|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 8 mesaje/205 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
geopas
|
Subiectul mesajului: lit Scris: 27 Iul 2010, 12:21 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Daca mi-am dat demisia si s-a luat act de ea ulterior se poate emite o HOT care sa spuna ca am fost demis?
|
|
| Sus |
|
 |
|
dusterXXX
|
Subiectul mesajului: Re: lit Scris: 27 Iul 2010, 14:28 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
evident că se poate. dar cum s-a petrecut? tu ai comunicat demisia în data de 01.01, iar ei ţi-au desfăcut disciplinar cim-ul în data de 01.04? e cam neclară întrebarea, mai ales că nu e şi o virgulă, ... în cazul tău ce înseamnă "am fost demis"? în baza cărui art. din CM a încetat cim-ul tău? partea bună e că şi tu poţi contesta desfacerea cim, oricare ar fi motivul pentru care angajatorul ţi l-a desfăcut, cu 100% şanse de reuşită, dar doar dacă poţi proba, prin orice mijloc, că ai demisionat nuj când, iar angajatorului i-a fost comunicată demisia ta. cu alte cuvinte, deşi angajatorul ştia că tu ţi-ai dat demisia, el a ales să desfacă cim-ul pe alte motive (disciplinare, bănuiesc eu), ceea ce nu este ok. dar asta o stabileşte tribunalul, la care vei recurge dacă nu ţi-e pe plac decizia angajatorului.
|
|
| Sus |
|
 |
|
geopas
|
Subiectul mesajului: Re: lit Scris: 27 Iul 2010, 15:34 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Nu este vorba de CIM.Mi am dat demisia dintro functie obsteasca din motive de sanatate. Demisia a fost inregistrata si chiar aprobata de biroul exec al organizatiei.Ulterior CC al oganizatiei conform statutului intermediarul intre forul superior si BEX in lipsa mea invocind anumite prejudici a hotarit demiterea.Acest lucru se intimpla acum 3 ani.Pina astazi nimeni nu m-a instintat oficial ca as fi adus prejudici,lpentru ca nu am facut asa ceva
|
|
| Sus |
|
 |
|
dusterXXX
|
Subiectul mesajului: Re: lit Scris: 27 Iul 2010, 16:13 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
credeam ca vorbesti despre contractul de munca, ... nu ma pricep la speta ta.
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: lit Scris: 28 Iul 2010, 22:01 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
geopas scrie: Nu este vorba de CIM.Mi am dat demisia dintro functie obsteasca din motive de sanatate. Demisia a fost inregistrata si chiar aprobata de biroul exec al organizatiei.Ulterior CC al oganizatiei conform statutului intermediarul intre forul superior si BEX in lipsa mea invocind anumite prejudici a hotarit demiterea.Acest lucru se intimpla acum 3 ani.Pina astazi nimeni nu m-a instintat oficial ca as fi adus prejudici,lpentru ca nu am facut asa ceva Si care este interesul legitim, sau dreptul dvs., vatamat de faptul ca v-au demis ei, in loc sa fie inregistrat ca ati demisionat ?! In sensul, daca acest lucru va impiedica sa accedeti intr-o alta functie publica, sau sa ocupati o pozitie similara celei din care ati demisionat. Si daca acest fapt s-a petrecut cu trei ani in urma, dreptul respectivei organizatii obstesti de a va urmari pentru recuperarea pretinsului prejudiciu s-a prescris, daca acest lucru va nelinistea. 
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
|
|
| Sus |
|
 |
|
geopas
|
Subiectul mesajului: Re: lit Scris: 29 Iul 2010, 09:58 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Este mai mult o problema morala de principi.Au vehiculat in mas media ca m-au demis pentru a-mi compromite imaginea.Multumesc mult
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: lit Scris: 29 Iul 2010, 23:10 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
geopas scrie: Este mai mult o problema morala de principi.Au vehiculat in mas media ca m-au demis pentru a-mi compromite imaginea.Multumesc mult calomnie de presa se castiga dosarele, nu gluma...
|
|
| Sus |
|
 |
|
geopas
|
Subiectul mesajului: Re: lit Scris: 30 Iul 2010, 10:09 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 8 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: zbuciumel, 19 utilizatori neinregistrati
|
|