|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Ne reinventam ! Scris: 23 Iun 2011, 13:31 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2009 Localitate: Bucuresti
|
pai cred ca...nicaieri ca si eu am cautat, dar in zadar. sau poate ca nu stiu unde sa caut...si n-ar fi pentru prima data. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
razman
|
Subiectul mesajului: Re: Ne reinventam ! Scris: 23 Iun 2011, 17:46 |
|
| Membru de baza |
 |
|
pai in josul pginii principale Cine este conectat Cine este conectat În total sunt 25 utilizatori conectaţi :: 2 înregistraţi, 0 invizibili şi 23 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 90 pe 29 Mar 2011, 19:46 Utilizatori înregistraţi: cyclop, razman Legendă :: Administratori, Moderatori globali Zile de naştere Zile de naştere Nicio zi de naştere astăzi Statistici am dat un copy-paste, in parte, de la pagina cu index forum juridic... si iaca, in josul paginii.. ca si io si cyclop  suntem deci...este
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Ne reinventam ! Scris: 23 Iun 2011, 18:05 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
nu e la pagina principala,  Ca eu inteleg prin pagina principala "home" - casuta aia de langa "stiri"  ci este in josul paginii "Index forum juridic" dar ESTE 
_________________ Don't mess with me. I'll kill you and your CAT TOO !
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Ne reinventam ! Scris: 23 Iun 2011, 22:42 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2009 Localitate: Bucuresti
|
multumesc frumos Razmanucu am vazut si eu acum, dar cred ca totusi nu era cand m-am uitat... si mai cred ca Admin nu s-a hotarat cum sa-l faca si inca experminteaza...acum arata altfel decat ai zis tu. important este ca...este! "Useri pe forum: administrator, mona33, angel, 102 utilizatori neinregistrati" uite ca este si admin  ca tot vorbeam de el.
|
|
| Sus |
|
 |
|
romcos
|
Subiectul mesajului: Re: Ne reinventam ! Scris: 01 Sep 2011, 14:42 |
|
| Site Admin |
 |
|
Dragi forumisti, Noi am tot facut schimbari la site. Voi ce credeti despre noua forma ? Ce sectiuni credeti ca ar mai trebui introduse/adaptate ? Vrem sa deschidem o sectiune mai tehnica, cu opinii doctrinare ? Suntem deschisi colaborarilor. Va astept pentru a intari si dinamiza comunitatea avocatura.com 
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Ne reinventam ! Scris: 13 Sep 2011, 14:35 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
cum sa ma exprim....  a disparut la "vorbeste cu altii" butoanele: sus/jos/stop. Pana trec toate subiectele pe care le-am vazut, ma plictisesc 
_________________ Don't mess with me. I'll kill you and your CAT TOO !
|
|
| Sus |
|
 |
|
romcos
|
Subiectul mesajului: Re: Ne reinventam ! Scris: 14 Sep 2011, 14:42 |
|
| Site Admin |
 |
|
Remediem 
|
|
| Sus |
|
 |
|
liviu70
|
Subiectul mesajului: Re: Ne reinventam ! Scris: 14 Sep 2011, 20:52 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
Domnule romcos, Cu parere de rau iti spun ca la prima vedere acest forum este inghetat in comparatie cu activitatea de acum cativa ani. Era un forum cu invatacei si se crea o emulatie luand in considerare si examenele la magistratura care erau mai grele si oameni de formatie juridica mai interesati. Lucrurile au evoluat in rau pt. forum tinand cont de alte mijloace de informare. Nu s-a putut coagula o forta juridica deoarece lume este intr-o miscare accelerata in care este incurajata mediocritate si nu valoarea si competenta. Eu va urez succes dar sunt sceptic. Este o parere la cald dupa o vizionare de 3min.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 29 utilizatori neinregistrati
|
|