|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Mar 2010, 15:39 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
hai mai angel nu fi fricoasa...ce poate face un purice? sa ne omoare topaind? 
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Mar 2010, 15:43 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
agenda scrie: hai mai angel nu fi fricoasa...ce poate face un purice? sa ne omoare topaind?  neeee, nu mi-e frica agenduto,dar trebuie sa ma grija de penele mele  , sunt doar prevaztoare 
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Mar 2010, 15:48 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
si aripile n-au pene? am raspuns strict la prezumtia agendutei...ori daca ar fi pritena cu purecii asa cum zice Agenduta, ea ar trebuie sa se incadreze la alte categorii de animalute si nicidecum la soricei.
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Mar 2010, 15:57 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
johei scrie: eu nu cred ca tu esti un purice. nu te consider purice. niciodata nu te-am considerat purice. nu fac apropo la faptul ca esti purice. dar este a doua oara cand reactionezi asa...so...ar trebui sa trag vreo concluzie anume? 
|
|
| Sus |
|
 |
|
johei
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Mar 2010, 16:00 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
agenda scrie: johei scrie: eu nu cred ca tu esti un purice. nu te consider purice. niciodata nu te-am considerat purice. nu fac apropo la faptul ca esti purice. dar este a doua oara cand reactionezi asa...so...ar trebui sa trag vreo concluzie anume?  Ia sa trec la contraatac! Agendo, da de unde cunosti tu asa de bine purecii? Ca incep sa intru la idei... 
_________________ Cine stie sa citeasca, are oarescare avantaje.
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Mar 2010, 16:55 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
johei scrie: ai dreptate!  chiar ai dreptate! acum realizez ca intradevar nu cunosc atat de bine purecii! asta explica de ce nu am inteles de ce te simti amenintat de fiecare data cand vorbesc de pureci! de ce te-ai simtit purice de la primul mesaj ref la pureci! insa acum ... cu ajutorul tau am inteles! p.s. contraatac THIS! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Mar 2010, 17:43 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
pai bobocel a postat poza cu prietenul ei puricele! nu e in stare sa invinga singura si aduce pureci in sprijin. crezi ca orice purice de pe strada accepta sa se lupte pt altcineva necunoscut? NU. doar un prieten ar face asta! asa am ajuns la concluzia ca puricele din poza este un prieten apropriat a bobocelului sau poate este un purice mercenar...dar nu cred! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
johei
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Mar 2010, 17:48 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Pai da mai agendo  , insa de la faptul ca bobocel are prieteni pureci pana la a trage concluzia ca din cauza asta bobocel ar fi soricel... drum lung! Asta admitand ca bobocel are prieteni pureci...  PS si parca poti sa stii ce constiinta luptatoare si nobila au purecii? 
_________________ Cine stie sa citeasca, are oarescare avantaje.
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Mar 2010, 17:53 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
offfffff....nu ai inteles ca bobocel e soricel ....asta nu are legatura cu puricele. ca e soricel reiese din tot restul. eu doar am zis ca nu e exclus ca bobocelul sa fie un purice sau chiar o capusa  orice este posibil mai ales ca este foarte bine cunoscut faptul ca purecii nu isi fac priteni decat din neamul puricesc sau capusesc. (si foarte rar din cel paducesc) 
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Mar 2010, 17:59 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
angel scrie: agenda scrie: nu, nu sunt lamurita....si nu cred ca este bobocel...pana nu vad nu cred! se comporta ca un soricel! vorbeste ca un soricel! are prieteni pureci!
toate dovezile conduc la concluzia ca este soricel! acum nu stiu cum tu esti atat de convins ca este bobocel  Agenduto, acestea sunt concluzii ca bobocel ar fi ....fie pisicuta, fie catel...ori poate vulpe...ca acestea sunt categoriile care sunt prietene cu purecii.  angel gresesti! Hystrichopsyllidae – purici de şoareci şi şobolani 
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Mar 2010, 18:02 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
agenda scrie: angel scrie: agenda scrie: nu, nu sunt lamurita....si nu cred ca este bobocel...pana nu vad nu cred! se comporta ca un soricel! vorbeste ca un soricel! are prieteni pureci!
toate dovezile conduc la concluzia ca este soricel! acum nu stiu cum tu esti atat de convins ca este bobocel  Agenduto, acestea sunt concluzii ca bobocel ar fi ....fie pisicuta, fie catel...ori poate vulpe...ca acestea sunt categoriile care sunt prietene cu purecii.  angel gresesti! Hystrichopsyllidae – purici de şoareci şi şobolani  Agenduto  capitulez...pe asta n-o mai stiam... da' documentata mai esti!!! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: legally, 57 utilizatori neinregistrati
|
|