|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/301 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
gigicon
|
 |
Subiectul mesajului: Minor, am de platit amenda administrativa in alt oras Scris: 15 Dec 2011, 19:01 |
|
| Curios |
 |
|
|
Acum 3 luni am fost prins cu posesie de droguri (marijuana) la mare, in Navodari. BCCO Constanta mi-a luat datele, iar acum primesc acasa (in Suceava) o ordonanta cum ca trebuie sa platesc o amenda administrativa in valoare de 300 lei in 20 de zile. Scrie ca trebuie: 1-sa platesc amenda in Suceava la Administratia Finantelor Publice 2-sa duc chitanta la grefa Serviciului Teritorial Constanta, in vederea inchiderii dosarului.
Am urmatoarele intrebari:
-am dreptul sa platesc eu amenda la Suceava fara sa afle parintii? (am 17 ani)
-daca da, pot sa trimit chitanta primita la cineva din Constanta sa mi-o depuna in locul meu pentru inchiderea dosarului?
-ce se intampla daca intarzii cu plata amenzii?
Tin sa mentionez ca s-a disupus neinceperea urmaririi penale fata de mine, intrucat fapta nu prezinta gradul de pericol social al unei infractiuni.
|
|
| Sus |
|
 |
|
ignite
|
Subiectul mesajului: Re: Minor, am de platit amenda administrativa in alt oras Scris: 25 Dec 2011, 17:03 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
plateste tu si trimite copia chitantei prin scrisoare recomandata. suna si la parchetul care ti a aplicat amenda si spunele ca ai platit.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: P4tr4tzel, stoica silvia, mada80, marius 12, 50 utilizatori neinregistrati
|
|