|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/96 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Vizitator
|
Subiectul mesajului: lipsa partaj Scris: 28 Dec 2011, 12:58 |
|
|
|
|
Buna ziua, va scriu in numele mamei mele care a divortat acum 12 ani de al doilea sot (persoana in cauza nu este tatal meu). Casa in care locuieste mama mea a fost cumparata de la stat dupa 1989, in timpul casatoriei, pe numele meu si al mamei. Dupa divort nu a fost facut partaj. Fiecare din soti si-a pastrat masina dar nu au fost partajate nici casa si nici economiile bancare ale sotului. In timpul divortului el a achizitionat un alt apartament pe numele unui nepot si in care locuieste si acum. Mama locuieste in casa ei si a mea. Eu as dori sa renovez aceasta casa dar nu o pot face atata timp cat nu am garantia proprietatii. Mama doreste sa imi cedeze partea ei dar se pare ca este necesara si aprobarea fostului sot. Din pacate nu ne putem intelege cu el. Nu vrea sa renunte la partea lui in favoarea mamei desi sustine ca nu il intereseaza casa dar nu vrea ca mama sa vanda, nu vrea sa discute, nu poate fi gasit, nu vrea partaj. Se pare ca are probleme de sanatate/memorie. Ce se poate face? Intrebarea este directa: avand in vedere ca are o etate avansata in caz de deces cui ii revine partea lui? Nu are copii si nu stiu daca va lasa un testament in favoarea cuiva.
PS: din momentul divortului si pana acum mama nu a beneficiat de vre-un ajutor material din partea lui iar cheltuielile casei au fost suportate exclusiv de noi doua. Multumesc
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 36 utilizatori neinregistrati
|
|