|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/249 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
marius87
|
Subiectul mesajului: O simpla intrebare: Mai e valabil recursul Parchetului acum? Scris: 05 Sep 2010, 08:24 |
|
| Curios |
 |
|
|
Buna ziua!
Ma scuzati pt deranj. As avea o intrebare. Eu am avut proces pe 26/08/2010 si tot atunci a fost pronuntarea. Am primit o comunicare pe 30/08/2010 unde scrie TERMEN DE RECURS 10 ZILE DE LA COMUNICARE. Ma intereseaza daca si Parchetul are acelasi termen sau pt el a inceput de la pronuntare si a expirat azi ca se fac 10 zile de atunci, de la pronuntare. Va multumesc.
Uitati aici: Admite cererea formulată de bolnavul T.M.. Dispune înlocuirea măsurii de siguranţă a internării medicale prevăzută de art. 114, Cod penal a bolnavului T.M., cu măsura de siguranţă a obligării la tratament medical, prevăzută de art. 113, Cod penal până la însănătoşirea acestuia. În baza art. 434, alin.4, Cod procedură penală o copie a prezentei sentinţe, după rămânerea definitivă, se va comunica instanţei de executare – Judecătoria Buzău.Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la comunicare . Pronunţată în şedinţă publică astăzi 26.08.2010.
P.S.: se calculeaza si sabata + duminica ?
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
justdeals
|
Subiectul mesajului: Re: O simpla intrebare: Mai e valabil recursul Parchetului acum? Scris: 23 Ian 2011, 18:03 |
|
| Membru nou |
 |
|
marius87 scrie: Buna ziua!
Ma scuzati pt deranj. As avea o intrebare. Eu am avut proces pe 26/08/2010 si tot atunci a fost pronuntarea. Am primit o comunicare pe 30/08/2010 unde scrie TERMEN DE RECURS 10 ZILE DE LA COMUNICARE. Ma intereseaza daca si Parchetul are acelasi termen sau pt el a inceput de la pronuntare si a expirat azi ca se fac 10 zile de atunci, de la pronuntare. Va multumesc.
Uitati aici: Admite cererea formulată de bolnavul T.M.. Dispune înlocuirea măsurii de siguranţă a internării medicale prevăzută de art. 114, Cod penal a bolnavului T.M., cu măsura de siguranţă a obligării la tratament medical, prevăzută de art. 113, Cod penal până la însănătoşirea acestuia. În baza art. 434, alin.4, Cod procedură penală o copie a prezentei sentinţe, după rămânerea definitivă, se va comunica instanţei de executare – Judecătoria Buzău.Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la comunicare . Pronunţată în şedinţă publică astăzi 26.08.2010.
P.S.: se calculeaza si sabata + duminica ? DA.
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
darkblack
|
Subiectul mesajului: Re: O simpla intrebare: Mai e valabil recursul Parchetului acum? Scris: 25 Ian 2011, 12:18 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
In mod normal, analizand art. 385 ind.3 Cpp coroborat cu art. 363 alin. 1 si 2 Cpp coroborate cu art. 162 alin. 1 ind.1 Cpp, termenul de 10 zile ar trebui sa curga de la pronuntare. Parerea mea este ca procurorul ar fi trebuit sa participe la judecata chiar daca a fost o inlocuire a masurii prev de art.114 Cp cu cea prevazuta de art.113 Cp, pentru ca in finalul finalului instanta a dispus LUAREA unei masuri de siguranta.
In fine, vezi si tu daca a participat procurorul la ultimul termen de judecata, cand au avut loc dezbaterile. Daca n-a participat, termenul de recurs va curge de la data cand dosarul a fost inregistrat la parchet. Sfatul meu este sa nu te duci la parchet sa intrebi pe-acolo, ci mai bine sa te interesezi cand va pleca dosarul de la instanta care a judecat cererea.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, smill, Silvia, anam, Cuculis, ionutm, gabi120, 94 utilizatori neinregistrati
|
|