Avocatura
PENTRU AVOCATI:
construieste-ti afacerea
HOME
STIRI
ANALIZA INTERVIU SFATUL EXPERTULUI
LEGISLATIE
FORUM AVOCATI CONTACT

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1150 mesaje/18316 afisari ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 77  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri
MesajScris: 15 Mar 2010, 23:14
Membru de baza
Membru de baza

Agenda
In loc sa lucrez am stat ca prostu-n targ si am citit toate cele 55 de pg.de nu mai stiu ca-s reale sau aievea :crizaderas:
NEBUNILOR !!! mi-a fost dor de voi :grin: :bere: :cake: :sampanie: :vin: :cafea: :cake: :cake: :bere: :-D

Bobocel
stai linistit merg pe principiul lui BULA
" sa nu crezi ce vezi, crede ce-ti spun eu !!!"
asa ca cred tot ce spui tu...de si vad ca esti soricel :crizaderas: :dans: :crizaderas:
cred ce zici tu !!!

Conteaza ce te simti tu si nu ceea ce esti in realitate !!! :bere: :wink:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 15 Mar 2010, 23:18
Membru de baza
Membru de baza

bobocel scrie:
Agendo, esti mana-n mana cu angel - atunci cand te droghezi :mrgreen: iar cand iti revii din visare, constati ca ai muscaturi pe tot corpul...de la puricii ingerasului aaaaaaahahaha :crizaderas: ca am vazut-o pe Angel ca e mana-n mana cu Ţarţailă :evil: hahaha. Poate te intrebi angel de unde stiu?! Ei bine...eu stiu totul despre tine: inaltime, sex, numar la pantof, culoarea parului, a ochilor, stiu cine-i iubitul tau, stiu pe unde umblii, si mai ales cu ce afaceri umblii prin paradis :007: Pe scurt in 4 cuvinte: ESTI LA MANA MEA !

bine ai revenit Serafim :kiss: :floare: :floare: :floare: :cake: :cake:
bobocico!!! :-P
eu n-am pureci :mrgreen:

zi-i ca sa te cred....incepe:
pana nu demonstrezi ca stii macar ceva depsre mine nu te cred ca esti spion...deci nu sunt la mana ta....neverrrrrr!!!! si-ti mai spun: agenduta nu se drogheaza ca doar sunt mana-n mana cu ea...si eu stiuuuu.
si-ti spun 5 cuvinte bobocico! :floare:

NU SUNT LA MANA TA!!!!!

bobocele ai inceput sa ai tulburari de personalitate....din soricel-bobocel-purice, acum te crezi si agentul 007. :-? :-? nu-i bine...musai sa te facem bine :kiss:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 15 Mar 2010, 23:19
Membru de baza
Membru de baza

serafim scrie:
asa ca cred tot ce spui tu...de si vad ca esti soricel :crizaderas: :dans: :crizaderas:
cred ce zici tu !!!

asa serafime...stiam eu ca vei vedea adevarul :grin:
si mie mi-a fost dooooooor :kiss: :kiss: :kiss:

si vezi bobocele? angel :kiss: stie ca eu spun nu la droguri. ar trebui sa faci ca mine! sa zici nu! :-D

Ultima oară modificat de agenda pe 15 Mar 2010, 23:27, modificat 1 dată în total.

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 15 Mar 2010, 23:27
Membru senior
Membru senior

serafim scrie:
asa ca cred tot ce spui tu...de si vad ca esti soricel

serafimeeee...pentru ca m-ai facut soricel.. drept pedeapsa, iti ordon sa dansezi la bara pentru mine si Johei :mrgreen:

"da, sa traiti"...zise serafim :grin: :floare:

Fişiere ataşate:
dancingcow.gif
dancingcow.gif [ 156.28 KiB | Vizualizat de 55 ori ]

Răspuns cu citat  
MesajScris: 16 Mar 2010, 00:18
Membru de baza
Membru de baza

bobocele............wauuuuuuu...just wauuuuuuuuuu :crizaderas: :crizaderas: :crizaderas:

nu stiu daca voi putea sa te salvez de data asta :mrgreen: si nici daca voi dori :crizaderas:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 16 Mar 2010, 03:32
Membru de baza
Membru de baza

:floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare:

Astea sunt pentru inmormantarea ta, bobocel-soricel ca nu mai te scapa nimeni pentru afrontul asta. :-x

Nici varful de la codita ta de soricel nu mai ramane cand te prind. :-x

Cum ai indraznit sa-mi tai aripile ?! :-x

Acum este clar ca nu ai alte probleme decat cu dioptriile, daca tu ai ajuns sa vezi o vulpe ca si fiind un soarece :-D

Nu apuca el serafim :floare: sa puna aripioara pe tine inaintea mea, desi ti-ai semnat condamnarea si din partea lui. :-P

Uite-ti viitorul sigur

Fişiere ataşate:
bobocel%soricel si toti verisorii.jpg
bobocel%soricel si toti verisorii.jpg [ 44.59 KiB | Vizualizat de 71 ori ]

serafim :floare: uite, pentru ca sa ma lasi pe mine primul :grin:

:cake: :cake: :cake: si

Fişiere ataşate:
chocolate icecream.jpg
chocolate icecream.jpg [ 70.58 KiB | Vizualizat de 71 ori ]

:cafea:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 16 Mar 2010, 04:46
Membru de baza
Membru de baza

NUUUUUUUUUU....vulpita :floare: te rooooog..hai sa ii mai dam o sansa! :floare: :kiss:

este un soricel indragostit. gandeste-te si la johei! pleeeeeeeeeeeeease... :kiss:

inca o sansa....una singura... te implor! :floare:

nu este neaparat vina lui bobocel ca nu stie ca este un soricel...hai sa ii mai dam o sansa...

nu as suporta ca soricelul bobocel sa piara asa...... :cry:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 16 Mar 2010, 07:56
Membru de baza
Membru de baza

io-s impartiala, obiectiva, nepartinitoare, independenta, inamovibila, etc..

io zac ca Bobocel e Bobocel.. zau asa.. :roll:
si Johei nu e purice.. sau soricel.. ca doar.. conduce motocicleta..
:-D

si nu tre sa motivez ceea ce sustin.. de ce?? de aia.. ca io-s impartiala....

iar tu Serafime.. sa nu faci acu ca cetateanul turmentat.. Io cu cine votez??

deci..
daca ai lecturat toate paginile care sunt..
ai ajuns la concluzia care este:

nici aşa, nici altminteri...

:crizaderas: :crizaderas:

Agendo... tu esti o pisicuta simpatica.. si ti-am zas ca ador humusu?? :mrgreen: :mrgreen:

( m-am pus bine cu tine, nu??)

iar tu Vulpe.. m-ai fraierit ca doar esti Vulpe.. :-x
de o luna stau pe drum la intrarea in localitatea Band.. :-( :-( :-( :-(

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 16 Mar 2010, 11:41
Membru de baza
Membru de baza

:floare: :floare: :floare:

:-D Am zis ca vin, dar nu si cand :-P

Eu, care nu ies din casa, vrei sa vin pe zapada si frig pana acolo. :shock:

Poti sa stai acasa, la caldurica, :scuze: ca am rezolvat la Band "nu avem noi arhiva" :-D :wall: , am rezolvat si la Iclauzel "nu avem noi arhiva" :wall: , tot cu aceeasi rezolutie am rezolvat si la Panet si, in sfarsit, am gasit arhiva la Ogra, :dans: dar, in asta este numai unul din cei pe care ii caut, pe care deja il aveam. :wall:

Asa ca, acum trebuie sa vin direct in targ, la CJ, sa caut in arhiva lor, deci, mai mult timp :grin: , dar, brrrrrr, cand se mai incalzeste. :roll:

Uite sa te mai incalzesti :scuze:

Fişiere ataşate:
ist2_11692893-traditional-french-shell-shaped-cookies-madeleine-with-a-cup-of-tea.jpg
ist2_11692893-traditional-french-shell-shaped-cookies-madeleine-with-a-cup-of-tea.jpg [ 75.12 KiB | Vizualizat de 57 ori ]

P.S. agenduta :floare: chiar daca ii mai dau eu a mia sansa, tot nu scapa de serafim :crizaderas:

P.P.S. kinga :floare: ce spui ca nu ai vazut un soricel-johei :bere: pe motocicleta, ia uite cand au intrat in oras ce multi au vazut

Fişiere ataşate:
2847173369_f230d79337.jpg
2847173369_f230d79337.jpg [ 200.7 KiB | Vizualizat de 53 ori ]

Ultima oară modificat de vulpacris pe 16 Mar 2010, 12:17, modificat 1 dată în total.

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 16 Mar 2010, 12:04
Membru senior
Membru senior

vulpacris scrie:
P.S. agenduta :floare: chiar daca ii mai dau eu a mia sansa, tot nu scapa de serafim :crizaderas:

nu mi-e frica de bau-bau :grin:

SI uite cine iubeste soriceii - AGENDA :grin: . acu nu ca zic...dar eu sunt bobocel mai pisi, asa ca poti sa bei in continuare... dar te rog ...sa fie de calitate :vin: :grin:

vulpe...pentru simplul fapt ca vrei sa ma toci si :mrgreen: sa faci din mine carne de mititei....te anunt ca am carnea amara :grin: pentru ca azi n-am mancat praji :grin:

kinga - VIVA KINGA !!! :grin: :kiss: :floare:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 16 Mar 2010, 12:30
Membru de baza
Membru de baza

bobocel-soricel :floare:

Indraznesti sa mai ceri si praji !? :shock:

Bineeeeeee, uite, ca-ti dau, ca orice condamant la moarte are dreptul la o ultima dorinta :grin:

Fişiere ataşate:
Vicarage_cake_large.jpg
Vicarage_cake_large.jpg [ 14.66 KiB | Vizualizat de 53 ori ]

Dar, cred ca o sa fiu dat in judecata de aia de la protectia animalelor, :wall: ca toate pisicile din cartier vor face diabet dupa ce te mananca, ca deja te pandesc. :crizaderas:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 16 Mar 2010, 13:29
Membru senior
Membru senior

vulpacris scrie:
Bineeeeeee, uite, ca-ti dau, ca orice condamant la moarte are dreptul la o ultima dorinta :grin:

m-ai condamnat la moarte fara sa ai o hotarare legala :mrgreen: deci... mai ai de asteptat :grin: .,.... si pana o sa ma faci tu carne de mititei...or sa moara toate pisicile de foame. ura !!! :grin:

p.s. aia cu praji este ante-penultima dorinta. mai am dreptul la o penultima dorinta precum si o ultima dorinta....sti de ce? pentru ca-s bobocel, iar boboceii au dreptul la 3 dorinte ! :bere:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 16 Mar 2010, 14:49
Membru nou
Membru nou

Imagine

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 16 Mar 2010, 16:00
Membru senior
Membru senior

angel scrie:
pana nu demonstrezi ca stii macar ceva depsre mine nu te cred ca esti spion...deci nu sunt la mana ta....neverrrrrr!!!!

demonstratie de spion :007:

Angel, uite-ti iubitul :grin: :floare:

Fişiere ataşate:
ist2_9971981-angel-devil.jpg
ist2_9971981-angel-devil.jpg [ 53.86 KiB | Vizualizat de 49 ori ]

Răspuns cu citat  
MesajScris: 16 Mar 2010, 17:47
Membru de baza
Membru de baza

Mai agendo :floare: , tu ai atatia prieteni soricei incat incep sa ma intreb: nu cumva esti chiar tu un soricel? :fluierat: :fluierat: :fluierat:

Kinga, multam, nu pentru ajutor ci pentru ca ai avut curajul sa spui adevarul aici! :floare: :floare: :floare: :floare:

Vulpeo, nu stiu pe cine ai pozat tu acolo, insa eu si cu bobcelul aratam asa cand am ajuns in Las Vegas

Nu spun ce-mi soptea bobocelul la ureche... :-? :-? :-?

Fişiere ataşate:
81494246.jpg
81494246.jpg [ 72.28 KiB | Vizualizat de 49 ori ]

Răspuns cu citat  
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1150 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 77  Următorul

Ora este UTC + 2

Subiecte similare
 Subiecte   Autor   Răspunsuri   Vizualizări   Ultimul mesaj 
Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. Ce trebuie facut?

Daro

2

245

02 Noi 2004, 07:14

elis Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. Ce trebuie facut?

deeea

4

287

18 Mar 2011, 21:48

sansiro Vezi ultimul mesaj

Puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
  • alegi un avocat
  • te intalnesti cu un avocat
  • semnezi cu un avocat
  • Cauta un avocat
    Dupa numele avocatului:
    Dupa numele societatii:
    DOCUMENTE UTILE
    Cunoaste-ti problema
    Penal
    Civil
    Comercial
    Proprietate Intelectuala
    Contencios administrativ si fiscal
    Litigii de munca
    Minori si familie
    Asigurari sociale
    Faliment - procedura insolventei
    Drept maritim si fluvial
    CEDO
    Vorbeste cu altii!
    Ultimele 50 de mesaje

• Eutanasiere caini comunitari agresivi - Scris de in Drept Comunitar la 13 Feb, 12:24
  • intrerupere contract de munca in concediul de crestere copil - Scris de herro in Muncii la 13 Feb, 12:08
  • poprire pe conturi, dobanzi - Scris de Barbu Eugenia in Executare silita la 13 Feb, 12:00
  • intrare in reorganizare, firma cu datorii la stat - Scris de GeneralZ in Lichidare - Reorganizare la 13 Feb, 11:50
  • datorie din 2000 - prescrisa? - Scris de viviana-sandru in Executare silita la 13 Feb, 11:45
  • In 2012 mai pot plati retroactiv contributia la pensie? - Scris de M-Rodik-68 in Civil la 13 Feb, 11:36
  • angajat delegat in China - Scris de Francesca_30 in Contabilitate la 13 Feb, 11:30
  • acceptarea succesiunii unei societati comerciale - srl - Scris de didi-grig in Succesiuni la 13 Feb, 11:23
  • exercitarea autoritatii parintesti - Scris de Lora_Tan in Familiei la 13 Feb, 11:19
  • Eos KSI- amenintare de chemare in judecata - Scris de andreea vio in Procedura Civila la 13 Feb, 09:41
  • Viol - cum poate scapa cu suspendare - Scris de nicoletagabriela in Consulta un avocat la 13 Feb, 00:02
  • Bataie primita in bar - Scris de gabriele79 in Consulta un avocat la 12 Feb, 22:34
  • certificat de la primarie - Scris de bulumac in Civil la 12 Feb, 20:38
  • Actiune in stabilirea paternitatii - Scris de in Consulta un avocat la 12 Feb, 17:11
  • Vreau sa las fetita la bunici o perioada - Scris de in Consulta un avocat la 12 Feb, 14:56
  • Punere in posesie teren in plus la masuratoare cadastrala - Scris de Andrei in Civil la 12 Feb, 13:27
  • Contestatie RATB - Scris de ion in Contencios Administrativ la 11 Feb, 22:22
  • Represiunea nedreaptă - Scris de X-ulescu in Penal la 11 Feb, 22:04
  • aspectul clauzei penale intr un contract de imprumut??? - Scris de mihailov in Consulta un avocat la 11 Feb, 21:26
  • nedumerire - Scris de arisalex58 in Civil la 11 Feb, 19:50
  • penal - Scris de stoikitza86 in Penal la 10 Feb, 22:25
  • revenire la lucru dupa cic - Scris de administrator in Muncii la 10 Feb, 19:11
  • ingrijiri medicale - Scris de in Consulta un avocat la 10 Feb, 18:40
  • doresc un raspuns cat mai urgent! - Scris de in Consulta un avocat la 10 Feb, 17:24
  • testament ce nu poate fi atacat - Scris de angela-dontu in Succesiuni la 10 Feb, 16:59
  • plangere impotriva unui judecator - Scris de Ghe-R in Penal la 10 Feb, 16:55
  • anulare contract de v-c, datorii banci - Scris de Eugen Z in Civil la 10 Feb, 16:50
  • formula recuperare taxa auto - persoana juridica - Scris de Holly-Erin in Drept Societar la 10 Feb, 16:46
  • procedura recunoastere minor - Scris de xena-1 in Familiei la 10 Feb, 16:39
  • uzucapiune si nuliate absoluta contract de vanzare - Scris de ramonta in Civil la 10 Feb, 16:36
  • Amenda casa de marcat , agentie imobiliara - Scris de Laura Duca in Contabilitate la 10 Feb, 16:32
  • Nelamuriri infiintare SRL - Scris de Plesan-wic in Drept Societar la 10 Feb, 16:31
  • Problema despagubire RCA - Scris de ionutm in Asigurari la 10 Feb, 15:50
  • iesire din tara minor fara parinti - Scris de Cuculis in Civil la 10 Feb, 15:03
  • acord tata - Scris de Cuculis in Familiei la 10 Feb, 15:02
  • Concubinaj - Scris de Cuculis in Civil la 10 Feb, 15:01
  • Citat sa ma prezint la Politie - Scris de Aioanei Costel in Penal la 10 Feb, 14:12
  • depunere intampinare ca intervenient - Scris de constanta in Procedura Civila la 10 Feb, 14:00
  • inselare consumator - pret mai mare la casa de marcat - Scris de Liz1979 in Civil la 10 Feb, 13:58
  • amenzi neachitate - Scris de elvis in Contencios Administrativ la 10 Feb, 13:44
  • Neplata pensie de intretinere - Scris de ionita mihaela in Familiei la 10 Feb, 11:59
  • OUG 125/2011 pentru modificarea si completarea Codului Fisca - Scris de C_A_Coltuc in Alte discutii la 10 Feb, 11:58
  • drept la indemnizatia pentru crestere copil - Scris de mikerinos in Muncii la 10 Feb, 11:42
  • presupus furt - Scris de in Penal la 10 Feb, 11:35
  • plata cota parte caldura, desi am centrala proprie - Scris de Lorrry_27 in Civil la 10 Feb, 11:26
  • firma executata silit, recuperare restante salariale - Scris de andr33a_rose in Muncii la 10 Feb, 11:23
  • desfiintare post, angajat in CO - Scris de andr33a_rose in Muncii la 10 Feb, 11:17
  • drept la salarii compensatorii - Scris de andr33a_rose in Muncii la 10 Feb, 11:14
  • rovinieta - 4 amenzi dupa 6 luni - Scris de yin-yang in Contencios Administrativ la 10 Feb, 11:11
  • Interpretare Codul Muncii - Scris de andr33a_rose in Muncii la 10 Feb, 11:00
  • s
    u
    s
    s
    t
    o
    p
    j
    o
    s
    Utilizatori online:
    administrator, johei, romcos, Silvia, teodora, anam, ionutm, gabi120, 71 utilizatori neinregistrati
    Cautari frecvente: