Avocatura
PENTRU AVOCATI:
construieste-ti afacerea
HOME
STIRI
ANALIZA INTERVIU SFATUL EXPERTULUI
LEGISLATIE
FORUM AVOCATI CONTACT

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1150 mesaje/18316 afisari ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 77  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri
MesajScris: 15 Mar 2010, 18:09
Membru de baza
Membru de baza

angel scrie:
da' documentata mai esti!!! :kiss: :cake:

angel! :shock: ce vrei sa imi faci? :wall:

eu acum repede am cautat si am gasit....nu sunt deloc documentata in domeniul purecilor!

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 15 Mar 2010, 18:13
Membru de baza
Membru de baza

agenda scrie:
angel scrie:

eu acum repede am cautat si am gasit....nu sunt deloc documentata in domeniul purecilor!

Ca sa vezi... si eu care tocmai imi spuneam: e tare dom`le agenda!!! :floare: :fluierat: :floare:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 15 Mar 2010, 18:15
Membru de baza
Membru de baza

johei scrie:
agenda scrie:
angel scrie:

Ca sa vezi... si eu care tocmai imi spuneam: e tare dom`le agenda!!! :floare: :fluierat: :floare:

:crizaderas: :crizaderas: :floare:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 15 Mar 2010, 18:52
Membru de baza
Membru de baza

bobocel scrie:
agenda scrie:
:crizaderas: adica bobo si soricelul doua personalitati distincte.....
doua personalitati...dubla personalitate... :crizaderas:

:grin: o boy o boy....
agenda, nu intelegi nimic. soricelu e cumnatu meu :mrgreen:

:kiss:

adica asta

Fişiere ataşate:
friends.jpg
friends.jpg [ 41.99 KiB | Vizualizat de 79 ori ]

Deci lasati dezbaterile unde v-a dus, asa cum a vrut, in mod excelent johei :aplauze: , asupra purecilor, si sa ne intoarcem la... soriceii nostri.

Deci, pentru ca eu sunt capos :wall: , asa cum am mentionat si in alte ocazii :grin: , esti atat de amabil sa ne explici, domnule expert-doctorand in specialitate boboceasca-pisiceasca-soriceasca, tot asa cum ai evitat cu atata eleganta in privinta verilor :aplauze: , problema mai simpatica, si inca neelucidata, cea cu cumnatul. :grin:

Ca prezumtia, care se trage din afirmatia lui bobocel, este ca, soricelul-cumnat este casatorit cu o sora a lui bobocel, care, ar trebui sa fie o rata (altfel soricelul-cumnat putand fi acuzat de pedofilie si corupere de minore, si ar fi executat pe loc de agenduta :floare: si angel :floare: i-ar inchide in nas portile raiului), conform sustinerilor neprobate prin care tot confirmi ca bobocel ar fi bobocel, si nu soricel.

Deci nu cer amanunte intime ale relatiei pasionale dintre soricelul-cumnat si rata-sora lui bobocel :oops: , doar sa ne explici si noua cum este posibila, atata dragoste soriceasca, in familia boboceasca. :fluierat:

:bere: :bere: :bere:

:cafea:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 15 Mar 2010, 20:21
Membru de baza
Membru de baza

:aplauze: :aplauze: :aplauze: nu ati stat degeaba :twisted: :twisted: :twisted: vad ca v-ati facuit de cap de cand n-am mai iesit pe site !!! :scrie:

Parerea mea...cu neamurile te nasti..prietenii ti alegi !!!
Asa ca nu va dnimic rau ca un bobocel de rata...gasca...pui etc sa aiba veri soricei.....primavara...prima...vara, a doua etc.

poate avea si neamuri inaripate ca liliacul ( mai ales daca-i inflorit ) :crizaderas:

E bine sa ai prieteni in mai ales neamuri, rubedenii de orice tip: caini, pisici serpi,delfini, vaci nebune....etc :dans: :crizaderas: :dans:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 15 Mar 2010, 20:42
Membru senior
Membru senior

deci...

cu cine sa incep ?

:grin:

vulpacris scrie:
Deci, nu ti se pare ca toti verii tai si cumnatul sunt soricei si nici unul nu-i bobocel ?!

hahaha, un singur var am ... ala din mexic !

vulpacris scrie:
Nu ti pare curios acest mic amanunt, te-ai mai uitat in oglinda in ultimul timp, nu cumva si acolo vezi pe unul din veri si vorbesti cu el !?

eu m-am uitat in oglinda, si-am vazut cat de frumos sunt.
Imagine

vulpacris scrie:
Este momentul sa realizezi cruda realitate ESTI UN SORICEL SADEA ca bobocel nu ai cum sa fii.

BA SUNT O SPLENDOARE DE BOBOCEL ! :grin:

agenda scrie:
da...si daca adaugam si marturia tuturor soriceilor mentionati...ca toti au zis ca bobocel este un soricel!

care toti? poate toti in afara de Johei :kiss: , deci, daca nu se intruneste unanimitatea - faza cu convertirea mea in soricel - pica :mrgreen:

agenda scrie:
si au mai zis ca a fost o perioada in care soricelul bobocel credea ca este crocodil!

si au mai fost perioade cand agenda era in extaz...de prea multa marijuana :mrgreen:

agenda scrie:
angel ... sa sti ca nu este deloc exclus sa fie chiar purice!

sau capusa

wouuuuuu ... ce o sa mi-o iau pt asta

hmhmhmhmhm :grin:

Agendo, esti mana-n mana cu angel - atunci cand te droghezi :mrgreen: iar cand iti revii din visare, constati ca ai muscaturi pe tot corpul...de la puricii ingerasului aaaaaaahahaha :crizaderas: ca am vazut-o pe Angel ca e mana-n mana cu Ţarţailă :evil: hahaha. Poate te intrebi angel de unde stiu?! Ei bine...eu stiu totul despre tine: inaltime, sex, numar la pantof, culoarea parului, a ochilor, stiu cine-i iubitul tau, stiu pe unde umblii, si mai ales cu ce afaceri umblii prin paradis :007: Pe scurt in 4 cuvinte: ESTI LA MANA MEA !

Imagine

vulpacris scrie:
Deci nu cer amanunte intime ale relatiei pasionale dintre soricelul-cumnat si rata-sora lui bobocel... , doar sa ne explici si noua cum este posibila, atata dragoste soriceasca, in familia boboceasca.

Vulpe se pare ca trebuie sa-ti dau amanunte despre relatia intima a surorii mele.
A fost o data ca niciodata. A fost o data, in vara anului 1995, intro zi cu soare, cand Duckella (numele surorii mele) .. care statea plictisita in casa, s-a hotarat sa mearga la piscina. Cand a ajuns la piscina, a facut tup-tup in apa si a inceput sa se baltaceasca, dar.. nici doua minute n-au trecut cand....un ratoi elegant si parfumat s-a apropiat de Duckella spunandu-i "sarut aripioara frumoasa ratusca" . Duckella, a intors capul si s-a uitat fix in ochii lui Soricel (asta este numele de familie al cumnatului :grin: ) si dintr-o data a cuprins-o asa...niste fiori...s-a indragostit lulea de Soricel. Dupa ce s-au baltacit impreuna, s-au jucat, au discutat, au mers la o inghetata si la o praji ..sub o umbreluta de soare, Soricel si-a luat luat inima in dinti si i-a marturisit Duckellei ca el este defapt un soricel deghizat in costum de rata :grin: ca tocmai se intorsese de la un bal mascat, si cum se incalzise tare in acel costum, a plonjat in apa...insa soarta a fost ca a zarit-o pe frumusetea de Duckella, si i-a marturisit faptul ca s-a indragostit la prima vedere de ea. Duckella a ramas profund impresionata, si emotionata in acelasi timp si.... si.... si..... dupa cateva clipe de tacere...ciocurile lor s-au unit :kiss: s-au sarutat :grin: si de atunci cei doi au ramas impreuna. Dragostea nu are limite. Din iubirea lor s-a nascut primul lor bobocel-soricel :grin: Si-au trait fericiti, si inca mai traiesc :grin: ... fericiti alaturi de neamul bobocesc-soricesc !
D-asta iubesc eu soriceii. Multumit Vulpe de explicatie ? :grin: :cake:

serafime...welcome back !!! :floare:

ia stai asa !?!?!?!!!!! Vulpe, tu parca ne-ai aratat o poza de-a ta - un liliac - pai bine mai, liliacul ce este defapt? nu-i un soricel? ca daca-i taiem aripile este un soricel autentic. Am impresia ca liliecii au aparut in urma unei mari iubiri dintre o pasare (nu este exclusa varanta ratei...hahahaa) cu un soricel....si uite asa a luat nastere soricelul cu aripi pe nume Liliacul-vulpe-rinosaurus :crizaderas:

p.s. prima poza captata cu satelitu.. facuta in timpul primei intalniri a lui Duckella si Soricel !!!

Fişiere ataşate:
9198_img_2702.jpg
9198_img_2702.jpg [ 88.29 KiB | Vizualizat de 66 ori ]

Răspuns cu citat  
MesajScris: 15 Mar 2010, 21:33
Membru de baza
Membru de baza

serafim scrie:
:aplauze: :aplauze: :aplauze: nu ati stat degeaba :twisted: :twisted: :twisted: vad ca v-ati facuit de cap de cand n-am mai iesit pe site !!! :scrie:

Parerea mea...cu neamurile te nasti..prietenii ti alegi !!!
Asa ca nu va dnimic rau ca un bobocel de rata...gasca...pui etc sa aiba veri soricei.....primavara...prima...vara, a doua etc.

poate avea si neamuri inaripate ca liliacul ( mai ales daca-i inflorit ) :crizaderas:

E bine sa ai prieteni in mai ales neamuri, rubedenii de orice tip: caini, pisici serpi,delfini, vaci nebune....etc :dans: :crizaderas: :dans:

Uite in sfarsit si pe cineva rezonabil!!!
Bine ai revenit serafime! :floare: :cafea: :vin: :sampanie: :bere: :burger: :cake:
Alge-ti ce vrei de aici... :razz:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 15 Mar 2010, 21:37
Membru de baza
Membru de baza

multumesc Johei
si a nu te supar....gust din toate...din trandafir fac dulceata :dans:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 15 Mar 2010, 21:49
Membru de baza
Membru de baza

agenda scrie:
angel scrie:

:kiss: :kiss:
ehhh nu-ti fac nimic, dar am zis ca esti documentata pentur ca ai cautat si...ai gasit.eu niic macar asta n-am facut. :-P
altmineri am toata covingerea ca n-ai studiat purecii ca s-ai stii pe "familii"

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 15 Mar 2010, 21:54
Membru de baza
Membru de baza

:floare: :cake: :cafea:

Bine ai revenit, ne era dor de cei doi delfini din valuri. :grin:

:floare: :-D

bobocel scrie:
ia stai asa !?!?!?!!!!! Vulpe, tu parca ne-ai aratat o poza de-a ta - un liliac - pai bine mai, liliacul ce este defapt? nu-i un soricel? ca daca-i taiem aripile este un soricel autentic. Am impresia ca liliecii au aparut in urma unei mari iubiri dintre o pasare (nu este exclusa varanta ratei...hahahaa) cu un soricel....si uite asa a luat nastere soricelul cu aripi pe nume Liliacul-vulpe-rinosaurus

Cred ca tu mai repede ai cazut in borcanul cu Mary Juana, ca ai inceput sa fabulezi, ce-i adevarat, frumos. :aplauze:

Pai vezi tu vreun soricel pe aici cand chiar numele este mai mult decat explicit ?!

Fişiere ataşate:
SpectacledFlyingFox.jpg
SpectacledFlyingFox.jpg [ 111.49 KiB | Vizualizat de 64 ori ]

Se vede ca inca esti in faza de negare. :roll:

M-am cam grabit cu tratamentul, dar speram sa te recuperam mai repede. :-D

Oricum, intrebarea nu-ti era adresata, era pentru dl. expert-doctorand in specialitatea boboceasca-pisico- soriceasca Johei :bere: , care vad ca nu vrea sa raspunda intrebarilor mele, foarte bine argumentate, oare de ce !?

Doar pentru ca si el este un soricel !? asa cum sustine bobocel soricel !?

bobocel scrie:
agenda scrie:
da...si daca adaugam si marturia tuturor soriceilor mentionati...ca toti au zis ca bobocel este un soricel!

care toti? poate toti in afara de Johei , deci, daca nu se intruneste unanimitatea - faza cu convertirea mea in soricel - pica

Atunci, inseamna ca nu avem un bobocel mincinos, ci doi soricei mincinosi :crizaderas:

:cafea:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 15 Mar 2010, 22:21
Membru senior
Membru senior

vulpacris scrie:
Pai vezi tu vreun soricel pe aici cand chiar numele este mai mult decat explicit ?!

Vulpe, uite soricelu din tine :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fişiere ataşate:
VULPEA-SORICELU-FARA ARIPI.jpg
VULPEA-SORICELU-FARA ARIPI.jpg [ 80.12 KiB | Vizualizat de 64 ori ]

Răspuns cu citat  
MesajScris: 15 Mar 2010, 22:30
Membru de baza
Membru de baza

Bine v-am regasit Vulpacris ! :bere:

ce ti si cu neamurile astea!!!

:twisted: nu te lasa :regulament: bobocele

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 15 Mar 2010, 23:03
Membru de baza
Membru de baza

vulpita! :floare: :-D exact asta vroiam sa ii raspund lui johei!... de ce cred ca e soricel! chiar bobocel spune...toti inafara de johei :-D :-D

serafime :kiss: :kiss: :kiss: poate si ramai pe forum de data asta :floare: :floare:

si serafime nu te lasa impresionata de bobocel! bobocel e rau! daca o sa citesti topicul asa de pe la pagina 15-16 (cred) o sa te convingi! :mrgreen:

este un soricel deghizat! si eu stiu asta pt ca varul lui din mexic are o gura mare si coincidenta face ca el este un bun prieten al meu...asa ca imi spune totul!

Imagine

inafara de asta un alt soricel care il stie bine pe bobocel pt ca au crescut impreuna mi-a confirmat originea bobocelului

Imagine

si mi-au zis si de ce bobocelul are asa o ura fata de pisici! este o poveste tragica :sad: ... nu vreau sa o spun toata aici (inca) dar ideea este ca bobocel a fost foarte indragostit de un print motanel ...si a fost respinsa! de atunci bobocelul a jurat ca tot neamul pisicesc va plati pt asta.....s-a lepadat de originile ei ...s-a deghizat intr-un bobocel...a incercat sa se imprieteneasca cu purecii incercare esuata dupa cum am aflat de curand (se pare ca a vut dreptate johei ref la constiinta luptatoare si nobila a purecilor)...etc

aici este momentul dinaintea respingerii lui bobocel. este momentul imprimat in mintea lui bobocel ...si care il determina sa faca tot ce face
Imagine

plus ca un bobocel mincinos...spune ca eu ...EU...consum droguri...

cand daca serafime o sa te uiti prin topic o sa vezi ce face bobocel in mexic...o sa vezi dovezi de cand era deghizata si in papagal...o sa te convingi pe scurt!

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 15 Mar 2010, 23:09
Membru senior
Membru senior

vulpacris scrie:
Oricum, intrebarea nu-ti era adresata, era pentru dl. expert-doctorand in specialitatea boboceasca-pisico- soriceasca Johei :bere: , care vad ca nu vrea sa raspunda intrebarilor mele, foarte bine argumentate, oare de ce !?

ete ca m-a luat gura pe dinainte si am raspuns in numele lui Johei. oricum am imputernicire ! :grin:

vulpacris scrie:
Atunci, inseamna ca nu avem un bobocel mincinos, ci doi soricei mincinosi :crizaderas:

Vulpe retage-ti cuvintele :grin: cu privire la Johei. ca daca pun mana pe tineeee.... iti zic alta data ce-ai sa patesti :grin: :cake:

agendo...mi-am incarcat pusca :grin: :floare:

serafim, nu te lua dupa:
- agenda
- vulpe
- angel
- altii

tu serafime asculta-ma pe mine.. si pe Johei ! (daca vrei sa-ti traiasca delfinii) :-D :floare:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
MesajScris: 15 Mar 2010, 23:14
Membru de baza
Membru de baza

bobocel scrie:
agendo...mi-am incarcat pusca :grin: :floare::

ai grija sa nu iti impusti labutele sau urechile :-D :kiss: :floare:

bobocel scrie:
serafim, nu te lua dupa:
- agenda
- vulpe
- angel
- altii

asa serafime...nu te lua dupa 99.99999999%

bobocel scrie:
tu serafime asculta-ma pe mine.. si pe Johei ! (daca vrei sa-ti traiasca delfinii) :-D :floare:

acum ai ce ai cu delfinii... :crizaderas: crezi ca serafim se intimideaza asa repede? nu il cunosti! :mrgreen:

completare: vulpita :floare: ...johei chiar crede ca bobocel este chiar un bobocel. va trebui sa ne gandim cum sa il trezim! :grin:

Ultima oară modificat de agenda pe 15 Mar 2010, 23:15, modificat 1 dată în total.

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1150 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 77  Următorul

Ora este UTC + 2

Subiecte similare
 Subiecte   Autor   Răspunsuri   Vizualizări   Ultimul mesaj 
Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. Ce trebuie facut?

Daro

2

245

02 Noi 2004, 07:14

elis Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. Ce trebuie facut?

deeea

4

287

18 Mar 2011, 21:48

sansiro Vezi ultimul mesaj

Puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
  • alegi un avocat
  • te intalnesti cu un avocat
  • semnezi cu un avocat
  • Cauta un avocat
    Dupa numele avocatului:
    Dupa numele societatii:
    DOCUMENTE UTILE
    Cunoaste-ti problema
    Penal
    Civil
    Comercial
    Proprietate Intelectuala
    Contencios administrativ si fiscal
    Litigii de munca
    Minori si familie
    Asigurari sociale
    Faliment - procedura insolventei
    Drept maritim si fluvial
    CEDO
    Vorbeste cu altii!
    Ultimele 50 de mesaje

• Eutanasiere caini comunitari agresivi - Scris de in Drept Comunitar la 13 Feb, 12:24
  • intrerupere contract de munca in concediul de crestere copil - Scris de herro in Muncii la 13 Feb, 12:08
  • poprire pe conturi, dobanzi - Scris de Barbu Eugenia in Executare silita la 13 Feb, 12:00
  • intrare in reorganizare, firma cu datorii la stat - Scris de GeneralZ in Lichidare - Reorganizare la 13 Feb, 11:50
  • datorie din 2000 - prescrisa? - Scris de viviana-sandru in Executare silita la 13 Feb, 11:45
  • In 2012 mai pot plati retroactiv contributia la pensie? - Scris de M-Rodik-68 in Civil la 13 Feb, 11:36
  • angajat delegat in China - Scris de Francesca_30 in Contabilitate la 13 Feb, 11:30
  • acceptarea succesiunii unei societati comerciale - srl - Scris de didi-grig in Succesiuni la 13 Feb, 11:23
  • exercitarea autoritatii parintesti - Scris de Lora_Tan in Familiei la 13 Feb, 11:19
  • Eos KSI- amenintare de chemare in judecata - Scris de andreea vio in Procedura Civila la 13 Feb, 09:41
  • Viol - cum poate scapa cu suspendare - Scris de nicoletagabriela in Consulta un avocat la 13 Feb, 00:02
  • Bataie primita in bar - Scris de gabriele79 in Consulta un avocat la 12 Feb, 22:34
  • certificat de la primarie - Scris de bulumac in Civil la 12 Feb, 20:38
  • Actiune in stabilirea paternitatii - Scris de in Consulta un avocat la 12 Feb, 17:11
  • Vreau sa las fetita la bunici o perioada - Scris de in Consulta un avocat la 12 Feb, 14:56
  • Punere in posesie teren in plus la masuratoare cadastrala - Scris de Andrei in Civil la 12 Feb, 13:27
  • Contestatie RATB - Scris de ion in Contencios Administrativ la 11 Feb, 22:22
  • Represiunea nedreaptă - Scris de X-ulescu in Penal la 11 Feb, 22:04
  • aspectul clauzei penale intr un contract de imprumut??? - Scris de mihailov in Consulta un avocat la 11 Feb, 21:26
  • nedumerire - Scris de arisalex58 in Civil la 11 Feb, 19:50
  • penal - Scris de stoikitza86 in Penal la 10 Feb, 22:25
  • revenire la lucru dupa cic - Scris de administrator in Muncii la 10 Feb, 19:11
  • ingrijiri medicale - Scris de in Consulta un avocat la 10 Feb, 18:40
  • doresc un raspuns cat mai urgent! - Scris de in Consulta un avocat la 10 Feb, 17:24
  • testament ce nu poate fi atacat - Scris de angela-dontu in Succesiuni la 10 Feb, 16:59
  • plangere impotriva unui judecator - Scris de Ghe-R in Penal la 10 Feb, 16:55
  • anulare contract de v-c, datorii banci - Scris de Eugen Z in Civil la 10 Feb, 16:50
  • formula recuperare taxa auto - persoana juridica - Scris de Holly-Erin in Drept Societar la 10 Feb, 16:46
  • procedura recunoastere minor - Scris de xena-1 in Familiei la 10 Feb, 16:39
  • uzucapiune si nuliate absoluta contract de vanzare - Scris de ramonta in Civil la 10 Feb, 16:36
  • Amenda casa de marcat , agentie imobiliara - Scris de Laura Duca in Contabilitate la 10 Feb, 16:32
  • Nelamuriri infiintare SRL - Scris de Plesan-wic in Drept Societar la 10 Feb, 16:31
  • Problema despagubire RCA - Scris de ionutm in Asigurari la 10 Feb, 15:50
  • iesire din tara minor fara parinti - Scris de Cuculis in Civil la 10 Feb, 15:03
  • acord tata - Scris de Cuculis in Familiei la 10 Feb, 15:02
  • Concubinaj - Scris de Cuculis in Civil la 10 Feb, 15:01
  • Citat sa ma prezint la Politie - Scris de Aioanei Costel in Penal la 10 Feb, 14:12
  • depunere intampinare ca intervenient - Scris de constanta in Procedura Civila la 10 Feb, 14:00
  • inselare consumator - pret mai mare la casa de marcat - Scris de Liz1979 in Civil la 10 Feb, 13:58
  • amenzi neachitate - Scris de elvis in Contencios Administrativ la 10 Feb, 13:44
  • Neplata pensie de intretinere - Scris de ionita mihaela in Familiei la 10 Feb, 11:59
  • OUG 125/2011 pentru modificarea si completarea Codului Fisca - Scris de C_A_Coltuc in Alte discutii la 10 Feb, 11:58
  • drept la indemnizatia pentru crestere copil - Scris de mikerinos in Muncii la 10 Feb, 11:42
  • presupus furt - Scris de in Penal la 10 Feb, 11:35
  • plata cota parte caldura, desi am centrala proprie - Scris de Lorrry_27 in Civil la 10 Feb, 11:26
  • firma executata silit, recuperare restante salariale - Scris de andr33a_rose in Muncii la 10 Feb, 11:23
  • desfiintare post, angajat in CO - Scris de andr33a_rose in Muncii la 10 Feb, 11:17
  • drept la salarii compensatorii - Scris de andr33a_rose in Muncii la 10 Feb, 11:14
  • rovinieta - 4 amenzi dupa 6 luni - Scris de yin-yang in Contencios Administrativ la 10 Feb, 11:11
  • Interpretare Codul Muncii - Scris de andr33a_rose in Muncii la 10 Feb, 11:00
  • s
    u
    s
    s
    t
    o
    p
    j
    o
    s
    Utilizatori online:
    administrator, johei, romcos, Silvia, teodora, anam, ionutm, gabi120, 74 utilizatori neinregistrati
    Cautari frecvente: