|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 18:37 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
agenda scrie: SI TU NU POTI VOTA!  tztztz.....SERIOS ? unde scrie ca boboceii nu pot vota?? 
_________________ Don't mess with me. I'll kill you and your CAT TOO !
|
|
| Sus |
|
 |
|
johei
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 18:43 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Mai, In primul rand ca agenda si vulpea sunt parti aici! Se poate argumenta ca si eu si bobocel cat si angel suntem parti. Admitem si asta... desi eu ca expert independent as putea sa-mi exprim votul valabil!!! Deci voturile astea nu conteaza! Ramane... Kinga si serafim! Serafim nu s-a exprimat foarte clar (desi eu as zice ca a sustinut ca bobocel e bobocel), sa spunem abtinere. Kinga  a spus clar, bobcel e bobocel si johei e johei! Rezultatul votului: bobocel e bobocel si johei johei! Intrebari? 
_________________ Cine stie sa citeasca, are oarescare avantaje.
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 18:52 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
johei scrie: Rezultatul votului: ......si johei johei! Intrebari?  dar de ce simti nevoia sa sustii mereu ca tu intradevar esti un johei?  desi nimeni nu contesta? si de ce te simti amenintat cand se aduce vorba despre pureci?... eu cred ca ceva miroase foarte urat in danemarca  hmmmmmm......interesant.......
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 19:08 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
bobocel scrie: agendoooooooo....... am pus pusca la ochi. te-am luat in vizor sa stii ca sunt un foarte bun tragator, aripa nu-mi tremura si niciodata nu mi-am ratat victima....ăăă...adica tinta sa nu indraznesti sa ceri de la mine ajutor cand o sa te impusti in laba  ...ti-am mai zis lasa drogurile....bautura....si stai departe de armele de foc......nu sunt pentru soricei fricosi si iresponsabili...plus ca il poti rani si pe johei! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 19:36 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
agenda scrie: ce e asta? autoconvingere?? ce-i agendo? tie niciodata nu ti-a fost frig ?? eu sunt un bobocel friguros. ala din poza e soricel. unde-ti sunt ochelarii? ai uitat ca mie imi place in cuptor? 
_________________ Don't mess with me. I'll kill you and your CAT TOO !
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 19:55 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
bobocel scrie: auzi bobocele?  tu chiar ai coborat de pe sine? de ce trebuie sa arati la toata lumea cum te snopesc in bataie??? am crezut ca ramane intre noi SORICELULE! si? te-am batut... si ce? vrei sa imi cer scuze? nop. nu se va intampla. nu imi cer scuze...nu am de ce. ai meritat. si cum naiba vrei sa pacalesti pe toti si sa spui ca acolo tie frig? cand se vede cum transpiri de frica ca o fantana arteziana! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
kinga
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 20:12 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
gattttttttttttaaaaaaaaaaaaaa cumva drept de VETO nu am?? ba am.. sooooo BOBOCEL E BOBOCEL.. DE AIAAAAAAAAAA JOHEI CATEGORIC E JOHEIIII de aiaaaaaaaa PS dar cine-i frumosul de langa voiiii?? Agendooooo lasa lupta ca doar stim cu totii ca in realitate Bobocel adora pisicile... asa-i Bobo????? altminteri de ce ar lupta asa vehement????  PPS Vulpe.. da di ce tre sa te duci la Cluj??? arhiva nu-i la Mures???
_________________ Sfaturi putem da, dar minte nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 20:19 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
kinga scrie: Agendooooo lasa lupta ca doar stim cu totii ca in realitate Bobocel adora pisicile... asa-i Bobo?????
hai sa vedem ce raspunde! o sa vezi ca nu le adora si ca vrea sa le ucida! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 20:33 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
bobocel scrie: angel scrie: pana nu demonstrezi ca stii macar ceva depsre mine nu te cred ca esti spion...deci nu sunt la mana ta....neverrrrrr!!!! demonstratie de spion Angel, uite-ti iubitul  auzi bobocico  dupa ce te toaca vulpe, eu te pun pe gratar pai...ce detectiv esti tu daca asa iubit vezi ca am  ...chiar ca ai mari probleme cu dioptriile.Mergi la un control ca nu-i de glumit. imi dai si mie vulpe  , please... o bucatica din carnea lui bobocel?...stiu, trebuie sa stau la rand...dar imi rezerv locul din timp 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, johei, romcos, Silvia, teodora, anam, ionutm, gabi120, 74 utilizatori neinregistrati
|
|