|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/59 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
wall
|
Subiectul mesajului: majorare pensie intretinere Scris: 03 Ian 2012, 15:30 |
|
|
|
|
Am doi copii din doua casatorii diferite - pentru unul dintre ei platesc pensie alimentara stabilita prin hotarare judecatoreasca; recent am primit un contract de munca in strainatate, iar fosta sotie a cerut sa fie marit cuantumul pensiei conform procent la noul salariu; Sunt de acord cu acest lucru dar nu la valoarea de 33% (deci 17% pentru un copil) deoarece intretinerea celui de al doilea ar fii diminuata - acest lucru datorandu-se cheltuielilor mult mai mari in strainatate; Conform calculelor procentuale, ceea ce s-ar plati pentru primul copil 2500 ron ar suna cam "subventionarea mamei" si in acelasi timp injust pentru cel de al doilea copil, mai ales ca a doua sotie nu are loc de munca, dar chiriile sunt triple, gradinita la fel; La incercarea de negociere am primit raspunsul: « asta’i legea atat platesti sau trimiti plodul II in tara ca e mai ieftin » - nu cred ca este o rezolvare sa desparti o familie conform procentului legal… Intrebarea mea este: exista situatii anterioare / precedent in care aceste fapte au fost luate in considerare?
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: stoica silvia, ioanab12, mada80, 74 utilizatori neinregistrati
|
|