|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje/322 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
bubulina
|
Subiectul mesajului: mostenitor societate comerciala Scris: 26 Sep 2006, 11:48 |
|
| Membru Junior |
 |
|
Salut tuturor!!
am urmatoarea speta:
Asociatul unic a decedat.In actul constitutiv exista clauza de continuare cu mostenitorii dar unicul mostenitor nu vrea sa continue activitatea .Intrebarea :Pot prin actul aditional sa fac intrarea lui in societate si totodata sa cer si dizolvarea societatii ?ori trebuie sa merg prin tribunal?
Multumesc 
|
|
| Sus |
|
 |
|
robin_hood_2
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Sep 2006, 22:05 |
|
|
|
...mostenitorul dobandeste de drept partile sociale si calitatea de asociat, data fiind clauza...
...pt.incetarea societatii, e suficienta hot. de dizolvare;astfel, se transmite patrimoniul societatii catre asociatul unic ( mostenitorul), fara lichidare...si fara tribunal...eu asa zic

|
|
| Sus |
|
 |
|
bubulina
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Sep 2006, 11:32 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
dobandeste de drept dar el nu are nici o calitate deocamdata in societate.Cine hotareste dizolvarea?La registru comertului in baza lor de date figureaza asociatul decedat.
|
|
| Sus |
|
 |
|
robin_hood_2
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Sep 2006, 15:58 |
|
|
|
|
...continuarea societatii cu mostenitorul e un caz de modificare a actului constitutiv...mostenitorul devine astfel unic asociat si hotareste dizolvarea ...
|
|
| Sus |
|
 |
|
bubulina
|
Subiectul mesajului: Scris: 28 Sep 2006, 09:34 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
am facut deocamdata doar intrarea ca asociat unic si administrator in baza certificatului de mostenitor.
Mersi pt raspunsuri.
|
|
| Sus |
|
 |
|
robin_hood_2
|
Subiectul mesajului: Scris: 28 Sep 2006, 10:32 |
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 41 utilizatori neinregistrati
|
|