|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/502 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
cleo27ro
|
Subiectul mesajului: Mama lor de infractiuni... Scris: 16 Mar 2007, 10:39 |
|
| Membru activ |
 |
|
Dragii mei, va rog din tot sufletul, cine are timp(mai greu de crezut), rabdare si disponibilitate sa-mi scrie si mie numele fiecarei infractiuni care a fost prevazuta in bibliografia pentru admiterea INM-2006. Marturisesc ca eu nu am deschis cartea de penal special anul trecut, iar numerele infractiunilor din manualul pe care-l am nu mai corespunde cu nr. din bibliografie si nici cu codul nou, iar pe cel vechi n-am de unn sa-l iau.
Spuneti-mi cum vreti: ignoranta, superficiala, inconstienta etc. numai AJUTATI-MA, VA ROOOOOOOOOOOOOG!
Va multumesc  !
Cleo..."inteligenta"

|
|
| Sus |
|
 |
|
gstefan5
|
Subiectul mesajului: Scris: 16 Mar 2007, 13:10 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Numerele infractiunilor nu s-au schimbat, probabil te-ai incurcat in coduri. Bibliografia INM din 2006 a fost facuta pe codul care este si azi in vigoare.
|
|
| Sus |
|
 |
|
dasefx
|
Subiectul mesajului: Scris: 16 Mar 2007, 13:38 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Daca te ajuta cu ceva, ti-am trimis Codul penal "la zi" pe adresa de yahoo.
_________________ Consumul excesiv de alcool dãuneazã grav plictiselii!
|
|
| Sus |
|
 |
|
cleo27ro
|
Subiectul mesajului: Scris: 16 Mar 2007, 17:13 |
|
| Membru activ |
 |
|
Multumesc tare mult pentru lamuriri. Stau foarte prost cu timpul. De abia acum imi dau seama cat de necesare sunt secretarele...(fara nici o aluzie la cei care mi-au raspuns).
Va pup si spor la invatat!
Cleutza cu mii de scuze pentru o asemenea banalitate, dar care uite cat de necesara e... 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: stoica silvia, ioanab12, mada80, 60 utilizatori neinregistrati
|
|