|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/297 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
tdanicing
|
Subiectul mesajului: Licitatie executor Scris: 22 Feb 2010, 14:22 |
|
| Curios |
 |
|
|
Buna ziua,
Vreau sa particip la licitatia unui apartament scos de executor. Pe afis scrie "liber de sarcini" - nu stiu ce inseamna.Am inteles ca este pe firma apartamentul sau au garantat cu el un imprumut din banca si aceasta este in insolventa.Daca depun cei 10 % si castig licitatia, ce probleme pot sa am.
Va multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
|
marimara
|
Subiectul mesajului: Re: Licitatie executor Scris: 23 Feb 2010, 12:55 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Buna-ziua, sunt @marimara, am si eu o problema de acest gen, daca te uiti un pic mai jos la "imobil adjudecat de la Alpha-Bank".Nu mai reiau povestea, iti spun doar atat: mare grija la tot ce este de platit dupa castigarea licitatiei,inclusiv impozitul pe transfer pe care trebuie sa-l retina si sa-l plateasca executorul ; in cazul meu executorul motiveaza ca legea nu prevede acest lucru in cazul imobilelor adjudecate prin banca, asadar acum sunt in imposibilitatea de a-mi intabula apartamentul pana nu se plateste acel impozit care este in valoare de peste 1000 euro. A trebuit sa aflu asta de la cartea funciara unde m-am dus sa-mi intabulez casa. Acum trebuie sa chem in instanta cartea funciara sau pe executor ca nu si-a facut treaba, sau pe fostul propietar, nici eu nu stiu pe cine pentru ca parerile sunt impartite si legislatia este foarte neclara. Asa ca, sfatul pe care l-am primit eu , ca era mai bine daca nu ma incurcam cu asa ceva si salvam cateva milioane de neuroni, ti-l dau si tie. Daca poti fugi de asa ceva , pentru ca sunt si altfel de probleme in afara de asta, cea mai grava fiind situatia in care propietarii apartamentului nu vor sa-l paraseasca(omeneste , ii inteleg...) si atunci sa te tii !
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 36 utilizatori neinregistrati
|
|