|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/159 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
lori
|
Subiectul mesajului: Nume gresit in titlul de proprietate Scris: 11 Apr 2010, 20:35 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Va mai cer un sfat In titlul de proprietate asupra terenului initiala tatalui este gresita, este grav? trebuie sa modific?sau daca numele si prenumele sint corecte este bine? multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
|
DevilMean
|
Subiectul mesajului: Re: Nume gresit in titlul de proprietate Scris: 12 Apr 2010, 00:20 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
Nu prea e bine, caci poate face referire la alt proprietar, dar sigur te-ai uitat bine in certificatul de nastere cum se numeste bunicul?
|
|
| Sus |
|
 |
|
lori
|
Subiectul mesajului: Re: Nume gresit in titlul de proprietate Scris: 12 Apr 2010, 07:28 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
intradevar e initiala bunicului, pentru ca ceilalti de pe titlul de proprietate sint matusa si unchiul meu ei au initiala tatalui lor(bunicul meu) si mi-au pus si mie aceeasi initiala, a bunicului
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 46 utilizatori neinregistrati
|
|