|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 17 Mar 2010, 20:13 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
agenda scrie: ...eu nu sunt ...angel nu e...vulpita nu e....kinga nu e....cine va ramane sa fie soricelul? eu? ia nu mai fiti suparati, uitati cum reactionez eu cand ma înhaţă cineva de gat  .. .. ranjesc cu gura pana la urechi. Angel  , Agenduto  , Johei  ...lasati supararea, ca acu iese soricelu din mine si va roade urechile ! 
| Fişiere ataşate: |

bobocel-viteazul.jpg [ 11.92 KiB | Vizualizat de 99 ori ]
|
_________________ Don't mess with me. I'll kill you and your CAT TOO !
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 17 Mar 2010, 20:27 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2009 Localitate: Bucuresti
|
bobocel scrie: agenda scrie: ...eu nu sunt ...angel nu e...vulpita nu e....kinga nu e....cine va ramane sa fie soricelul? eu? ia nu mai fiti suparati, uitati cum reactionez eu cand ma înhaţă cineva de gat  .. .. ranjesc cu gura pana la urechi. Angel  , Agenduto  , Johei  ...lasati supararea, ca acu iese soricelu din mine si va roade urechile !  mai bobocele  da' vad ca numai inimioare iti ies din ochisori...si il vezi pe Johei fierbinteee tare...incepi sa-mi dai de gandit asta suna a declaratie de dragoste asa in direct si, te-am invatat sa nu scoti limba, chiar daca salivezi 
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 17 Mar 2010, 22:55 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
uite!  bobocel vrea sa ma duca in parc ca sa ma ucida! johei stiai despre asta? si tu vrei sa ma fac afis? angelllllll......heeeeeeeeeeelp nu o sa reusesti bobocele. eu sunt sub aripile ingerului 
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 17 Mar 2010, 23:10 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2009 Localitate: Bucuresti
|
agenda scrie: uite!  bobocel vrea sa ma duca in parc ca sa ma ucida! johei stiai despre asta? si tu vrei sa ma fac afis? angelllllll......heeeeeeeeeeelp nu o sa reusesti bobocele. eu sunt sub aripile ingerului  Agenduto fii pe pace ca nu te las eu sa mergi in parc cu bobocel, mai ales ca si-a manifestat placerea de a te "ajuta" sa treci strada cand semaforul este rosu si strada cu trafic intens...si dac ao prind pe bobocel ca face asta, o sa-i zbor toti fulgii 
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 17 Mar 2010, 23:11 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
angel scrie: agenda scrie: uite!  bobocel vrea sa ma duca in parc ca sa ma ucida! johei stiai despre asta? si tu vrei sa ma fac afis? angelllllll......heeeeeeeeeeelp nu o sa reusesti bobocele. eu sunt sub aripile ingerului  Agenduto fii pe pace ca nu te las eu sa mergi in parc cu bobocel, mai ales ca si-a manifestat placerea de a te "ajuta" sa treci strada cand semaforul este rosu si strada cu trafic intens...si dac ao prind pe bobocel ca face asta, o sa-i zbor toti fulgii  
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 17 Mar 2010, 23:19 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
agenda scrie: angelllllll......heeeeeeeeeeelp vad ca ai prins frica de mine agenda mea frumoasa, nu ti-am zis ca am nevoie de tine in viata ? nu am zis eu ca nu mai vreau nici macar sa te spanzur? nu-ti mai aduci aminte? tu esti pisica mea favorita  motiv pentru care ... te tai de pe lista pisicilor care vor fi ucise fara mila si uite ce-ti daruiesc  iar tu angel, ia nu mai te baga in afacerile mele  .nici nu stii ce am de gand sa fac cu agenda in mijlocul strazii si sari repede cu gura ca vreau s-o killaresc.... hmhmhmhmmhmm
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 17 Mar 2010, 23:50 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
agenda scrie: vrei sa ne jucam ruleta ruseasca pe strada aia?  monstruletule, jucam ! ce fel de glont preferi? de cauciuc sau de argint ? 
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 18 Mar 2010, 07:24 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
agenda scrie: sa conduci cu viteza si fara sa pui frana cine da startul? 
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 18 Mar 2010, 13:09 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
vulpacris scrie: Nu-i mai bine sa traversati strada legate la ochi !?... i-auzi monstruletule... te risti ? sau ti-e frica? mie nu mi-e frica de nimic !!! accept orice provocare 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 38 utilizatori neinregistrati
|
|