratul, aratand ca este proprietar excusiv, va fi tinut sa timbreze la valoare???


Nu. Doar cererea reconventionala se timbreaza, ori in acest caz, paratul solicita prin intampinare respingerea petitului prin care reclanmantul solicita imobilul respectiv.

_________________
Depinde


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 24 Feb 2007, 23:17 
Membru activ
Membru activ
Avatar utilizator

Membru din: 02 Sep 2003, 13:00
Mesaje: 213
Localitate: Galati
Offf...........bine ar fi sa gandeasca si unele instante asa.

_________________
"Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia"


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 28 Feb 2007, 17:39 
Membru de baza
Membru de baza

Membru din: 28 Dec 2003, 13:00
Mesaje: 2058
Localitate: Galati
Stiam eu ca scrie undeva...

Art. 3(2) din legea 146/1997 privind taxelel judiciare de timbru:

(2) Separat de aceasta taxa, daca partile contesta bunurile de impartit, valoarea acestora sau drepturile ori marimea drepturilor coproprietarilor in cadrul cererilor aratate mai sus
(v alin. 1), taxa judiciara de timbru se datoreaza de titularul cererii la valoarea contestata.

Art. 7 din normele metodologice de aplicare a legii 146:

In aplicarea dispozitiilor prevazute de art. 3(2)(c) din legea nr. 146/1997, prin titularul cererii se intelege partea care contesta bunurile de impartit, valoarea acestora sau drepturile ori marimea drepturilor coproprietarilor in cadrul cererilor pentru stabilirea calitatii de mostenitor, a masei succesorale, cererilor de raport, cererilor de reductiune a liberalitatilor si cererilor de partaj.


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 02 Mar 2007, 15:42 
Membru de baza
Membru de baza

Membru din: 26 Aug 2006, 13:00
Mesaje: 1453
Mai scrie ceva Curtea:

Cum ca art. 3 stabileste numai obligatia de plata a unei tx.t. calculate la valoare pt. acele parti care contesta prin cereri bunuri de impartit etc., iar nu si pt. partile care formuleaza exceptii si aparari in sensul art. 115 C.pr. c., in legatura cu cererea reclamantului.

Asa ca ori de cate ori onorata gandeste altfel,faceti vorbire despre Dec. nr.305/10.07.2003 C.C.

_________________
Depinde


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 02 Mar 2007, 16:54 
Am avut ieri termen la sus-discutatul partaj. Iar, spre surprinderea mea, onorata instanta s-a pronuntat dupa cum urmeaza: atat reclamanta(cu care sunt eu) cat si paratul care contasta, vor timbra la jumatatea de valoare a masei supuse partajului! Cu motivarea: eu, reclamanta, afirm ca sunt bunuri comune, deci contest cele 50% (pana la 100%)pretinse de parat ca bunuri dobandite cu contributie exclusiva, iar el, pentru ca cere 100%, va timbra pentru cele 50% diferenta. Deci statul roman se va imbogati de pe spinarea ambelor parti! ideea este, daca nici una dintre parti nu poate achita taxa ce-i revine, si in mod normal se vor respinge atat actiunea principala, cat si cererea reconventionala, vor ramane in nidiviziune??? Intrebare retorica...


Raportează acest mesaj
Sus
  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 02 Mar 2007, 17:35 
Membru de baza
Membru de baza

Membru din: 26 Aug 2006, 13:00
Mesaje: 1453
Contesta taxa stabilita.

_________________
Depinde


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 03 Mar 2007, 08:37 
Membru de baza
Membru de baza

Membru din: 15 Oct 2004, 13:00
Mesaje: 3387
Localitate: Deva
In cazul partajului, partile au dubla calitate (reclamant si parat), motiv pentru care atunci cand se contesta cota, calitatea de bun comun, valoarea etc, intampinarea paratului va fi calificata ca fiind cerere reconventionala si va fi obligat la plata taxei de timbru.
Mie mi se pare firesc sa se procedeze in acest fel pentru ca daca in toate cazurile in care se contesta, reclamantul ar trebui sa achite taxa de timbru, paratul nu ar mai avea absolut nici o retinere in a contesta cotele, valorile etc.
Mai mult, se pune si problema ca in cazul in care in urma probelor administrate se va ajunge la concluzia ca paratul este cel care are dreptate, intampinarea lui va avea in mod clar efectul unei cereri reconventionale.


Persoana nemultumita de modul in care s-a stabilit taxa, are la indemana cererea de reexaminare a taxei, care trebuie depusa in termen 3 zile de la data la care s-a stabilit taxa sau de la data comunicarii sumei datorate.
Cererea de reexaminare se solutioneaza de un alt complet de judecata.


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 03 Mar 2007, 09:32 
Membru de baza
Membru de baza

Membru din: 26 Aug 2006, 13:00
Mesaje: 1453
Norocel scrie:
In cazul partajului, partile au dubla calitate (reclamant si parat), motiv pentru care atunci cand se contesta cota, calitatea de bun comun, valoarea etc, intampinarea paratului va fi calificata ca fiind cerere reconventionala si va fi obligat la plata taxei de timbru.
Mie mi se pare firesc sa se procedeze in acest fel pentru ca daca in toate cazurile in care se contesta, reclamantul ar trebui sa achite taxa de timbru, paratul nu ar mai avea absolut nici o retinere in a contesta cotele, valorile etc.
Mai mult, se pune si problema ca in cazul in care in urma probelor administrate se va ajunge la concluzia ca paratul este cel care are dreptate, intampinarea lui va avea in mod clar efectul unei cereri reconventionale.


Mie nu mi se pare deloc firesc ca paratul sa fie tinut la achitarea taxei, in special atunci cand are dreptate.
Firesc mi se pare ca reclamantul sa ceara ce i se cuvine si nu bazaconii.

De asemenea, mi se pare tare nefiresc faptul, ca incheierea prin care se solutioneaya cererea de reexaminare, este irevocabila.

_________________
Depinde


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 03 Mar 2007, 09:56 
Membru de baza
Membru de baza

Membru din: 15 Oct 2004, 13:00
Mesaje: 3387
Localitate: Deva
Ti s-a intamplat vreodata sa asisti la o situatie in care paratul sa conteste valorile indicate de reclamant si sa indice apoi valori foarte mari?
Nu ti se pare ca ar fi inechitabil ca instanta sa-l puna pe reclamant sa timbreze la aceste valori?

Referitor la faptul ca incheierea este irevocabila, ce sa zic...asta-i legea.
Cred insa ca in caile de atac formulate impotriva hotararii de fond, se pot invoca si greselile facute cu privire la modul de stabilire a taxei de timbru.
Parerea mea.


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 26 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2


Subiecte similare
 Subiecte   Autor   Răspunsuri   Vizualizări   Ultimul mesaj 
Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. taxa de timbru

ame

6

612

25 Ian 2005, 12:30

emy Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. taxa timbru

tibi

6

466

12 Feb 2005, 12:59

elis Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. taxa de timbru

[ Du-te la paginaDu-te la pagina: 1, 2 ]

sofia

27

1830

21 Feb 2005, 16:50

12345 Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. taxa timbru

tibi

4

314

10 Oct 2005, 14:38

tibi Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. taxa timbru!!!

bibi

4

328

21 Oct 2007, 12:37

kinga Vezi ultimul mesaj

 


Puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  

VORBEŞTE CU ALȚII
Ultimele 50 de mesaje


Teren afectat de PUZ - Scris de Dia in Procedura Civila la 28 Apr, 19:56
societate radiata prejudiciata - Scris de rocambole in Lichidare - Reorganizare la 28 Apr, 18:29
Somatie de plata. Ajutor va rog. Caut avocat! - Scris de Lenuta2015 in Executare silita la 28 Apr, 14:12
Buna ziua - Scris de sebi mihai in Consulta un avocat la 28 Apr, 11:01
Executare mostenire - Scris de tpelena in Executare silita la 28 Apr, 10:39
ore suplimentare - Scris de lina in Muncii la 28 Apr, 00:13
am pierdut cartea de munca si nu gasesc firma cu arhiva - Scris de lina in Muncii la 28 Apr, 00:01
Buna ziua, o intrebare. - Scris de lina in Muncii la 27 Apr, 23:58
unde ma pot adresa? - Scris de lina in Muncii la 27 Apr, 23:51
cale de acces - Scris de Pifulescu in Civil la 27 Apr, 18:40
Contopire pedepse executabile din străinătate - Scris de Sorin27 in Procedura Penala la 27 Apr, 17:18
Contopire pedepse executabile in străinătate - Scris de Sorin27 in Procedura Civila la 27 Apr, 17:16
tichete de masa retroactiv - Scris de bigica in Consulta un avocat la 27 Apr, 12:17
stabilire domiciliu minor - Scris de Leon Carmen in Consulta un avocat la 27 Apr, 11:23
structura asemanatoare Trust - Scris de decalex in Comercial la 27 Apr, 00:22
faliment-inchiderea procedurii - Scris de rocambole in Lichidare - Reorganizare la 26 Apr, 21:49
Aflare lichidator - Scris de razman in Lichidare - Reorganizare la 26 Apr, 20:01
chitanta de mana valabila - Scris de Marinela 78 in Practica notariala la 26 Apr, 11:10
Buna ziua - Scris de Leon Carmen in Consulta un avocat la 25 Apr, 09:50
Imobil achizitionat cu chitatnta de mana in 1984 - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 24 Apr, 21:49
Executarea silita a unei firme - Scris de diana-2012 in Executare silita la 24 Apr, 21:28
delapidare - Scris de rocambole in Penal la 24 Apr, 21:17
registru agricol si apia - Scris de iliesingeorzan in Civil la 24 Apr, 20:01
ADMITERE LA MAGISTRATURA 2014 - Scris de Vizitator in Institutul National al Magistraturii la 24 Apr, 10:09
Atac la persoana - Scris de Lorena in Civil la 23 Apr, 23:25
Poprire salariu pentru amenda rovinieta de acum 4 ani - Scris de Leon Carmen in Executare silita la 23 Apr, 19:28
Problema obtinere titltu de proprietate - Scris de Gyetway1 in Practica notariala la 23 Apr, 16:37
acte - Scris de sory in Consulta un avocat la 23 Apr, 16:29
acte care trebuie sa le prezinti la apia - Scris de C_A_Coltuc in Consulta un avocat la 22 Apr, 14:07
proces pierdut prin neprezentare avocat POEDE LUCIAN - Scris de iulias in Consulta un avocat la 21 Apr, 23:26
VANZARI TERENURI CU CHITANTA DE MANA - Scris de bubuuno in Civil la 21 Apr, 23:03
drepturi la casa - Scris de Leon Carmen in Consulta un avocat la 21 Apr, 21:21
firma recuperare - Scris de Leon Carmen in Executare silita la 21 Apr, 20:57
Acuzat de consum fraudulos de catre EON energie - Scris de raduleo_72 in Comercial la 21 Apr, 16:22
Ce patesc daca nu mai platesc ratele? Nu am girat nimic. - Scris de mikimanea in Executare silita la 20 Apr, 15:42
abonament orange - Scris de mikimanea in Executare silita la 20 Apr, 15:39
Executare silita - Scris de mikimanea in Executare silita la 20 Apr, 15:35
Prescriere credit - Scris de mikimanea in Executare silita la 20 Apr, 15:31
Procedura legala pentru poprirea unui girant - Scris de mikimanea in Executare silita la 20 Apr, 15:28
Caut un contabil pentru calcul comisioane abuzive - Scris de Civic in Contabilitate la 20 Apr, 12:46
Calomnie in fictiune - Scris de Iulia_a in Consulta un avocat la 20 Apr, 12:44
legatar particular - Scris de mostenire in Succesiuni la 20 Apr, 12:09
Despagubire deponenti CEC - carnete masini - Scris de Ipo in Civil la 19 Apr, 23:42
delapidare - Scris de rocambole in Consulta un avocat la 19 Apr, 16:11
Divort - Scris de Leon Carmen in Consulta un avocat la 19 Apr, 12:11
superiorul procurorului sef al DNA - Scris de Vizitator in Procedura Penala la 19 Apr, 10:59
AVOCAT CAUT COLABORATORI! - Scris de tliviu in Dati de stire. la 18 Apr, 22:31
legatar particular - Scris de mostenire in Familiei la 18 Apr, 22:01
accident cu victime - Scris de avbogdan in Asigurari la 18 Apr, 13:07
Accident auto in care vinovatul nu are RCA sau ITP - Scris de blksheep in Consulta un avocat la 18 Apr, 06:50
s
u
s
s
t
o
p
j
o
s
 • alegi un avocat
 • te intalnesti cu un avocat
 • semnezi cu un avocat

 • CAUTĂ UN AVOCAT
  Dupa nume:
  Dupa cabinet:
  DOCUMENTE UTILE
  Timbru de mediu
  Dobanda legala
  Taxa judiciara de timbru

  CUNOAŞTE-ȚI PROBLEMA
  Penal
  Civil
  Comercial
  Proprietate Intelectuala
  Contencios administrativ si fiscal
  Litigii de munca
  Minori si familie
  Asigurari sociale
  Faliment - procedura insolventei
  Drept maritim si fluvial
  CEDO
  Utilizatori online:
  romcos, 43 utilizatori neinregistrati
  Cautari frecvente:
  Powered by phpBB Group
  Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 si nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2010 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011