|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 07 Ian 2012, 15:36 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
iar mancati inghetata si va bumbaciti fara mine?  de ceeeeeeeeeeeeeeee? 
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 07 Ian 2012, 16:07 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
La multi ani !!! Agenduta draga, mai traiesti ?! inca mai esti in tara noastra de vis (a se citi cosmar) ?! ca am crezut de mult ca ne-ai parasit fara nici un la revedere, adio, sau alte asemenea urari !? pe cine ai vazut ca mai mananca inghetata si se bumbaceste, ca nu prea mai sunt amatori !? Ai o propunere in acest sens ?! Asa, doar pentru inviorarea forumului, ca prea a ajuns ca un oracol, la care vi sa pui intrebari, si ... te multumesti cu ce raspunsuri se dau, in special de genul "consultati un avocat", cu trimitere directa la numarul de telefon si adresa celui care da acest raspuns inteligent si extrem de bine motivat ... de lipsa clientilor. 
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
|
|
| Sus |
|
 |
|
johei
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 07 Ian 2012, 16:31 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
Probabil ca pe meleagurile pe unde umbla acum agenda, inca se mananca inghetata... In nordica emisfera a golbului nostru, ne multumim doar cu ing´hetatul, fara zapada, sau cel putin nu la atitudini obisnuite in toate zilele ale muritorului de rand..
Apropo, ce fel de inghetata vrei agendo?
Si da, pe forum (care nu mai prea e deloc un forum...) e tare plicitistor...
_________________ Cine stie sa citeasca, are oarescare avantaje.
|
|
| Sus |
|
 |
|
serafim
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 07 Ian 2012, 19:28 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
La Multi Ani ! ...;i uite cine vorbeste VULPA...care s-a dat la fund si nu mai dai de el.... aveti dreptate din pacate a ajuns foaaarte rau forumul asta, plictiseala mare, de intrat mai intra cativa "tafnosi" care te mai iau si peste picior...ca nici nu stiu ce e aia semnatura personala etc.
_________________ " Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 07 Ian 2012, 21:09 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
La Multi Aniiiiiiiiii! Cele mai calde ganduri, multa sanatate, fericire, bucurii si implinirea tuturor viselor frumoase! a devenit plictisitor?!! Vulpita, Johei, Serafiiiiiim, primiti in dar inghetata mea preferata  :  Bobo vrei si tu? 
|
|
| Sus |
|
 |
|
johei
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 07 Ian 2012, 21:22 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
Ne-o dai pe bobocel?
Multumesc mult... banuiam eu de mult ca bobocel e delicioasa! :-) :-) :-)
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 07 Ian 2012, 21:59 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
nici tu si nici Serafim nu cunoasteti situatia reala...eu si bobocel suntem foarte apropriati...  nu am de gand sa prind bobocelul...de ce m-as osteni cand vine singur? 
|
|
| Sus |
|
 |
|
johei
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 07 Ian 2012, 22:40 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
:-)
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 08 Ian 2012, 21:21 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
eeeeeeeeeeeeeeeee................ Buna dimineata Agenda agenda scrie: Vulpita, Johei, Serafiiiiiim, primiti in dar inghetata mea preferata  :  Bobo vrei si tu?  vreau  . . . johei scrie: Serafim, Agenduta vrea sa ma manance, daaaaaarrrrrrrrrrrr Johei are dreptate, uite: eu pe agenda am arestat-o Fişiere ataşate:
dswedd.jpg [ 8.42 KiB | Vizualizat de 14 ori ]
iar aici o vizitez la inchisoare Fişiere ataşate:
ghgf.jpg [ 6.89 KiB | Vizualizat de 14 ori ]
daca te porti frumos, am sa-ti aduc o praji data viitoare 
_________________ Don't mess with me. I'll kill you and your CAT TOO !
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, johei, romcos, Silvia, teodora, anam, ionutm, gabi120, 70 utilizatori neinregistrati
|
|