|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 08 Mar 2010, 00:17 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
ok...sorry. nu esti soricel.  dar in functie de cerere nu ai putea fi si soricel? 
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 08 Mar 2010, 14:02 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
multumim frumos vulpita LA MULTI ANI DE 8 MARTIE bobocelule tu ai vazut ce mic galben si pufos esti acolo? te inghit fara probleme...doar ca nu vreau...ca eu nu mananc soareci...oricat mi-ar fi de foame....am si eu mandria mea si te rog sa nu mai arati poze cu mine dormind...imi incalci intimitatea 
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 09 Mar 2010, 02:48 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
agenda scrie: iaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!  aici aveam o poza a unui puitut speriat si aproape paralizat de frica( exact cum a fost bobocel cand s-a trezit si a realizat ce a zis)! si a disparut poza! bobocele ...ce ai facut ca te bat! soricel cu pile ce esti! cum ai sters poza? completare: si mai era si poza cu ce faci in mexic si bei tequila! esti un bobocel terminat! pune pozele inapoi! bobocel rau. rau bobocel! completare din nou: lasa ca le pun eu inapoi poza 1 cand te trezesti...realizezi ce ai zis si reactionezi asa:  si poza doi cu ce am primit despre tine din mexic:
| Fişiere ataşate: |

bobo mexic.jpg [ 68.41 KiB | Vizualizat de 80 ori ]
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 09 Mar 2010, 22:08 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
bobocele, iar te-ai schimbat la fata? toata ziua iti schimbi avatarul...dar, deh... noi intelegem, ca doar asa se comporta pesoanele cu dubla personalitate 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: Ursuletzzz, johnny_danut, 34 utilizatori neinregistrati
|
|