|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Pretor
|
Subiectul mesajului: Scris: 23 Mar 2008, 21:20 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Scris: 24 Mar 2008, 20:21 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
Pretor scrie:
sigur ai febra, ai inceput sa vezi pui, capete, vaci... 
_________________ Don't mess with me. I'll kill you and your CAT TOO !
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Scris: 24 Mar 2008, 20:49 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
e frumos ce a propus pretor. macar stiu unde sa caut rautatile aduse avatarului meu inofensiv si dulce.
si nu il schimb (pt cei care se gandesc la asta) pt ca m-am obisnuit cu el si nu ma mai sperie ca la inceput. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pretor
|
Subiectul mesajului: Scris: 24 Mar 2008, 21:31 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
Ho, ho, ho, ho, dragii moşului, prima victorie: bobocel şi-a înlocuit puiuţul cu o centrifugă!!!! YEEEES! Deci ideea mea dă roade. Acest topic ne pune faţă în faţă cu propriile avataruri. Eul ludic, faţă în faţă cu eul dogmatic. :-D :-D :-D
La bobocel a pierdut puiuţul şi a câştigat centrifuga. Eul ludic a fost făcut praf de eul dogmatic. :-D :-D :-D Good! Baaad!
În cazul agendei, lucrurile sunt mai complexe. Eul ei ludic a fost luat în posesie de un monstrişor. Ca să evităm o nedorită uzucapiune, rog colegii să mi se alăture în efortul katarctic de a o ajuta :-D :-D :-D
Serafim, n-am fugit. Avem internet în saloane. :-D :-D :-D
Dar tu, serafime (m-au întrebat pacienţii mei, după ce le-am arătat văcuţa ta acvatică), eşti sigur unde trebuie? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Scris: 24 Mar 2008, 21:40 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Pretor scrie:
exact invers 
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Scris: 24 Mar 2008, 21:42 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
Pretor scrie: bobocel şi-a înlocuit puiuţul cu o centrifugă!!!! YEEEES! Deci ideea mea dă roade.
v-am zis eu ca are febra ? 
_________________ Don't mess with me. I'll kill you and your CAT TOO !
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Scris: 24 Mar 2008, 21:50 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
bobocel scrie: Pretor scrie: bobocel şi-a înlocuit puiuţul cu o centrifugă!!!! YEEEES! Deci ideea mea dă roade. v-am zis eu ca are febra ? 

|
|
| Sus |
|
 |
|
Pretor
|
Subiectul mesajului: Scris: 25 Mar 2008, 22:04 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
Incredibil! Să vină televiziunea! Bobocel mă face din avataruri! Le schimbă des, cum îşi schimbă bondarul direcţia, ca să mă compromită în faţa colegilor din forum! Ca să nu mai ajung MARE MAESTRU!!! Şi nici PREŞEDINTE!!!
De ce îmi faci asta, bobocel? :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Tu nu te gândeşti nicio clipă că acel puissor trebuie să crească într-o atmosferă stimulantă, de respect necondiţionat, că înlocuindu-l uşuratic îşi va pierde respectul de sine, sufleţelul lui în formare se va schilodi şi va deveni un monstru cu dinţii albi în faţă şi cam gălbiori în spate, cum e pupilul lui agenda? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Mar 2008, 00:57 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
alooooooo! Ce galbiori pretore??????? alb in fata alb si in spate. (colgate  )
si nu te mai lua de avatarul meu. se supara foarte greu dar odata ce se enerveaza eu nu il pot controla...
|
|
| Sus |
|
 |
|
constantin
|
Subiectul mesajului: avatar Scris: 26 Mar 2008, 10:22 |
|
| Membru Junior |
 |
Membru din: 05 Oct 2007, 13:00 Mesaje: 125 Localitate: Bucuresti
|
|
dragii mei ,am pus si eu o piatra gasita drept avatar. Credeti ca ma reprezinta?
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 21LYN, 37 utilizatori neinregistrati
|
|