|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 13 Aug 2011, 20:31 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
vulpacris scrie: ...si fiind obligat sa fac dovada sustinerilor mele potrivit disp.art.129 C.proc.civ. raportat la art 1169 Cod civil, avand deja un martor (  ), sper ca-ti recunosti poza pe care chiar tu mi-ai trimis-o, ... conf art. 70 pct 2 din C.P.P. am dreptul de a nu face nici-o declaratie cu privire la poza. E dreptul meu, asa ca TAC Vulpe, eu am mancat mai mult decat tine. Tu ai luat doua lingurite din inghe deja topita, si ai lasat si frumusete de cireasa sa se inece in inghetata topita..... AM DOVADA !!! 
| Fişiere ataşate: |

photo_1_e1f38ef163fd9f2ce47b0f00ecb9d40f.jpg [ 14.31 KiB | Vizualizat de 26 ori ]
|
_________________ Don't mess with me. I'll kill you and your CAT TOO !
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 14 Aug 2011, 07:42 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
Serafim, te provoc la duel ! sa vedem cine papa mai mult ! ....... ...... ....... ma duc sa ma antrenez 
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Aug 2011, 14:21 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
vulpacris scrie: bobocel scrie: :grin: vulpacris scrie: nu esti in stare sa termini nici macar o prajiturica mica. nu-i adevarat. minte....... MINTE Vulpe, vrei bataie?  Mint !!! Ei, fiind un forum juridic, si fiind obligat sa fac dovada sustinerilor mele potrivit disp.art.129 C.proc.civ. raportat la art 1169 Cod civil, avand deja un martor (  ), sper ca-ti recunosti poza pe care chiar tu mi-ai trimis-o, si care reflecta realitatea cruda pe care trebuie sa o infrunti, ca TU ESTI UN BOBOCEL MINCINOS:  Fişiere ataşate: Picture 023.jpg Na !!! Ca nu vroiam sa te fac de ras, dar prea te lauzi Oare asa sa fie si cu restul !? (vezi pozele atasate)  quod erat demonstrandum! Bobocica noastra este un bobocel laudaros si mincinos! Poza pe care mi-ai postat-o ca fiind eu, era de fapt reflectia ta...ca nasul acela asa de mare  numai pe tine te putea caracteriza  mai ales ca m-ai blonzit! si singura ai recunoscut ca sunt fulgii tai. Eu am si martori  ca tu minti!
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 15 Aug 2011, 17:19 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
angel scrie: Bobocica noastra este un bobocel laudaros si mincinos! na, ca ti-am strambat ochiul... si nu-mi cer scuze  ... acu mai sunt bobocel mincinos? 

photo_1_562aa9e61dab064681b72adffcfb28b9.jpg [ 23.31 KiB | Vizualizat de 49 ori ]
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
serafim
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 16 Aug 2011, 00:12 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
fama cu 9 serafimii au 9 perechi de ochi pe aripi...avatarul este doar cu 2, dar doi delfini!! daca tu vezi altceva....inseamna ca esti surmenata si trebuie sa te odihnesti !!! 
_________________ " Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 18 Aug 2011, 17:18 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
bobocel scrie: conf art. 70 pct 2 din C.P.P. am dreptul de a nu face nici-o declaratie cu privire la poza. E dreptul meu, asa ca TAC Vulpe, eu am mancat mai mult decat tine. Tu ai luat doua lingurite din inghe deja topita, si ai lasat si frumusete de cireasa sa se inece in inghetata topita..... AM DOVADA !!!  Bobocel, asa de mincinos cum esti, cred ca ai uitat ca tu esti cel care te lauzi ca vrei tone de praji si inghe. Ca un domn ce sunt (ca sa nu spun, la gabaritul meu depasit), si fiind pofticios, doar am gustat, ca eu nu ma laud ca altii  ca mananc tone de praji si inghe, dar pe care ii zboara orice pala de vant  daca nu crezi, uite Fişiere ataşate:
bobocel fluturand.jpg [ 66.02 KiB | Vizualizat de 34 ori ]
Asa ca mai pune ceva carnita, cu multe praji si inghe, ca sa fie macar de un antreu, in noiembrie, macar pentru mine si serafim  , ca angel  nu o sa aibe inima sa te manance. 
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
|
|
| Sus |
|
 |
|
serafim
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 18 Aug 2011, 18:16 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Vulpa nici unul din noi nu se ....satura cu bobocel ( poate doar de ea...  ) asa ca ti-o cedez...ca nici de un antreu nu-i suficient !!!! 
_________________ " Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 18 Aug 2011, 21:53 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
vulpacris scrie: Bobocel, asa de mincinos cum esti, cred ca ai uitat ca tu esti cel care te lauzi ca vrei tone de praji si inghe. vreau, vreeeeeaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu hmhmm...serafim a renuntat la mine. URA  (ar trebui sa-mi dai in scris si sa-mi semnezi serafime). Lupta va fi intre JE  vs. vulpe. ....chiar daca ma sufla vantu, uite ce ai sa patesti, pentru ca stiu KARATE ... haiiiiiiiiiaiaiaiaiaiaiaiiiiiiiiiiii 

IMG_7371-copy.jpg [ 98.5 KiB | Vizualizat de 33 ori ]
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, johei, romcos, Silvia, teodora, anam, Cuculis, ionutm, gabi120, 67 utilizatori neinregistrati
|
|