|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Mar 2010, 23:18 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
bobocel scrie: Agendo, esti mana-n mana cu angel - atunci cand te droghezi  iar cand iti revii din visare, constati ca ai muscaturi pe tot corpul...de la puricii ingerasului aaaaaaahahaha  ca am vazut-o pe Angel ca e mana-n mana cu Ţarţailă  hahaha. Poate te intrebi angel de unde stiu?! Ei bine...eu stiu totul despre tine: inaltime, sex, numar la pantof, culoarea parului, a ochilor, stiu cine-i iubitul tau, stiu pe unde umblii, si mai ales cu ce afaceri umblii prin paradis Pe scurt in 4 cuvinte: ESTI LA MANA MEA ! bine ai revenit Serafim bobocico!!! eu n-am pureci zi-i ca sa te cred....incepe: pana nu demonstrezi ca stii macar ceva depsre mine nu te cred ca esti spion...deci nu sunt la mana ta....neverrrrrr!!!! si-ti mai spun: agenduta nu se drogheaza ca doar sunt mana-n mana cu ea...si eu stiuuuu. si-ti spun 5 cuvinte bobocico! NU SUNT LA MANA TA!!!!! bobocele ai inceput sa ai tulburari de personalitate....din soricel-bobocel-purice, acum te crezi si agentul 007.  nu-i bine...musai sa te facem bine 
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Mar 2010, 23:27 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
serafim scrie: asa ca cred tot ce spui tu...de si vad ca esti soricel serafimeeee...pentru ca m-ai facut soricel.. drept pedeapsa, iti ordon sa dansezi la bara pentru mine si Johei  " da, sa traiti"...zise serafim 
| Fişiere ataşate: |

dancingcow.gif [ 156.28 KiB | Vizualizat de 55 ori ]
|
_________________ Don't mess with me. I'll kill you and your CAT TOO !
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 04:46 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
NUUUUUUUUUU....vulpita  te rooooog..hai sa ii mai dam o sansa! este un soricel indragostit. gandeste-te si la johei! pleeeeeeeeeeeeease... inca o sansa....una singura... te implor! nu este neaparat vina lui bobocel ca nu stie ca este un soricel...hai sa ii mai dam o sansa... nu as suporta ca soricelul bobocel sa piara asa...... 
|
|
| Sus |
|
 |
|
kinga
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 07:56 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
io-s impartiala, obiectiva, nepartinitoare, independenta, inamovibila, etc.. io zac ca Bobocel e Bobocel.. zau asa.. si Johei nu e purice.. sau soricel.. ca doar.. conduce motocicleta.. si nu tre sa motivez ceea ce sustin.. de ce?? de aia.. ca io-s impartiala.... iar tu Serafime.. sa nu faci acu ca cetateanul turmentat.. Io cu cine votez?? deci.. daca ai lecturat toate paginile care sunt.. ai ajuns la concluzia care este: nici aşa, nici altminteri... Agendo... tu esti o pisicuta simpatica.. si ti-am zas ca ador humusu?? ( m-am pus bine cu tine, nu??) iar tu Vulpe.. m-ai fraierit ca doar esti Vulpe.. de o luna stau pe drum la intrarea in localitatea Band.. 
_________________ Sfaturi putem da, dar minte nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 11:41 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
 Am zis ca vin, dar nu si cand Eu, care nu ies din casa, vrei sa vin pe zapada si frig pana acolo. Poti sa stai acasa, la caldurica,  ca am rezolvat la Band " nu avem noi arhiva"  , am rezolvat si la Iclauzel " nu avem noi arhiva"  , tot cu aceeasi rezolutie am rezolvat si la Panet si, in sfarsit, am gasit arhiva la Ogra,  dar, in asta este numai unul din cei pe care ii caut, pe care deja il aveam. Asa ca, acum trebuie sa vin direct in targ, la CJ, sa caut in arhiva lor, deci, mai mult timp  , dar, brrrrrr, cand se mai incalzeste. Uite sa te mai incalzesti  Fişiere ataşate:
ist2_11692893-traditional-french-shell-shaped-cookies-madeleine-with-a-cup-of-tea.jpg [ 75.12 KiB | Vizualizat de 57 ori ]
P.S. agenduta  chiar daca ii mai dau eu a mia sansa, tot nu scapa de serafim  P.P.S. kinga  ce spui ca nu ai vazut un soricel-johei  pe motocicleta, ia uite cand au intrat in oras ce multi au vazut Fişiere ataşate:
2847173369_f230d79337.jpg [ 200.7 KiB | Vizualizat de 53 ori ]
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
Ultima oară modificat de vulpacris pe 16 Mar 2010, 12:17, modificat 1 dată în total.
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 12:04 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
vulpacris scrie: P.S. agenduta  chiar daca ii mai dau eu a mia sansa, tot nu scapa de serafim  nu mi-e frica de bau-bau SI uite cine iubeste soriceii - AGENDA  . acu nu ca zic...dar eu sunt bobocel mai pisi, asa ca poti sa bei in continuare... dar te rog ...sa fie de calitate vulpe...pentru simplul fapt ca vrei sa ma toci si  sa faci din mine carne de mititei....te anunt ca am carnea amara  pentru ca azi n-am mancat praji kinga - VIVA KINGA !!! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 12:30 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
bobocel-soricel Indraznesti sa mai ceri si praji !? Bineeeeeee, uite, ca-ti dau, ca orice condamant la moarte are dreptul la o ultima dorinta Fişiere ataşate:
Vicarage_cake_large.jpg [ 14.66 KiB | Vizualizat de 53 ori ]
Dar, cred ca o sa fiu dat in judecata de aia de la protectia animalelor,  ca toate pisicile din cartier vor face diabet dupa ce te mananca, ca deja te pandesc. 
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 13:29 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
vulpacris scrie: Bineeeeeee, uite, ca-ti dau, ca orice condamant la moarte are dreptul la o ultima dorinta m-ai condamnat la moarte fara sa ai o hotarare legala  deci... mai ai de asteptat  .,.... si pana o sa ma faci tu carne de mititei...or sa moara toate pisicile de foame. ura !!!  p.s. aia cu praji este ante-penultima dorinta. mai am dreptul la o penultima dorinta precum si o ultima dorinta....sti de ce? pentru ca-s bobocel, iar boboceii au dreptul la 3 dorinte ! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Mar 2010, 16:00 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
angel scrie: pana nu demonstrezi ca stii macar ceva depsre mine nu te cred ca esti spion...deci nu sunt la mana ta....neverrrrrr!!!! demonstratie de spion Angel, uite-ti iubitul 
| Fişiere ataşate: |

ist2_9971981-angel-devil.jpg [ 53.86 KiB | Vizualizat de 49 ori ]
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, johei, romcos, Silvia, teodora, anam, ionutm, gabi120, 71 utilizatori neinregistrati
|
|