|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/240 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
factor
|
Subiectul mesajului: mai pot cere o noua evacuare ? Scris: 02 Dec 2009, 17:16 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Acum trei ani am cumparat un imobil la o licitatie publica, anul trecut (2008) am obtinut o sentinta civila de evacuare impotriva fostilor locatari, m-am adresat executorului judecatoresc pt ai evacua, duapa 5 incercari nereusite de ai evacua am semnat procesul verbal de evacuare la executorul judecatoresc in birou alaturi de debitor care a promis ca o sa iasa din imobil, in situatia aceasta excutorul judecatoresc l-a declarat evacuat si a incheiat p.v. de evacuare, cand am ajuns la imobil debitorul si-a adus vre-o 10 baieti de cartier si a refuzat sa paraseasca imobilul, incercarea mea de a patrunde in imobil a fost oprita si a doua oara tot de acestia. Am solicitat incuviintarea executarii silite instantei de judecata- aceasta a respins-o pe motivul ca debitorul a fost executat. deoarece nu am aut posesia nu pot actiona nici in penal. pt tulburare de posesie , violare de domiciliu, nici nerespectatrea unei sentinte judecatoresti :( nu pot nici in civil sa inaintez actiune de revendicare(nu am avut posesia) actiune de integrare (nu am avut posesia) actiune posesorie... daca formulez o noua actiune de evacuare mi se va invoca putere de lucru judecat.. si debitorul continua sa locuiasca acolo ! ce as putea sa fac sa obtin posesia si sa-i evacuez ?
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
avocat alina
|
Subiectul mesajului: Re: mai pot cere o noua evacuare ? Scris: 09 Dec 2009, 13:58 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
dvs. ati cumparat imobilul respectiv , ca atare sunteti proprietar de drept. persoanele respective nu detin un titlu locativ , ca atare dvs. puteti sa procedati in consecinta . va prezentati la politie cu procesul verbal de evacuare emis de executorul judecatoresc si insotit de politisti , procedati la evacuarea persoanelor. nu va mai complaceti in situatia asta.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: stoica silvia, ioanab12, mada80, 56 utilizatori neinregistrati
|
|