|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/64 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
AdamOana
|
Subiectul mesajului: Modificarea retroactiv a unei functii in cartea de munca Scris: 18 Ian 2012, 17:04 |
|
|
|
|
Buna ziua,
Astazi m-am lovit si eu de niste neplaceri la locul de munca. Primind cartea de munca de la angajator, mi-am dat seama ca angajatoul nu a facut schimbarea functiei mele atunci cand trebuia ( iulie 2008 ) ci la un an diferenta( iulie 2009) . In acest fel - eu din asa zisa mea experienta pe un anumit post am pierdut oficial 1 an. As dori sa va intreb daca angajatorul poate sa faca retroactiv modificarea in cartea munca - sau mai bine spus in baza de date a ITM-ului .
Va multumesc anticipat pentru raspuns
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cuculis
|
Subiectul mesajului: Re: Modificarea retroactiv a unei functii in cartea de munca Scris: 18 Ian 2012, 17:07 |
|
Membru din: 15 Noi 2011, 10:47 Mesaje: 707 Localitate: BUCURESTI
|
|
Aveti cum sa demonstrati ca ati lucrat in anul 2008 pe acel post? O fisa a postului pentru anul acela?
_________________ Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii http://www.indrumari-juridice.eu 0742297538
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: stoica silvia, marius 12, 50 utilizatori neinregistrati
|
|