|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/514 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
mariuscrisan
|
Subiectul mesajului: Mostenire, succesiune, vanzare Scris: 19 Iun 2011, 09:23 |
|
| Curios |
 |
|
|
Mama a mostenit o casa la tara de la parintii ei. Mama a decedat. Precizez ca am facut investitii la casa respectiva atat inainte ca mama mea sa moara cat si dupa. Am facut succesiune. Acum tatal meu vrea sa risipeasca tot ce a agonisit mama mea acolo. Vrea sa vanda tot pentru a isi bate joc de munca mamei mele. In timp ce mama mea traia acesta nici nu se ducea catre casa la tara unde locuia mama mea, dar prin succesiune a mostenit si el. Eu detin mai mult in urma succesiunii. Va rog din suflet sa imi spuneti ce pot sa fac.
Va multumesc anticipat!
|
|
| Sus |
|
 |
|
rolandmindrila
|
Subiectul mesajului: Re: mostenire, succesiune,vanzare Scris: 20 Iun 2011, 20:58 |
|
| Membru nou |
 |
|
mariuscrisan scrie: Mama a mostenit o casa la tara de la parintii ei. Mama a decedat. Precizez ca am facut investitii la casa respectiva atat inainte ca mama mea sa moara cat si dupa. Am facut succesiune. Acum tatal meu vrea sa risipeasca tot ce a agonisit mama mea acolo. Vrea sa vanda tot pentru a isi bate joc de munca mamei mele. In timp ce mama mea traia acesta nici nu se ducea catre casa la tara unde locuia mama mea, dar prin succesiune a mostenit si el. Eu detin mai mult in urma succesiunii. Va rog din suflet sa imi spuneti ce pot sa fac.
Va multumesc anticipat! faceti o actiune de iesire din indiviziune
|
|
| Sus |
|
 |
|
mariuscrisan
|
Subiectul mesajului: Re: mostenire, succesiune,vanzare Scris: 21 Iun 2011, 10:37 |
|
| Curios |
 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
rolandmindrila
|
Subiectul mesajului: Re: mostenire, succesiune,vanzare Scris: 21 Iun 2011, 20:27 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
daca s-a dezbatut mostenire si s-au stabilit pe cote parti cat revine fiecaruia solicatati catimea d-voastra si o cumparati si pe cea al celuilalt mostenitor si asa scapati de el.... consultati un avocat di zona d-voastra.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 38 utilizatori neinregistrati
|
|