|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/277 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
anaisia
|
Subiectul mesajului: Merci ptr. raspuns... Scris: 27 Mar 2006, 22:40 |
|
|
|
|
Cam asa e..., 3 mil. cerezi ca e ok? Eu casig 850 ron acum(lucrez in relatii clienti). I-am spus asta viitorului angajator (initaial vorbeam despre full time) si mi-a zis ca presupune ca nu as pleca ptr. mai putin. Am inteles din asta ca mi-ar fi dat 850 ron ptr. full time. La part time nu mi-a zis nimic. Spune-mi daca 3 e ok? E nasol ca firma e in Otopeni si e destul de mare efortul sa ajung acolo... Oricum, ptr. mine important e sa-mi fac meseria. Tu lucrezi in domeniu? Esti in Buc.? La tine cum e? Pupici.
|
|
| Sus |
|
 |
|
tristan
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2006, 22:48 |
|
| Membru activ |
 |
|
crezi ca mai era nevoie de deschiderea unui topic in acest sens? 
_________________ ميكائيل/ميكال
|
|
| Sus |
|
 |
|
orange
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2006, 23:58 |
|
|
|
Pai da, ca nicuvar nu prea avea treaba, nu?
Propun ca, la inregistrare, fiecare membru SA FIE NEVOIT sa citeasca regulamentul site-ului, prin afisarea unor mesaje care sa nu poata fi sarite sau "scrollate". 
|
|
| Sus |
|
 |
|
anaisia
|
Subiectul mesajului: Scris: 28 Mar 2006, 18:39 |
|
|
|
Imi cer scuze ca am deschis alt topic...din greseala. Dan ce-ati sarit pe mine asa...? E atat de grav? Hai ca nu mai fac. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: P4tr4tzel, stoica silvia, mada80, 57 utilizatori neinregistrati
|
|