|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/324 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
meri
|
Subiectul mesajului: Martor-parte civila Scris: 25 Iun 2007, 19:13 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Dupa ce a fost audiata in calitate de martor in faza de UP, e corect ca aceeasi persoana sa se constituie si parte civila in procesul penal?Din art 82Cpp, ar rezulta ca nu, dar daca totusi organele de up i-au luat declaratie de martor, si in aceeasi declaratie ea afirma ca se constituie parte civila, ce consecinte ar avea acest lucru?
|
|
| Sus |
|
 |
|
krisstina
|
Subiectul mesajului: Scris: 25 Iun 2007, 19:26 |
|
| Membru de baza |
 |
Membru din: 17 Ian 2005, 13:00 Mesaje: 1355 Localitate: Bucuresti
|
|
Niciuna, cred, va fi apreciata ca o declaratie a partii civile, deci mai interesata decat daca ar fi fost un martor neutru.
|
|
| Sus |
|
 |
|
meri
|
Subiectul mesajului: Scris: 25 Iun 2007, 20:00 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Eu, in calitate de avocat in inculpatului, as putea solicita instantei ca partea sa-si precizeze calitatea in care participa la proces (martor sau parte civila), intrucat, dupa parerea mea, ea nu poate intruni ambele calitati?
|
|
| Sus |
|
 |
|
wittmann
|
Subiectul mesajului: Scris: 25 Iun 2007, 21:46 |
|
| Membru de baza |
 |
|
meri scrie: Eu, in calitate de avocat in inculpatului, as putea solicita instantei ca partea sa-si precizeze calitatea in care participa la proces (martor sau parte civila), intrucat, dupa parerea mea, ea nu poate intruni ambele calitati?
Foarte corect.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: P4tr4tzel, stoica silvia, mada80, 50 utilizatori neinregistrati
|
|