|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/489 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
lex_lucyana
|
Subiectul mesajului: obligatie de a face - demolare constructie Scris: 06 Mar 2010, 12:41 |
|
| Curios |
 |
|
|
Buna.am nevoie de un sfat.Cineva si-a ridicat abuziv o constructie fara autorizatie pe terenul proprietatea mea,nu am nevoie de constructie vreau sa o darame si sa isi ia gunoaiele de acolo si sa plece.Am facut prima data o revendicare imobiliara dar mi-a fost respinsa pt neplata taxei de timbru in totalitate,nu a fost vb de bani doar ca nu am ajuns sa platesc pana la termenul respectiv.Am inteles ca pot deschide iarasi un proces dar sa aiba alt obiect.Unde m-as incadra?deci pers care sta acolo nu ARE nici un act de proprietate m-am interesat la primarie eu AM CF ,si vreau sa imi lase bucata aceea de teren si sa plece .
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: obligatie de a face??????? Scris: 06 Mar 2010, 23:38 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Daca prima actiune a fost respinsa pentru timbraj insuficient, nu are putere de lucru judecat. Deci, puteti introduce o noua actiune in revendicare si, de data asta poate o si timbrati de la inceput. Prin actiunea introductiva de instanta cereti: -sa admiteti cererea; -sa constatati faptul ca sunt titularul dreptului de proprietate asupra terenului cu adresa in , situat in tarla/cvartal x, parcela y, fiind inscris in CF nr. zzzzz, in aceasta calitate, in contradictoriu cu posesorul nelegal al terenului meu pe care a si construit, paratul ....; -sa constatati faptul ca paratul poseda fara sa fie proprietar si ca a construit pe terenul proprietatea mea fara a avea acceptul meu; -sa obligati paratul sa-mi lase in deplina posesie si linistita proprietate terenul al carui proprietar de drept sunt, dispunand evacuarea silita a acestuia, in cazul in care nu executa de buna voie hotararea ce se va da; -sa obligati paratul sa-si ridice constructiile si sa-mi lase terenul liber de acestea precum si, sa-l obligati sa readuca terenul la starea initiala, iar in cazul in care acesta refuza, sa fiu autorizat eu sa execut aceste lucrari de desfiintare si curatare pe cheltuiala paratului. Daca vreti si daune, le cereti si pe acelea dar, trebuie sa timbrati corespunzator si pentru valoarea acestora. Si, pentru ca spuneti ca nu sunt probleme financiare, angajati-va un avocat, pentru ca sa nu aveti surprize, ca justitia din Romania este mereu surprinzatoare. 
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, smill, andr33a_rose, 67 utilizatori neinregistrati
|
|