|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 01 Apr 2010, 19:57 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
johei scrie: agenda scrie: johei daca chiar te intereseaza sa sti ca am stat vreo 3 minute in fata la Flamingo dupa care am zis ca e mai bine la circ Sa inteleg deci ca ati intrat la Flamingo?  nop  am stat in fata. nu am intrat 
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 01 Apr 2010, 23:11 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
russian scrie: DevilMean scrie: Ca sa va raspund la intrebari. Inca sunt in dubii daca sa o las sa faca pui sau nu, dar ca sa iasa rasa ca ea, trebuie sa gasesc un tata la fel, altfel daca o dau cu husky ies husky. Daca totusi o lasati sa faca pui si hotarati sa ii dati,as lua eu unul.E minunata catelusa, sa va fie sanatoasa! Vezi Devil, deja ai 3 pui de dat...cand se vor naste..sper sa nu patesti ca mine, caci catelusa mea ar fi trebuit sa nasca vreo 15 puiuti cel putin ca sa pot multumi pe toata lumea, drept rasplata...e deja batranica si n-a facut nici unu', macar sa mi-l opresc eu... 
|
|
| Sus |
|
 |
|
DevilMean
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 01 Apr 2010, 23:19 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
Cam asa e treaba, dintr-o singura monta de obicei ies putini pui, dar daca se folosesc 2 masculi posibilitatile se maresc, nu e bine totusi sa fie mai mult de 5, caci mama e posibil sa nu faca fata. Dar inca nu stiu daca sa o las sa faca pui sau sa o sterilizez, cu voi ar fi 8 persoane care ar vrea un pui. Gurile rele spun ca am luat-o ca sa fac afaceri, absolut fals, caci nu am dat decat 1 leu pe ea ca sa ii mearga bine, cum umbla obiceiul prin popor. Acelas lucru l-as face si cu puii daca as lasa-o sa aiba. Dar daca o las sa faca pui, trebuie sa stiu ca or sa aiba stapani capabili, caci rasa asta e foarte incapatanata.
|
|
| Sus |
|
 |
|
DevilMean
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 01 Apr 2010, 23:52 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
Nasol. Si eu am un prieten care si-a dat pisica de 2 ori la monta, dar fara rezultat. Motivul pentru care nu as da-o la monta este ca ar putea sa faca tumori mamare sau piometru mai tarziu. Deh, cand ai hibrizi de rasa, apar si problemele.
|
|
| Sus |
|
 |
|
DevilMean
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 10 Apr 2010, 17:56 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
A intrat lumea in vacanta presupun.
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 10 Apr 2010, 18:05 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
DevilMean scrie: A intrat lumea in vacanta presupun. Sau mai corect spus, abia s-a intors din vacanta! bobocele,Agenduta  , multumesc frumos,chiar daca-i tardiv,dar...eram in vacanta  asadar, ma repun in termen.
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 12 Apr 2010, 17:22 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
contacafe scrie: idee super originala cand te blocheaza unul la iesirea din garaj - buunaaa asta, nimic de zis 
|
|
| Sus |
|
 |
|
Header
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 18 Ian 2011, 23:10 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
|
Mai bine mai tarziu decat niciodata, asa ca urez si eu La multi ani pentru toti pe anul 2011, sa speram ca anul acesta n-o sa mai aduca din necazurile celui precedent. Sanatosi sa fim, resstul se pot cumpara ori...fura/dupa caz.
_________________ Postati intotdeauna pe scurt si la obiect,aveti mai multe sanse la un raspuns. Pixul tau este o arma,fi atent/a la ce semnezi,semnatura ta e decisiva.Header
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 18 Ian 2011, 23:31 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
La multi ani Header si tie! Un an nou cu impliniri pe toate planurile! buna asta cu furatul  ...clienti in plus la cabinete!  PS. te-ai repus in termen.Oricum e primul post anul acesta...urarile de aici au fost pentru Paste!...vorba ceea, noi postam din an in paste...ca a disparut toata trupa de aici... 
|
|
| Sus |
|
 |
|
Header
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 19 Ian 2011, 04:43 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
|
Unele cabinete de avocatura au abordat noi strategii, au aflat din statistici care orase au rata criminalitatii crescute deschizandu-si cabinete in orasele respective. Cum saracia pune stapanire pe Romania in curand o sa avem cabinete de avocatura mai dese decat magazinele de cartier.
_________________ Postati intotdeauna pe scurt si la obiect,aveti mai multe sanse la un raspuns. Pixul tau este o arma,fi atent/a la ce semnezi,semnatura ta e decisiva.Header
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: KATALAVES, 12 utilizatori neinregistrati
|
|