|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 20:40 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
johei esti revocat din calitatea de expert! nu ai reusit sa descoperi adevarul. de raze x ai auzit? poftim cine este bobocelul! ti-am zis ca e un soricel deghizat! ti-am zis! noroc cu razele x! 
| Fişiere ataşate: |

adevaratul bobo.jpg [ 18.94 KiB | Vizualizat de 77 ori ]
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 20:51 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
agenda scrie: kinga scrie: Agendooooo lasa lupta ca doar stim cu totii ca in realitate Bobocel adora pisicile... asa-i Bobo?????
hai sa vedem ce raspunde! o sa vezi ca nu le adora si ca vrea sa le ucida!  i-am raspuns kingai in privat  ca sa nu mai vada si ochiu agendei ... curiosity kill the cat ! .. vreau sa vad daca mori de curiozitate p.s. esti fantastica agendo, acu nu mai am voie sa port tricou cu soricei?  la raze X trebuia sa mi se vada oasele...asa ca.... mai ia un paharel 
_________________ Don't mess with me. I'll kill you and your CAT TOO !
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 20:57 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
eu nu sunt curioasa...eu stiu  si acolo se vede ca esti un soricel care poarta un bobocel! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 21:27 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
daaaaaaaa....porti tricou.....sigur! aici ce mai ai de zis! esti prins soricel...gata! game over 
| Fişiere ataşate: |

x-ray bobo.jpg [ 22.38 KiB | Vizualizat de 99 ori ]
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 21:48 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
DevilMean scrie: Devil...te-a prins bobocel agentul oo7, intr un flash rapid asa...dar parca acolo erai mai intremat nitel si nici chiar asa de rosu nu erai,dar deh....doar erai in misiune,trimis de mine,iar bobocel a interpretat ca esti iubitul meu 
|
|
| Sus |
|
 |
|
DevilMean
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 22:31 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
 atunci angel, sa deduc ca esti fata? Sper ca da, ca alta orientare sexuala nu am 
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 22:33 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
DevilMean scrie: :shock: atunci angel, sa deduc ca esti fata?
elementar, draga potaie 
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 22:41 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
DevilMean scrie: :shock: atunci angel, sa deduc ca esti fata? Sper ca da, ca alta orientare sexuala nu am  speranta moare ultima, Devil  ,dar daca as fi fata, de ce ar trebui sa fii asa de socat, ca n-am inteles... 
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 22:45 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
kinga scrie: gattttttttttttaaaaaaaaaaaaaa cumva drept de VETO nu am?? ba am.. sooooo BOBOCEL E BOBOCEL.. DE AIAAAAAAAAAA JOHEI CATEGORIC E JOHEIIII de aiaaaaaaaa PS dar cine-i frumosul de langa voiiii?? Agendooooo lasa lupta ca doar stim cu totii ca in realitate Bobocel adora pisicile... asa-i Bobo????? altminteri de ce ar lupta asa vehement???? PPS Vulpe.. da di ce tre sa te duci la Cluj??? arhiva nu-i la Mures???  kinga Citat: dar cine-i frumosul de langa voiiii?? Pentru curiozitatea asta ti s-au dus, si dreptul de veto, si impartialitatea, pe apa sambetei. Doar atat ajunge sa fi cumparata !?  O pereche de blugi, un tricou, o casca si un motor, fie el chiar si HD !!! ESTI RECUZATA !!! Asa ca, nu se iau in considerare constatarile facute sub influente straine de cauza, oricat de frumoase ar parea acestea,  la prima vedere. P.S. Si am zis ca vin targ, adica in Targul Mures, nu ca merg la Cluj, desi, daca nu gasesc la Mures, trebuie sa merg si in Bistrita, si la Cluj.
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, johei, romcos, Silvia, teodora, anam, ionutm, gabi120, 74 utilizatori neinregistrati
|
|