|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
romcos
|
Subiectul mesajului: Ne reinventam ! Scris: 11 Mai 2011, 12:29 |
|
| Site Admin |
 |
|
Draga comunitate, A trecut ceva vreme de cand Avocatura.com se tot joaca pe net. Noua ne-a placut aceasta copilarie. Iata de ce sunt receptiv la semnele adolescentei si nerebdator sa trecem in noua etapa. Mi-am dorit aceasta etapa. Ma astept sa fie mult mai amuzanta, vesela si chiar sa incercam experiente noi. Va invit pe toti sa trecem in adolescenta Avocatura.com Cum voi comunitatea Avocatura.com sunteti cei cu care am copilarit si tot cu voi mi-ar placea sa-mi petrec si adolescenta, va rog sa va exprimati dorintele, visele si nevoile pentru ca noi suntem pregatiti sa le satisfacem. Ce rubrici ar trebui sa mai cuprinda site-ul, ce date considerati ca ar trebui publicate, cum poate http://www.avocatura.com sa va ajute in viata profesionala ? Astept sugestiile voastre dragi prieteni. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
serafim
|
Subiectul mesajului: Re: Ne reinventam ! Scris: 12 Mai 2011, 19:28 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
Buna Admin !!!
Parerea mea este ca ar fi indicat ca la inregistrare sa -si treaca solicitantul profesia, in acest fel, vom presupune ca cel ce posteaza da "un sfat competent" sau doar o simpla opinie/parere din experienta proprie personala chiar daca aceasta este corecta !!!
Multumesc
_________________ " Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: Ne reinventam ! Scris: 12 Mai 2011, 23:43 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Da, dar sa fie veridica mentiunea, in sensul ca, daca pretinde ca este avocat, consilier juridic, sa-si dea si nr. legitimatie, adresa, precum si restul datelor de identificare... ptr. a putea fi alergat cand da sfaturi proaste Sau, daca este un judecator sau procuror, macar sa stim la ce instanta si complet putem sa mergem sau, unde sa nu calcam pe bec Iar, in cazul in care au fost atat de fraieri (diplomat, nu  ) si s-au dus la alte facultati decat cea de drept, indiferent de capacitatea lor intelectuala, care nu are importanta, fie ca este suficienta sa pazeasca oile in varf de munte sau, ca sa lucreze in domeniul fizicii nucleare, in dreptul profesiei sa scrie "fraier" Si atunci de ce sa mai folosim pseudonime alese la intamplare, asa cum a vrut fiecare !? Ne reinventam, si cei care sunt avocati si consilieri juridici se identifica sub propriile nume, iar restul, ne schimbam pseudonimele pe care le avem, sub forma "fraier1", "fraier2", etc., acestea putand fi acordate in ordinea inscrierii, in mod automat. Dar sa stiti, eu vreau sa fiu "fraier1", ca eu am avut ideea, si vreau sa-mi fie respectate drepturile intelectuale.  P.S. Scuze admin.  , dar se pare ca eu raman la stadiul copilariei. Am intrat in aceasta comunitate mult mai tarziu, si sper ca nu i-am suparat prea mult pe membrii mai vechi ai acesteia, doar din dorinta de a-i ajuta pe alti oameni care incearca sa gaseasca niste raspunsuri pentru problemele pe care le au in sistemul de stat din Romania, fie ca este administrativ, fie ca este cel judecatoresc. Si nu numai, ci si pentru momentele de relaxare. Dar, si aici, cat si pe alte forumuri, am observat ca oamenii cauta raspunsuri la niste intrebari simple, elementare, (pentru orice jurist) de genul: "cum sa formulez cererea ?"; "cat este taxa de timbru ?"; "unde sa depun cererea ?", etc., iar de nenumarate ori, desi s-au dat raspunsurile deja, nu exista in mod vizibil si usor de accesat de catre orice vizitator, functia de "cautare" a acestor raspunsuri in arhiva mesajelor, dar care, culmea, le da Google. Se poate, pleassssse !?  P.P.S. serafime  sti cat demult imi lipseste agenduta, si ce raspuns scurt iti dadea ea la propunerea ta !? 
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
|
|
| Sus |
|
 |
|
serafim
|
Subiectul mesajului: Re: Ne reinventam ! Scris: 13 Mai 2011, 12:07 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
da...raspuns la prima da...raspuns la a doua ... si mie imi lipseste !!! si noua ne lipseste si nu fi egoist !!! Na, ca i-ar nu ma-m facut inteles... problema mea este urmatoarea: - nu totdeauna raspunsul e dat de cineva competent, s-ar putea ca acela care da raspunsul sa nu fie competent si sa dea un raspuns bun, corect, sau, sa dea un raspuns care il induce mai mult in eroare sau oroare pe cel ce intreaba !!! - normal...poti minti la profesie este logic esti anonim, dar, daca vad ca tu ai raspuns la o intrebare pe for eu stiu sigur ca tu ai dat un raspuns corect !!! daca il da unul x- care este nou, habar n-am de el ca nu a mai postat nimic pe acest forum sau este unul de care stiu ca " bate campii" atunci ma pun sa verific ce a scris si daca constat ca raspunsul nu este corect, explicit etc. fac cuvenitele corectari sau mentiuni  propunerea ta este corecta si nu aberanta ca a mea....dar ....am incercat 
|
|
| Sus |
|
 |
|
romcos
|
Subiectul mesajului: Re: Ne reinventam ! Scris: 13 Mai 2011, 12:41 |
|
| Site Admin |
 |
|
|
As vrea sa stiu daca va doriti ca site-ul sa contina si alte sectiuni, alte informatii...? Forumul va apartine !
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: Ne reinventam ! Scris: 14 Mai 2011, 10:56 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Aaaaa ... lenea e cucoana mare, sau timpul este insuficient !!! Inteleg ca verifici doar daca a raspuns cineva si, daca vezi ca au raspuns angel  sau bobocica  , sau johei  , sau razman  , sau ... (scuze prea multi, si nici o ordine anume, ladies're first) nici nu mai deschizi topicul respectiv. Si daca dam cu batul in balta si il trimitem dupa cai verzi pe pereti, ca dormeam la ora cand am raspuns !? Si cu brainstorming-ul cum mai stam in cazul asta, ca poate sti o cale mai usoara, sau o solutie decisiva, la care noi nu ne-am gandit !? Dar, de niste rubrici, asa cum este cea "Barouri", in acelasi format, dar cu Executori, si Experti, ce spuneti !? Eventual unde sa se poata face si comentarii cu privire la activitatea lor, pentru a sti din experienta altora, de exemplu, daca expertul respectiv este de regula impartial, sau nu, sau, in cazul executorilor, daca respecta, sau nu, procedura, ca poate asa salvam din timpul pierdut din cauza desemnarii lor, sau ca ne-am adresat lor, sau ca le contestam actele, etc.. 
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Ne reinventam ! Scris: 14 Mai 2011, 11:54 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
vulpacris scrie: dar cu Executori, si Experti, ce spuneti !? excelenta idee vulpe !!! lista expertilor tehnici auto autorizati din prahova (si a altor experti din toate judetele), cu numerele lor de telefon ..........si as mai dori o sectiune cu legislatia la zi, dar stiu ca cer prea mult multumesc 
_________________ Don't mess with me. I'll kill you and your CAT TOO !
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: Ne reinventam ! Scris: 14 Mai 2011, 19:53 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Demnitarii sunt doar cei care ocupa functii de demnitate publica, deci, in cazul unei persoane juridice de drept privat, de drept, nu este aplicabil coeficientul Cuantumul diurnei poti sa-l stabilesti la cat vrei, doar ca, ceea ce depaseste cei 35 euro se inregistreaza ca si cheltuiala nedeductibila in contabilitatea PFA-ului, si asta nu priveste pe nimeni altcineva in afara de adminsitratia financiara. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
serafim
|
Subiectul mesajului: Re: Ne reinventam ! Scris: 16 Mai 2011, 02:26 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
Pentru Germania diurna se exprima in €(EUR) si este de 35 € pentru categoria I si 56 € pentru categoria a II-a * * Pentru societatile comerciale, nivelul diurnei, din punct de vedere al deductibilitatii cheltuielilor, se situeaza la nivelul de 2,5 X Diurna legala pentru categoria I. ( 35 x 2,5 = 87,5 ) Act normativ: Hotarare nr. 518 din 10/07/1995 privind unele drepturi si obligatii ale personalului roman trimis in strainatate pentru indeplinirea unor misiuni cu caracter temporar
Se aplica la noi orio ba ????
|
|
| Sus |
|
 |
|
razman
|
Subiectul mesajului: Re: Ne reinventam ! Scris: 18 Mai 2011, 19:28 |
|
| Membru de baza |
 |
|
serafim scrie: Pentru Germania diurna se exprima in €(EUR) si este de 35 € pentru categoria I si 56 € pentru categoria a II-a * * Pentru societatile comerciale, nivelul diurnei, din punct de vedere al deductibilitatii cheltuielilor, se situeaza la nivelul de 2,5 X Diurna legala pentru categoria I. ( 35 x 2,5 = 87,5 ) Act normativ: Hotarare nr. 518 din 10/07/1995 privind unele drepturi si obligatii ale personalului roman trimis in strainatate pentru indeplinirea unor misiuni cu caracter temporar
Se aplica la noi orio ba ???? Serafim....o redus, onor guvernu, prin legea pacii cu 25%, LA BRUT, tot ce trebe, dar, o majorat, acelasi onor guvernu, cu 15 %, dar la NET, prin L.285/2010 cea mult trambitata, ceea ce a redus cu 25% la brut anterior. Astfel ca, (si vezi ca ORGANUL e super atentent si vigilent la detalii de deductibilitate) formula este: 35 Euroi (cf HG ) X 0,75 (reducere cf legii de reducere ) X 1,15 (majorare trambitata) X 2,5 (limita prevazuta de art 48 alin 5 lit c din Codul Fiscal, referitor la venitul din activitati independente si cheltuielile deductibile limitat, astfel considerate ex lege)= cu aprox. 75,5 euroi/ zi PS. baga cu multe zecimale ca e 75,4xxxxxx, si astia calculeaza si la subdiviziuni de zecime de eurocent (ca trebuie bani din amenzi la buget....peste un an e campanie...auzi frate peste 100000 de noi contracte de munca de la noul cod al muncii ...e tare rau guvernu') 
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
indian
|
Subiectul mesajului: Re: Ne reinventam ! Scris: 27 Mai 2011, 21:19 |
|
| Membru senior |
 |
 |
Membru din: 21 Mai 2005, 13:00 Mesaje: 507 Localitate: mun. Bucuresti
|
|
Marturisesc ca este site-ul meu preferat. S-au deschis multe altele intre timp. Dar acesta ramane preferatul meu. Mi-a fost de multe ori de ajutor .... Felicitari pt intentia de a-l imbunatati permanent, raman fidel chiar si in forma actuala.
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Ne reinventam ! Scris: 23 Iun 2011, 13:12 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
unde pot vedea si eu unde sunt utilizatorii inregistrati care sunt online ?
_________________ Don't mess with me. I'll kill you and your CAT TOO !
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 30 utilizatori neinregistrati
|
|