|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
johei
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 10 Mar 2010, 10:24 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Agendo, pozele tale-s falsificate!!!! De unde pana unde sa aibe bobocel in Mexic un pahar/halba pe care se vad ceva steme nemtesti? Sau sticla aia pe care scrie ceva cu litere chirilice... posibil sa fie vodca? Iar sticla de bere.. nu-s sigur insa am senzatia ca e o bere europeana... Deci? 
_________________ Cine stie sa citeasca, are oarescare avantaje.
|
|
| Sus |
|
 |
|
kinga
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 10 Mar 2010, 11:29 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
deh.. conferinta internationala.. schimb de "idei".... 
_________________ Sfaturi putem da, dar minte nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
johei
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 10 Mar 2010, 11:42 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
kinga scrie: deh.. conferinta internationala.. schimb de "idei"....  Internationala, internationala, insa de unde atatia nemti, rusi si ce-or mai fi???? 
_________________ Cine stie sa citeasca, are oarescare avantaje.
|
|
| Sus |
|
 |
|
kinga
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 10 Mar 2010, 13:07 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
johei scrie: kinga scrie: acum si tu... dar daca era sa aleg.. si io preferam pe bikerul de Johei  wauuu!!! Inteleapta decizie!!! stiu... ca doar sunt frumoasa.. si desteapta modesta am devenit datorita bunei educatiii si Bobocel.. la cat de bine ne intelegem noi.. cred ca nu se supara sa te impartim.. asa-i Bobocel???? nu fi rea.. si mie imi plac plimbarile..... Johei.. io vreau altceva.. nu Mexic.. multumesc frumos 
_________________ Sfaturi putem da, dar minte nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 10 Mar 2010, 20:41 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
johei scrie: Agendo, pozele tale-s falsificate!!!! De unde pana unde sa aibe bobocel in Mexic un pahar/halba pe care se vad ceva steme nemtesti? Sau sticla aia pe care scrie ceva cu litere chirilice... posibil sa fie vodca? Iar sticla de bere.. nu-s sigur insa am senzatia ca e o bere europeana... Deci?  nuuuuuuu...nu sunt falsificate...nu e nici vodca si nici bere....doar arata ca soricelul in loc sa bea shoturi de tequila prefera halbe de tequila  ...sticlele goale nu se mai vad...le-au arucat...poza e de la finalul distractiei bobocel scrie: :grin: sa stii agendo ca nu te mai spanzur. am nevoie de tine.. vie.. ca sa ma plimbi de acum esti sub comanda mea  spui cu spanzuratul ca si cum ai avea vreo sansa de reusita... si ce coincindenta!  si mie imi place sa te plimb...tocmai in acest sens am legat o franghie de bara din spate a masinii......in celalalt capat al sforii e locusorul tau.....abia astept sa plecam... si apropo conteaza ca imi plac la nebunie terenurile accidentate? ......las ca stiu eu ca tie iti plac aventurile si sa nu uiti sa aduci camera video...o sa vrei sa ai amintiri... (ok, ok...eu o sa vreau sa am amintiri:mrgreen:)
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 10 Mar 2010, 20:57 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
kinga scrie: si Bobocel.. la cat de bine ne intelegem noi.. cred ca nu se supara sa te impartim.. asa-i Bobocel???? nu ma supar .........................................prea tare agenda scrie: si sa nu uiti sa aduci camera video...o sa vrei sa ai amintiri... sigur ca vreau sa am amintiri...vreau sa vad cum o sa topai de colo-colo cand o sa-ti dau cu spray cu piper in ochi 
_________________ Don't mess with me. I'll kill you and your CAT TOO !
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 11 Mar 2010, 17:15 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
agenda, canta-mi un cantec !!! am inteles sa traiti...zise agenda 
_________________ Don't mess with me. I'll kill you and your CAT TOO !
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: johnny_danut, 35 utilizatori neinregistrati
|
|