|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 27 Mar 2010, 23:20 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
johei scrie: Es as propune sa renunti de buna voie la e! asa Johei..ca sa mancam numai noi doi praji agenda scrie: gata? am si castigat? buuuuuuuuuuuuuuuun ciocanind in capul agendei: cioc-cioc .. e cineva acasa?  agenda mama, iar ai baut?  te-am provocat la duel la o inghe' . pana nu mananci inghe' in prezenta mea... nu ai cum sa stii daca castigi sau nu ! ia vezi, ca te smotocesc de nu te vezi daca mai imi dai porunci inainte de a castiga duelu' Johei, mwahhhhhhhhh 
_________________ Don't mess with me. I'll kill you and your CAT TOO !
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 28 Mar 2010, 01:26 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Bobocel mama, dar tu traiesti numai cu praji' si inghe', de mancare nu-ti da nimeni ?! Mai rabda putin , ca acusi apare kinga  , si poti sa mananci cate praji' si inghe' vrei tu. Numai ca ti-ai cam facut-o cu manuta ta, ca de, nu te mai astamperi,  sa te vad acum, ce concurs vrei sa castigi, cel cu mine sau cel cu agenduta  , ca trebuie sa mananci si praji' si inghe' in aceeasi zi, de fata cu kinga  , sa arbitreze ambele intreceri. 
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
|
|
| Sus |
|
 |
|
DevilMean
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 28 Mar 2010, 02:16 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
angel scrie: E o rasa noua, neacceptata inca de asociatia chinologica, e o combinatie dintre ciobanesc carpatin si husky.
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 28 Mar 2010, 09:20 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
auzi dracusor? ia pastreaza-ti viziunile pentru tine  hahaha...cred ca o capusa a sarit si te-a ciupit si pe tine, iar nu numai pe cutu tau. normal, cum nu exista antidot, ai inceput sa delirezi. sa sun la 112? uite, eu de felu' meu sunt un bobocel dolofan .....FOARTE dolofan, .. CEL MAI dolofan si nu ma poate intrece nimeni la praji' si la inghe' .......si nici la smotocit si la fugarit pisici, si nici la ...otravit cateii rasa noua: combinatie dintre ciobanesc carpatin si husky p.s. am sa castig ambele dueluri ... pariu? 
| Fişiere ataşate: |

kk.jpg [ 30.76 KiB | Vizualizat de 177 ori ]
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 28 Mar 2010, 12:13 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2009 Localitate: Bucuresti
|
DevilMean scrie: angel scrie: E o rasa noua, neacceptata inca de asociatia chinologica, e o combinatie dintre ciobanesc carpatin si husky. sa fie sanatoasa! bobocel scrie: uite, eu de felu' meu sunt un bobocel dolofan .....FOARTE dolofan, .. CEL MAI dolofan si nu ma poate intrece nimeni la praji' si la inghe' .......si nici la smotocit si la fugarit pisici, si nici la ...otravit cateii rasa noua: combinatie dintre ciobanesc carpatin si husky Bobocele da' chiar ca esti dolofana tare...hmmm, imi dai de gandit cu burtica aia asa mare...oare ce-oi fi mancat?! cred ca toate torturile lui johei si ale lui vulpe. Agenduto!  nu te lasa pacalita de bobocel  , las-o pe ea sa manance si parji si inghe  ,ca...se vede ca-i plac johei scrie: S-a strigat...BINGO! Vezi Agenduto, noi iti vrem binele  si...las-o pe bobocica sa "castige" acest concurs  ca va deveni un boboc atat de gras ca nu va mai putea sa alerge nici o pisica si nici un catel 
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
bobocel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 28 Mar 2010, 22:28 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
agenda scrie: si sa vezi tu ce silueta capeti nu vreau silueta ! vreau inghe' 
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 28 Mar 2010, 23:04 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2009 Localitate: Bucuresti
|
agenda scrie: Agenduto,  da' tu cum o vezi pe bobo  in poza prezentata anterior? ca incep sa cred ca am nevoie de un control oftalmologic si sa-mi pun ochelari,dar...de micsorare!(or exista asa ceva?!  ) bobo ia cu praji!  ( ca numai asa pot fi sigura ca bietele animalute, in speta pisicile si catelusii, vor scapa de kilareala ta Agenduto,lasa bobocelu' in pace sa-si satisfaca poftele, vii tu acum cu reguli de dieta... 
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 28 Mar 2010, 23:09 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
nu il las in pace angel!  cum o sa il mai fugaresc? ce fac 2 metri si o sa pice singur jos? nu, nu, nu...se pierde placerea de smotoceala a bobocelului....  nu mai are niciun farmec asa 
|
|
| Sus |
|
 |
|
kinga
|
Subiectul mesajului: Re: Loc de facut mishto de avataruri Scris: 29 Mar 2010, 08:04 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
numaratoarea inversa a inceput.. io deja imi fac bagaju sper ca totul este pregatit?? 1. concurentele 2. prajii si inghe 3. masa 4. ceasu 5. premiul pentru suprema impartialitate.. mumusel pentru Kinga 
_________________ Sfaturi putem da, dar minte nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 38 utilizatori neinregistrati
|
|