|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
kinga
|
Subiectul mesajului: Scris: 22 Apr 2008, 09:09 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
mda... revin la vechiul...
doar ca era o aluzie ..pentru un membru care vorbea de compatibilitati....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
_________________ Sfaturi putem da, dar minte nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
constantin
|
Subiectul mesajului: Paste fericit! Scris: 25 Apr 2008, 17:03 |
|
| Membru Junior |
 |
Membru din: 05 Oct 2007, 13:00 Mesaje: 125 Localitate: Bucuresti
|
|
Pentru toti membri site-ului si colaboratorii forumului, Paste fericit langa cei dragi! Sa fiti iubiti!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pretor
|
Subiectul mesajului: Scris: 07 Mai 2008, 22:11 |
|
| Membru Junior |
 |
|
Frasilor, constat cu surprisă, stupoare şi desnădeste că discuţia mea, destinată ab originem asanării forumului nostru de aceste suprarealiste, filmofile, bizare şi desene animate avataruri care credesi voi că vă reprezintă, s-a transformat într-un club al avataristilor, un loc în care avataristii, respectiv avatarishtii, se întâlnesc, se pupă, se laudă şi se admiră reciproc.
Sunt atât de surprins, încât m-am sâsâit din cauta socului, respectiv a shocului, şi mi-am sis lasă, bine că nu te-ai bâlbâit.
Vă mulsumesc, deci, prieteni, că nu v-aţi ales asa, respectiv asha hal de avataruri care să nenorocească omul în instanţă, bâlbâindu-l (căci ce clientelă ar mai avea el dacă nu doar porcusori de Guineea si pesti Gupy).
Vă musummeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssscc!

|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Scris: 07 Mai 2008, 22:30 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Pretor scrie: Frasilor, constat cu surprisă, stupoare şi desnădeste că discuţia mea, destinată ab originem asanării forumului nostru de aceste suprarealiste, filmofile, bizare şi desene animate avataruri care credesi voi că vă reprezintă, s-a transformat într-un club al avataristilor, un loc în care avataristii, respectiv avatarishtii, se întâlnesc, se pupă, se laudă şi se admiră reciproc. Sunt atât de surprins, încât m-am sâsâit din cauta socului, respectiv a shocului, şi mi-am sis lasă, bine că nu te-ai bâlbâit. Vă mulsumesc, deci, prieteni, că nu v-aţi ales asa, respectiv asha hal de avataruri care să nenorocească omul în instanţă, bâlbâindu-l (căci ce clientelă ar mai avea el dacă nu doar porcusori de Guineea si pesti Gupy). Vă musummeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssscc! 
asta s-a intamplat tocmai pt ca ai avut intentii de asanare 
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pretor
|
Subiectul mesajului: Scris: 28 Oct 2008, 23:33 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
Puishorilor, vă salut din nou cu maximă stimă şi lungă consideraţie.
Agenda, ce mai faci, febleţea mea, constat din poză că eşti neschimbată :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Care-i secretul? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
În altă ordine de idei, lansez o nouă provocare intelectuală nucleului dur Walt Disney din acest forum (mă refer la fanii avatarurilor, desigur).
Mi-a căzut acum vreo două luni în mână revista Avocaţi de Top. Poze frumoase, publicitate la greu, în fine, trecem...
Un singur lucru mă enervează la revista asta: că pe copertă tronează un figurant căzut pe gânduri, care, după mintea realizatorilor publicaţiei, face oficiul de imagine-emblemă a avocaturii de top. Nu văd nici o legătură între avocatură şi acest dansator de rumba.
Voi vedeţi?
(răspuns: DAAAAA, că suntem avatarişti! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D )
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pretor
|
Subiectul mesajului: Scris: 05 Noi 2008, 01:31 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pretor
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Noi 2008, 00:13 |
|
| Membru Junior |
 |
|
Eu am un răspuns: de ce-ar trebui să se vadă? 
|
|
| Sus |
|
 |
|
johei
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Noi 2008, 10:27 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Pretor scrie: Eu am un răspuns: de ce-ar trebui să se vadă? 
Ghici? 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 38 utilizatori neinregistrati
|
|