|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
DevilMean
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 14 Mar 2010, 03:24 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
johei scrie: Nu e tot aia johei?! La urma urmei tot caine e, ca vorba aia, orice cal ajunge gloaba.
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 14 Mar 2010, 12:11 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
DevilMean scrie: johei scrie: Nu e tot aia johei?! La urma urmei tot caine e, ca vorba aia, orice cal ajunge gloaba. si din aceeasi categorie mai era...orice caine de rasa poate ajunge oricand o javra ideea principala este aceea ca acum suntem supraveghetati 
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Mar 2010, 00:30 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Bobocel, cred a venit timpul sa te confrunt cu cruda realitate, pentru ca se stie, conform lui Freud, ca numai un soc te poate vindeca si, sa te faca sa recunosti ceea ce este evident pentru toata lumea, si anume ca, esti un soricel. Uite dovezile, ai spus aici ca asta este varul tau din Mexic aici ai spus ca este cumnatul langa tine Fişiere ataşate:
friends.jpg [ 41.99 KiB | Vizualizat de 60 ori ]
aici, ai spus din nou ca ar fi un var Fişiere ataşate:
varu%20lu%20bobo%20si%20agenda.jpg [ 27.3 KiB | Vizualizat de 60 ori ]
continuare 
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
Ultima oară modificat de vulpacris pe 15 Mar 2010, 00:39, modificat 1 dată în total.
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Mar 2010, 00:38 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
aici ai spus ca este tot varul din Mexic Fişiere ataşate:
536724_201002261217281.jpg [ 3.2 KiB | Vizualizat de 59 ori ]
aici din nou ai dat-o cu varul Fişiere ataşate:
mouse-and-parrot-img_6.jpg [ 48.01 KiB | Vizualizat de 59 ori ]
si ai mai spus ca si aici este un alt var Fişiere ataşate:
poze-amuzante-poza-amuzanta-pisica-il-atentioneaza-pe-soarece-ca-nu-il-va-saruta-de-la-prima-intalnire.jpg [ 62.08 KiB | Vizualizat de 59 ori ]
Deci, nu ti se pare ca toti verii tai si cumnatul sunt soricei si nici unul nu-i bobocel ?! Nu ti pare curios acest mic amanunt, te-ai mai uitat in oglinda in ultimul timp, nu cumva si acolo vezi pe unul din veri si vorbesti cu el !? Uite, ia cu praji si intremeaza-te cu o gura de vin Este momentul sa realizezi cruda realitate ESTI UN SORICEL SADEA ca bobocel nu ai cum sa fii. Expert in specialitatea boboceasca, Vulpacris 
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
|
|
| Sus |
|
 |
|
johei
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Mar 2010, 14:04 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Degeaba incercati voi sa faceti restul lumii sa creada ca bobcel e un soricel... Eu am facut o calatorie cu bobocel pe route 66 si pot spune ca bobocel e... bobocel!!! Asa ca.... agendo  si tu vulpeo  , renuntati ca n-aveti nici o sansa! Iar asta cu vopsitul... tu n-ai incercat niciodata agendo? 
_________________ Cine stie sa citeasca, are oarescare avantaje.
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Mar 2010, 14:27 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
pai si tu cum explici ca toti verii lui bobocel sunt soricei? si cum explici marturia verilor? cum?
|
|
| Sus |
|
 |
|
johei
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Mar 2010, 14:42 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
eh... legaturile astea de rudenie nu pot fi niciodata elucidate suta la suta..  Aici gurile rele ar adauga, ca poti fi intotdeauna sigur de mama, insa niciodata de tata! Eu insa fac doar o trimitere la DEX... VĂR, VÁRĂ, veri, vere, s.m. și f. 1. Grad de rudenie între copiii sau descendenții persoanelor care sunt frați sau surori; persoană care se află cu alta într-o asemenea relație de rudenie, considerată în raport cu aceasta. 2. (La voc. m.) Termen familiar de adresare către un prieten, un cunoscut. – Lat. [consobrinus] verus, [consobrina] vera.
Bobocel nu mi-a povestit desrre toate rubedeniile ei, insa un lucru e cert: bobocel nu e soricel, ci bobocel!!!  PS lamurita "vara" agenda? 
_________________ Cine stie sa citeasca, are oarescare avantaje.
Ultima oară modificat de johei pe 15 Mar 2010, 14:43, modificat 1 dată în total.
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Mar 2010, 14:53 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
nu, nu sunt lamurita....si nu cred ca este bobocel...pana nu vad nu cred! se comporta ca un soricel! vorbeste ca un soricel! are prieteni pureci! toate dovezile conduc la concluzia ca este soricel! acum nu stiu cum tu esti atat de convins ca este bobocel 
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Mar 2010, 15:19 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
agenda scrie: nu, nu sunt lamurita....si nu cred ca este bobocel...pana nu vad nu cred! se comporta ca un soricel! vorbeste ca un soricel! are prieteni pureci!
toate dovezile conduc la concluzia ca este soricel! acum nu stiu cum tu esti atat de convins ca este bobocel  Agenduto, acestea sunt concluzii ca bobocel ar fi ....fie pisicuta, fie catel...ori poate vulpe...ca acestea sunt categoriile care sunt prietene cu purecii. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, johei, romcos, Silvia, teodora, anam, ionutm, gabi120, 68 utilizatori neinregistrati
|
|