|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/90 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
alex0421
|
Subiectul mesajului: notificare plata salarii Scris: 20 Dec 2011, 15:53 |
|
| Curios |
 |
|
|
din 2009 pana in 2011 am fost membru in consiliul de administratie al unei societi. din aprilie 2011 AGA a modificat structura numind un administrator unic si un cenzor . eu si inca 2 colegi am fost demisi din consiliul de administratie si de atunci si pana in preznt am ramas neachitati cu 4 luni (din dec 2010 pana la momentul demiterii). am avut rabdare , societatea era in pragul falimentului dar acum eu imi doresc lichidarea . ce fel de notificare sa le trimit? m-ar interesa exact tipul de notificare pentru ca am dificultati in a o scrie . nu stiu la ce lege sa fac trimiterea. intai as vrea sa le trimit eu notificarea si daca nu respecta atunci sa ma adresez unui executor juridic
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cuculis
|
Subiectul mesajului: Re: notificare plata salarii Scris: 21 Dec 2011, 10:26 |
|
Membru din: 15 Noi 2011, 10:47 Mesaje: 707 Localitate: BUCURESTI
|
|
Nu aveti cum sa va adresati direct uui executor..ii notificati in scris despre dreturile dvoastra salariale ii invitati la o conciliere pentru a incerca sa rezolvati difenendul pe cale amiabila si aoi puteti sa ii dati in judecata pentru a face rost de hotarare judecatoreasca pe care sa o puneti in executare
_________________ Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii http://www.indrumari-juridice.eu 0742297538
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 40 utilizatori neinregistrati
|
|