|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/193 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
[anamaria]
|
Subiectul mesajului: micsorare salariu Scris: 21 Iul 2011, 18:41 |
|
| Curios |
 |
|
|
Buna seara ! problema mea este urmatoarea: daca imi puteti da un sfat.Lucrez la o firma de 3 ani,la un an am avut o marire de salariu de 100 ron .Anul acesta am mers sa solicit o alta marire, considerand ca merit. dupa 5 luni de asteptare a unui rasp la solicitarea mea, sunt informata ca incepand de luna aceasta exista o noua grila salariala si ca va trebuii sa imi fie scazut 100 ron pt a ma alinia in grila, mi s-a reprosat si ca am rezultate proaste,desi partial nu este asa. Am fost chemata la HR pt a semna actul aditional, nu am fost deacord sa semnez,nu am semnat.insa mi s-a spus ca tot mi se va scadea salariul chiar daca nu semnez. Care sunt consecintele pe care le voi intampina in situatia aceasta?Multumesc ,
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: P4tr4tzel, stoica silvia, mada80, 59 utilizatori neinregistrati
|
|