Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri
Scris: 08 Mar 2010, 16:41
Membru senior
vulpe ... multumesc pentru urari. un mic amanunt .. nu-mi plac barbatii cu chiloti cu inimioare in plus, ai pus un barbat la doua femei: angel si agenda...pardon, la una - angel, ca agenda e pisica .. huh...adica ce tot zic ?!... ingerii n-au sex. asa ca... domnul chilotar ramane castigat kingai kingaaaaaaaaaaaaaaaa...pe unde umblii? vino si i-ati cadoul de 8 martie eu ma multumesc cu johei
multe praji pt vulpe
_________________ Don"t mess with me ! I'll kill you and your CAT TOO !
Scris: 09 Mar 2010, 02:48
Membru de baza
agenda scrie:
las ca mai vorbim dupa ce te trezesti de la tequila
deja imi inchipui reactia ta la ce ai zis inainte
poate o sa te iert ...poate nu
completare cu raspuns la celalat topic
ti-am zis ca vorbim noi despre sfoara cand te trezesti. deocamdata uite ce am primit din mexic de la cineva care te cunoaste ...
iaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! aici aveam o poza a unui puitut speriat si aproape paralizat de frica( exact cum a fost bobocel cand s-a trezit si a realizat ce a zis)! si a disparut poza!
bobocele ...ce ai facut ca te bat! soricel cu pile ce esti! cum ai sters poza?
completare: si mai era si poza cu ce faci in mexic si bei tequila!
esti un bobocel terminat! pune pozele inapoi! bobocel rau. rau bobocel!
completare din nou:
lasa ca le pun eu inapoi
poza 1 cand te trezesti...realizezi ce ai zis si reactionezi asa:
si poza doi cu ce am primit despre tine din mexic:
Fişiere ataşate:
bobo mexic.jpg [ 68.41 KiB | Vizualizat de 56 ori ]
Scris: 09 Mar 2010, 22:08
Membru de baza
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 1640 Localitate: Bucuresti
bobocele, iar te-ai schimbat la fata? toata ziua iti schimbi avatarul...dar, deh... noi intelegem, ca doar asa se comporta pesoanele cu dubla personalitate
Scris: 10 Mar 2010, 10:24
Membru de baza
Agendo, pozele tale-s falsificate!!!!
De unde pana unde sa aibe bobocel in Mexic un pahar/halba pe care se vad ceva steme nemtesti? Sau sticla aia pe care scrie ceva cu litere chirilice... posibil sa fie vodca? Iar sticla de bere.. nu-s sigur insa am senzatia ca e o bere europeana...
Deci?
_________________ Cine stie sa citeasca, are oarescare avantaje.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum