|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/238 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
mada_mst
|
Subiectul mesajului: masina cumparata era girata Scris: 15 Ian 2011, 20:40 |
|
| Curios |
 |
|
|
Salut! Am cumparat o masina cu contract de vanzare-cumparare cu toate actele. Am inscris-o imediat fara, vreo problema iar in sept 2010 am fost informat de doi domni de la o societate de recuperari ca masina este a unei banci si ca a fost cumparata in leasing,in 2006, de o anumita firma care nu a mai platit ratele. Pe cartea masinii aceasta firma nici macar nu apare,defapt eu am duplicat la carte iar primul proprietar trecut este cel de la care am cumparat-o eu. Fiind proprietar am decis in ian 2011 sa vand masina nestiind ca a fost blocata la RAR. Acum am probleme cu cumparatorul,ma acuza de inselaciune.Ce mi se poate intampla?Ce sa fac?Sunt complet nevinovat. Voi fi obligat sa dau banii inapoi cumparatorului daca masina ii va fi luata de recuperatori?in cazul acesta pe mine cine ma despagubeste? Va multumesc!
|
|
| Sus |
|
 |
|
sansiro
|
Subiectul mesajului: Re: masina cumparata era girata Scris: 21 Feb 2011, 13:37 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
NU stiu daca se ajunge la inselaciune. Sa dati banii inapoi s-ar putea sa fiti obligat. in ce priveste cumpararea prin leasing, atata timp cat nu exista inscris la arhiva de garantii reale mobiliare vreun gaj, nu va este opozabil niciun gaj. COnsultati un avocat Succes
_________________ pedeapsa pentru bigamie: doua soacre!!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: P4tr4tzel, stoica silvia, mada80, 47 utilizatori neinregistrati
|
|