|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Pretor
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Mar 2008, 22:10 |
|
| Membru Junior |
 |
|
Constantin, în demersul nostru critic, psihanalist, demistificator şi salubru  , nu supunem analizei decât avataruri pentru care titularul lor, săracul, are format un animus avatarendi deplin, în afara oricărui dubiu. Abia aşa putem explora cu folos aceste ciudate opţiuni ale personalităţii umane.
Prin urmare, avataruri neasumate, reprezentări factice şi tatonante nu luăm în considerare.
Deci ţestoasa ta încă nu poartă relevanţa alegerii asumate şi constante. E doar un pretext ca să intri în dialog cu noi, cunoscătorii, lucru care ne face plăcere, dar o puteai face foarte bine şi fără niciun avatar. Cum? Exprimându-te sincer, bunăoară, în privinţa văcuţei atlete a lui serafim, a negrotelului lui agenda, a păsărelului minimalist şi metamorfotic al lui bobocel, a agentei 00şoapte a lui MataHari etc. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Mar 2008, 22:36 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Pretor scrie: Constantin, în demersul nostru critic, psihanalist, demistificator şi salubru  , nu supunem analizei decât avataruri pentru care titularul lor, săracul, are format un animus avatarendi deplin, în afara oricărui dubiu. Abia aşa putem explora cu folos aceste ciudate opţiuni ale personalităţii umane. Prin urmare, avataruri neasumate, reprezentări factice şi tatonante nu luăm în considerare. Deci ţestoasa ta încă nu poartă relevanţa alegerii asumate şi constante. E doar un pretext ca să intri în dialog cu noi, cunoscătorii, lucru care ne face plăcere, dar o puteai face foarte bine şi fără niciun avatar. Cum? Exprimându-te sincer, bunăoară, în privinţa văcuţei atlete a lui serafim, a negrotelului lui agenda, a păsărelului minimalist şi metamorfotic al lui bobocel, a agentei 00şoapte a lui MataHari etc. 
bun. in acest caz ma simt obligata sa divulg acele informatii de care speram ca datorita bunei tale purtari sa te scutesc.
intradevar exista o diferenta de culoare intre partea din fata si spate a dintilor avatarului meu (ofensat de tine si numit "negrotei"), insa culoarea din spate nu este "galbior" ci rosior
so.........wish u nice dreams 
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Mar 2008, 22:45 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
Agenda, lasa-l, nu vezi ca pe langa febra, Pretor mai sufera si de daltonism ?
pretor - iti urez insanatosire grabnica  si somn usor !
_________________ Don't mess with me. I'll kill you and your CAT TOO !
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Mar 2008, 23:51 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
bobocel scrie: Agenda, lasa-l, nu vezi ca pe langa febra, Pretor mai sufera si de daltonism ? pretor - iti urez insanatosire grabnica  si somn usor !
eu il las bobocel.....nu am nimic cu el....
insa in ceea ce il priveste pe avatarul meu....aici nu am puterea de a interveni 
|
|
| Sus |
|
 |
|
constantin
|
Subiectul mesajului: avataruri Scris: 27 Mar 2008, 08:03 |
|
| Membru Junior |
 |
Membru din: 05 Oct 2007, 13:00 Mesaje: 125 Localitate: Bucuresti
|
1.cel mai mult imi place puisorul lui bobocel,
2.vacutza lui serafim este cel mai impresionant avatar
3.masca agendei e buna de speriat copiii si oamenii mari
4.buzele din avatarul kingai le-am mai vazut dar nu stiu acum la cine, oricum e provocator
5. avatarul lui matahari e cel mai senzual
de ce n-o fi pus nimeni drept avatar un trabuc? ce zici pretor? 
|
|
| Sus |
|
 |
|
attorneyatlaw
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2008, 19:08 |
|
| Membru de baza |
 |
|
@ Pretor amuzanta si deconectanta ideea ta.
ca devenise ushor anost forumul. Mai ale de cand a terminat Constantin de se-nsurat. 
_________________ "Be the best of whatever you are
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pretor
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2008, 21:47 |
|
| Membru Junior |
 |
|
attorney, cum trece timpul.... aşa ochi albaştri avea şi avatarul lui MataHari când era tânăr şi color  Până şi negroteiul lui agenda îi făcea curte  , în timp ce avatarul lui kinga făcea din mătăniile celea de nervi, de gelozie, mai ştiu eu de ce? Nu mai ştiu, că trecu timpul, cum spuneam. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
serafim
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2008, 21:50 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
ATTO
mai insufleteste si tu forumul asta ca asa de rari intri...de murim de...plictiseala 
_________________ " Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2008, 22:18 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
iupiiiiiiiiiiiiiiiii, mi-am gasit avatarul  , il pierdusem, de o luna il tot caut
constantin, testoasa ta nu-mi place, nu te reprezinta, ar fi trebuit sa fie o broasca cu motor cu reactie  - ca sa treci repede prin casatorii cu perioade determinate
_________________ Don't mess with me. I'll kill you and your CAT TOO !
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2008, 23:47 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
eu cred ca pretorianul este interesat de avatarul meu prea mult.
eu cred ca il adora 
|
|
| Sus |
|
 |
|
serafim
|
Subiectul mesajului: Scris: 28 Mar 2008, 10:15 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
 indragostit nebuneste chiar
acusi se muta pe casatorii si ii face concurenta lui Consdtantin asa ca...Constantine alegeti un alt avatar care merge mai repede sau macar...pune-i baterii duracell... 
_________________ " Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "
|
|
| Sus |
|
 |
|
attorneyatlaw
|
Subiectul mesajului: Scris: 28 Mar 2008, 15:38 |
|
| Membru de baza |
 |
|
@Pretor, timpul si distantele ce ne omoara pe toti.
Noroc cu tinerea de minte......
altfel Mata Hari parca negrii avea ochii.
Cat despre margelee lui Kinga...... nici nu ma pot gandi ca ma ia cu ameteala
@Serafim, fac si eu ce pot, sunt numai un om si apoi altii erau cei cu insufletitul......
_________________ "Be the best of whatever you are
|
|
| Sus |
|
 |
|
wittmann
|
Subiectul mesajului: Scris: 28 Mar 2008, 19:40 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
Mda, interesanta ideea cu avatarurile...
|
|
| Sus |
|
 |
|
minodora
|
Subiectul mesajului: Scris: 28 Mar 2008, 20:27 |
|
| Membru senior |
 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, johei, romcos, Silvia, teodora, anam, ionutm, gabi120, 78 utilizatori neinregistrati
|
|