|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 10 mesaje/418 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
pernes
|
Subiectul mesajului: monitorul oficial Scris: 11 Oct 2006, 13:02 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
pernes
|
Subiectul mesajului: Scris: 11 Oct 2006, 13:23 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
eu am cerut publicarea si cei de la ORC se uita ciudat la mine sa vin cu o astfel de cerere :(
|
|
| Sus |
|
 |
|
kinga
|
Subiectul mesajului: Scris: 11 Oct 2006, 13:27 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
nu se poate.
sincer.
lor i se comunica de la M.OF. in format electronic toate hotararile publicate prin intermediul lor.
De la data depunerii spre publicare, in termen de 15 zile au monitorul. Si sunt obligati sa-ti dea. Asa ca fa scandal. 
_________________ Sfaturi putem da, dar minte nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
pernes
|
Subiectul mesajului: Scris: 11 Oct 2006, 13:31 |
|
| Membru Junior |
 |
|
 pentru sfat!
o sa-mi schimb atitudinea fata de ei!  (de-ajuns cu sar-mana!)
|
|
| Sus |
|
 |
|
bubulina
|
Subiectul mesajului: Scris: 11 Oct 2006, 14:41 |
|
| Membru Junior |
 |
|
cei de la ORC au niste borderouri cu numerele de monitor oficial in care au aparut hotararile sau actele aditionale depuse la ORC. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
mirabela
|
Subiectul mesajului: Scris: 12 Oct 2006, 08:51 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
si eu am avut de publicat in MO un convocator al Adunarii Generale Extraordinare, si cei de la ORC au spus ca ei nu mai publica asa ceva si m-au trimis la Camera de Comert Industrie Navigatie si Agricultura. acolo mi-au luat convocatorul, am platit taxa. urmeaza in 2 saptamani sa primeasca MO in care s-a facut publicarea si sa imi inmaneze un exemplar pentru a face dovada publicarii.
|
|
| Sus |
|
 |
|
kinga
|
Subiectul mesajului: Scris: 12 Oct 2006, 09:11 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
mirabela scrie: si eu am avut de publicat in MO un convocator al Adunarii Generale Extraordinare, si cei de la ORC au spus ca ei nu mai publica asa ceva si m-au trimis la Camera de Comert Industrie Navigatie si Agricultura. acolo mi-au luat convocatorul, am platit taxa. urmeaza in 2 saptamani sa primeasca MO in care s-a facut publicarea si sa imi inmaneze un exemplar pentru a face dovada publicarii.
Mirabela, Convocator e convocator, iar hotararea AGA este hotarare AGA.
Exista oleaca de diferenta. 
_________________ Sfaturi putem da, dar minte nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
lauraC
|
Subiectul mesajului: Scris: 12 Oct 2006, 10:10 |
|
|
|
Ciudat s-au uitat la mine cei de la ORC Ilfov cand le-am cerut copie de pe M. Of. Cica au avut un conflict cu RA Monitorul Oficial in privinta eliberarii extraselor, drept pentru care ei nu mai dau astfel de documente. Le-am explicat ca in alte parti se poate. Fooooaaaaarteee greu au inteles. Pana la urma mi-au eliberat un extras dar fara sa-l mai certifice. E bun si-asa. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 10 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 39 utilizatori neinregistrati
|
|