e frumos ce a propus pretor. macar stiu unde sa caut rautatile aduse avatarului meu inofensiv si dulce.
si nu il schimb (pt cei care se gandesc la asta) pt ca m-am obisnuit cu el si nu ma mai sperie ca la inceput.
Ho, ho, ho, ho, dragii moşului, prima victorie: bobocel şi-a înlocuit puiuţul cu o centrifugă!!!! YEEEES! Deci ideea mea dă roade. Acest topic ne pune faţă în faţă cu propriile avataruri. Eul ludic, faţă în faţă cu eul dogmatic. :-D :-D :-D
La bobocel a pierdut puiuţul şi a câştigat centrifuga. Eul ludic a fost făcut praf de eul dogmatic. :-D :-D :-D Good! Baaad!
În cazul agendei, lucrurile sunt mai complexe. Eul ei ludic a fost luat în posesie de un monstrişor. Ca să evităm o nedorită uzucapiune, rog colegii să mi se alăture în efortul katarctic de a o ajuta :-D :-D :-D
Serafim, n-am fugit. Avem internet în saloane. :-D :-D :-D
Dar tu, serafime (m-au întrebat pacienţii mei, după ce le-am arătat văcuţa ta acvatică), eşti sigur unde trebuie? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
În cazul agendei, lucrurile sunt mai complexe. Eul ei ludic a fost luat în posesie de un monstrişor. Ca să evităm o nedorită uzucapiune, rog colegii să mi se alăture în efortul katarctic de a o ajuta
si ca sa-ti raspund si la...intrebare . DA acum sunt unde trebuie...pana acum....recunosc mea culpa nu am fost unde trebuie !!!
era mai rau decat la Balaceanca...banui....dar m-am gandit sa-ti fac o recomandare...sa-ti dai singur cu parerea !!!! * adica ma sparg de ras si nu mai stiu ce sa fac de haz sa rad sau sa plang
_________________ " Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "
Incredibil! Să vină televiziunea! Bobocel mă face din avataruri! Le schimbă des, cum îşi schimbă bondarul direcţia, ca să mă compromită în faţa colegilor din forum! Ca să nu mai ajung MARE MAESTRU!!! Şi nici PREŞEDINTE!!!
De ce îmi faci asta, bobocel? :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Tu nu te gândeşti nicio clipă că acel puissor trebuie să crească într-o atmosferă stimulantă, de respect necondiţionat, că înlocuindu-l uşuratic îşi va pierde respectul de sine, sufleţelul lui în formare se va schilodi şi va deveni un monstru cu dinţii albi în faţă şi cam gălbiori în spate, cum e pupilul lui agenda? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
PRETOREEEEEEE
vezi ca pe forumul asta eu am dreptul numai sa folosesc emoticonurile de plans si ras in mai mult de 2 expl. si deodata !!!!
asa ca vezi...baga la cutiuta
_________________ " Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "
alooooooo! Ce galbiori pretore??????? alb in fata alb si in spate. (colgate )
si nu te mai lua de avatarul meu. se supara foarte greu dar odata ce se enerveaza eu nu il pot controla...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum